Страница 3 от 308 ПърваПърва 123451353 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 4608

Климатици Fujitsu General - впечатления

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Re:Климатици Fujitsu General - впечатления

Цитат на: ba4_dido в 3.10.2007, 18:13
    Здрвейте, искам да питам някой знае ли кава е разликата от двата модела на fujitsu: ASHA09LC и ASYA09LCC и защо втория не мога да го открия в никой каталог! И другия вариант - fuji RS-O9LA. Кой от всички ще ми препоръчате?
    Цитат Първоначално публикувано от dan66
    Няма никаква разлика.Фирмата Fujitsu продава едни и същи климатици под три марки /Fujitsu, GENERAL и FUJI ELECTRIC / означени с различни букви.Произвеждат се в един завод, но се продават под различни марки поради закони за монопола.
    Днес забелязах, че външното тяло на фуджи е с 10 см по-дълго! На фуджито е 80 см, а на фуджицуто (ASYA09LC) е 70 см! Височината и широчината също са еднакви. Има и друго - и на двата модела инициалите на външните тела НЕ СА еднави с тези на вътрешните!!! Това ми се струва ментак...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от ba4_dido
    Има и друго - и на двата модела инициалите на външните тела НЕ СА еднави с тези на вътрешните!!! Това ми се струва ментак...
    Мисля че е нормално да се различават. На тоя дето аз си го поръчах вътрешното му е ASHA09LC , а външното AOHR09LC

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

ba4 dido, не съм съгласен,че номерата на външното с вътрешното тяло,като се разминават климатика е ментак.
    Значи FUJI и GENERAL се произвеждат в Китай(made in P.R.C), а FUJITSU в Тайланд(не пише).За качеството мисля,че и в Китай да е зглобен няма проблеми.Хората да не се заблуждават,както при Панасоника - Китай,Малайзия,Япония(според държавата,такова и качеството на климатика).Мисля,че при FUJITSU GENERAL LIMITED,такова нещо няма.За дистанционото имат малка разлика(виждал съм на Дженерал и Фуджицу).

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Не знам дали при всички климатици е така, но при моите външните тела имат една буква повече, която указва (външно и вътрешно тяло DKE и DKEW) - това важи за Панасоник 12ка инвертор.
    За Fujitsu доколкото знам всички са в Тайланд.

6. Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    sofia

в магазин зора предлагат Fujitsu ипише че са от китай тука в българия човек да не смее да си купи нещо-не знаеш на какво ще попаднеш

7. Member
    Тук е от
    Sep 2007

Все още няма данни, че произведени в определена държава климатици Fujitsu-General-Fuji са по-лоши от произведени в друга държава.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от bdjon
    в магазин зора предлагат Fujitsu ипише че са от китай тука в българия човек да не смее да си купи нещо-не знаеш на какво ще попаднеш
    Как да незнаеш на какво ще попаднеш. Почти всичко е китайско.

10. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Според мен няма нищо лошо че е произведено едно Fujitsu General в китайската народно демократична република.
    Мисля че най-важното е КАК а не КАДЕ е произведено

11. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от ba4_dido
    Цитат на: ba4_dido в 3.10.2007, 18:13
    Здрвейте, искам да питам някой знае ли кава е разликата от двата модела на fujitsu: ASHA09LC и ASYA09LCC и защо втория не мога да го открия в никой каталог! И другия вариант - fuji RS-O9LA. Кой от всички ще ми препоръчате?Днес забелязах, че външното тяло на фуджи е с 10 см по-дълго! На фуджито е 80 см, а на фуджицуто (ASYA09LC) е 70 см! Височината и широчината също са еднакви. Има и друго - и на двата модела инициалите на външните тела НЕ СА еднави с тези на вътрешните!!! Това ми се струва ментак...
    Няма никаква разлика в дължината .Моделите 09 LB и 09 LD на FUJITSU, GENERAL и FUJI ELECTRIC са с дължина 80 см а модела 09 LC на FUJITSU, GENERAL и FUJI ELECTRIC са с дължина 70 см.

Относно произхода FUJITSU е японска фирма с заводи в Япония,Тайланд,Китай и др.Завода в Китай/Шанхай/ FUJITSU GENERAL (SHANGHAI) CO., LTD е огромен, с най нови машини и е доста по-нов от този в Тайланд FUJITSU GENERAL (THAILAND) CO. LTD.Не може да се каже с сигурност кой модел къде е произведен защото има дистрибуторски центрове в Европа /например в Испания,Барселона/но май доста от моделите на FUJITSU, GENERAL и FUJI ELECTRIC са от FUJITSU GENERAL (SHANGHAI) CO. LTD. Но това е завод под японско управление с японска технология и с японски машини/китайците са само работна ръка/.В магазана ще ти кажат че е от Тайланд.Компресорите се правят съвместно с TOSHIBA.Не може да се каже че един тайландец произвежда по качествено от един китаец-това зависи от машините и дали се държи на качеството.
    MITSUBISHI и DAIKIN също имат заводи в Китай/Шанхай/: Shanghai Mitsubishi Electric & Shangling AIR-Conditioner And Electric Appliance CO.,LTD MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES-JINLING AIR-CONDITIONERS CO.,LTD. [China ] и Shanghai Daikin Air Conditioning CO.,LTD. .Аз имам FUJI 12L от 2 г и съм много доволен.Много тих и икономичен /30 лв ток за месец/

12. Member
    Тук е от
    Sep 2007

[/quote
    Няма никаква разлика в дължината .Моделите 09 LB и 09 LD на FUJITSU, GENERAL и FUJI ELECTRIC са с дължина 80 см а модела 09 LC на FUJITSU, GENERAL и FUJI ELECTRIC са с дължина 70 см.

Относно произхода FUJITSU е японска фирма с заводи в Япония,Тайланд,Китай и др.Завода в Китай/Шанхай/ FUJITSU GENERAL (SHANGHAI) CO., LTD е огромен, с най нови машини и е доста по-нов от този в Тайланд FUJITSU GENERAL (THAILAND) CO. LTD.Не може да се каже с сигурност кой модел къде е произведен защото има дистрибуторски центрове в Европа /например в Испания,Барселона/но май доста от моделите на FUJITSU, GENERAL и FUJI ELECTRIC са от FUJITSU GENERAL (SHANGHAI) CO., LTD .Но това е завод под японско управление с японска технология и с японски машини/китайците са само работна ръка/.В магазана ще ти кажат че е от Тайланд.Компресорите са японски и се правят съвместно с TOSHIBA.Не може да се каже че един тайландец произвежда по качествено от един китаец-това зависи от машините и дали се държи на качеството.
    MITSUBISHI и DAIKIN също имат заводи в Китай/Шанхай/: Shanghai Mitsubishi Electric & Shangling AIR-Conditioner And Electric Appliance CO.,LTD MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES-JINLING AIR-CONDITIONERS CO.,LTD. [China ] и Shanghai Daikin Air Conditioning CO.,LTD. .Аз имам FUJI 12L от 2 г и съм много доволен.Много тих и икономичен /30 лв ток за месец/
    Ами на вътрешното тяло на фуджито пише ........LC а на външното..........LB

13. Member
    Тук е от
    Oct 2005

На теб са ти дали някакъв хибрид но щом си работи всичко е о.к.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2007

На теб са ти дали някакъв хибрид но щом си работи всичко е о.к.
    Не са. Но трябва да избирам между него и фуджицуто. Мисля да взема фуджицу

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от lada2107
    ...китайската народно демократична република...
    Айде да не бъркаме нещата - нищо "демократично" няма там - "демократичното" е в Корея!
    Съдейки по икономиката, "демократична" води до глад, обаче

17. Тук е от
    Sep 2007
    Живее в
    sofia

лошо няма че някой са произведени в китай ама защо не казват а мене лично не ме притеснява къде е произведен климатика а наще вносители да не правят някакъв сбирщаин за по евтино ипосле да го продават

18. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от echo
    Айде да не бъркаме нещата - нищо "демократично" няма там - "демократичното" е в Корея!
    Съдейки по икономиката, "демократична" води до глад, обаче
    В средните и големи градове, обикновените китайците живеят 10 пъти по-добре от нас. Стига с тия стари митове и спомени.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 308 ПърваПърва 123451353 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици Fujitsu General
    От badr във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2217
    Последно: 12-11-23, 21:41
  2. Сервизни ръководства за климатици Fuji, fujitsu, General
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 29
    Последно: 26-11-21, 00:39
  3. Fujitsu General ASHG09LUCA или Fujitsu General ASHG12LMCA
    От Djonny във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 27
    Последно: 19-05-16, 01:53
  4. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  5. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе