А ние като сме уш демократина държава да не би да живеем добре?Първоначално публикувано от echo
munchoto много точно г ое казал.
А ние като сме уш демократина държава да не би да живеем добре?Първоначално публикувано от echo
munchoto много точно г ое казал.
Момчета,
"Закачих" се за терминологията - Китай е Китайска Народна Република, а Северна Корея - Корейска Народно-Демократично Република
Айде някой модератор да затрие мненията извън темата, pls!
Да ви се похваля - днес ми сложиха фуджицу ASYA9LCC и една мидея MSG12HR! Пуснахме ги малко да работят и забелязах че след като вътрешното тяло на фуджицуто спре да духа от него се чува един много неприятен звук наподобяващ вряща вода! Това за около 20 секунди, после утихва, ама го прави всеки път! Някой има ли подобни наблюдения? Това го няма при мидеята!
Имам ASYA12LCC и подобен звук няма, изобщо са много тихи.Първоначално публикувано от ba4_dido
Аз имам същият модел ASYA09LCC,но такъв звук на вряща вода не съм чул при спиране на вътрешното тяло.
При монтажа да не са ударили питата на вътрешното тяло или тръбичките
Нормално е като спреш климатика да се чува лек шум от движението на фреона но не толкова силен колкото го описваш.Първоначално публикувано от ba4_dido
Не като го спра, а когато вътрешното тяло спре да духа. То си работи, спира, работи и така. Всеки път като спре се чува шум като вряща вода, нощем се чува ясно в цялата стая! Забелязах, че това се чува и точно преди да се включи, но по-слабо.Първоначално публикувано от dan66
Вътрешното тяло спира да духа понеже е спрял компресора.Поради още топлото време и бързото затопляне на стаята инвертора е принуден да спира компресора и тогава започва връщането на фреона.Като застудее почти никога няма да спира компресора и ще чуваш движението на фреона само когато ти спреш климатика.
Хора що не си купувате клими дето пише в/у тях къде са произведени?
Кажете през зимата,вентилатора на Фуджицото на коя степен трябва да е за да е най-икономичен климатика.
Май не си чел...Първоначално публикувано от genagold1
Мисля Julian го писа пръв - най-висока. Но го остави на auto.
Струва ми се, че моето вътрешно тяло на Fujitsu ASY A12LCC си духа постоянно. Досега не съм имал климатик и не знам това нормално ли е-за циркулация на въздуха след достигане на желаната температура, или нещо ми се бъгва.
Нормално е. Климатика е инвертор - почти никога не спира компресора а само се увеличават или намаляват оборотите му и вътрешно тяло си духа постоянно .