Я кажи как се влиза в това сервизно меню на Перферата?
дайкинско е , но не е оригинално, купувах го отделно.
ARC466A9 е модела.
като имам и ARC433B70 от ftx-a
Някои от полевите настройки ли визираш?
Дам, В сервизното за перфера е първата настеойка полева.По default .е изключен когато спре компресора. ,но може да остане вкл.
Би трябвали.да може и при теб.
На външен вид е същото.
Оффф извинявай, подведох те.
Сега го прочвтох до край.
То има такава опция но е само в режим охлаждане
Този пост е редактиран от Deliivanov; 29-12-22 в 00:26.
ха ! доста бях търсил наистина , но такова нещо не ми беше попадало. най-накрая имам модел на дайкин който да мога да си купя, ако още се прави...
5-та точка ми се набива на очи да пробвам??? Въпреки че е със звездичка за 9 и 12...
Дано да стане. Лека нощ и наздраве.
едит : имам SC , L , T и нямам SU мод с това дистанционно - жалко.
Този пост е редактиран от estqwerty; 30-12-22 в 02:22.
Този който колегата е прикачил , аз го нямам.
На практика се правят по същият начин настойките.
Незнам дали и моя климатик има всичките тези опции предвит че е Ftxm-r.
Горещо ме интересува опцията за по топъл въздухопоток дали работи при мен. както и N4 keep dry. Защото в мануала който аз имам не фигурира
Този пост е редактиран от Deliivanov; 30-12-22 в 12:59.
Това с по топлата струя вероятно покачва минимума на машината.
Моя е FTXM-N и 12-та точка не фигурира при мен. Стигам до 11 и от там прави скок директно на 19
интересно е до колко ги има скрити във всяко дистанционно тия менюта ? на моето не става, но ето за друго, като настройкаата е почти същата само за да влезеш в SU mode се натиска друго :
Model FTX25/35KM does not have remote controller which has such service mode.
Change fan on/off by remote controller (ARC480A11) in service mode.
1. Normal operation on remote controller.
2. Press "temperature (upper/lower) button" with "off button" in same timing ( → go to "SC" service mode).
3. Press "temperature button" ( → "SC → A → 7 → SU" rotation = segment 1), select SU and press "fan button" as decision ( → number is displayed at the lower left).
4. Press "temperature button" ( → 1~10), select 4 and press "fan button" as decision ( → number is displayed at the lower right).
5. Press "temperature button" ( → 0~1), select 0 and press "fan button" as decision (0: fan ON, 1: fan OFF).
Потвърждавам, при промяна на настройка 4 , машината продължава върти турбината,
Позвпли ми да промемя и т.8 ,която не би трябвало да е налична за по малките машини.
Сега турбината едвам едвам работи, но работи.Промяната в настоиката се вижда в приложението. направил съм я само на единия климатик. и вункцията Keep dry е деактивирана само на него в приложението.
Тази настройка според мен ще намали риска от вмирисване на машината, или поне ще го забави.Някой марки я рекламират като екстра незнам защо са я забутали в тва мемю.
При мен машините не излизат в он оф при температури под 7 градуса навън, но ако е по-топло денем се е случвало и цял ден да не работят.(много напича)
Функцията за увеличаване на топлината на струята моето дистанционно я прескача(не е налична).
Този пост е редактиран от Deliivanov; 06-01-23 в 19:38.