Страница 40 от 59 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 880
Like Tree399Одобрявам

Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2017
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric

Цитат Първоначално публикувано от djenev Виж публикацията
    Да, странно наистина, но данните са от Engineering Data Book на модела. Това за 10-ката.

dodo_pv, относно KGTA - аз пък изобщо не се съмнявам, че написаното в сервизното е близко до истината. Обаче съм съгласен, че с по-малък топлообменник ще е по-трудно да поддържа тази мощност без по-чести дефрости при влажно време. Но пък моделът е с R32, 30кг. външно тяло, което мисля не е никак зле при тенденцията при новите модели на R32 всичко да е "орязано" максимално.

Между другото, почти съм се спрял на този модел, скоро може би ще имам преки впечатления. Нов модел е, дано не случа пак на скрит талант, след бъговете и проблемите на двата ми Дайсекая 8.
    Колега нещо си се обърка Дайсекай 8 си е “супер “.....Спецовете казват ,че ние потребителите нещо не правим като хората....
    Какво ли разбираме ние ......
    Mig82 одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Отдавна писах, че инженерното на дайсейкай е сбъркано, беше нещо копи/пейст от там, където не трябва. Мерил съм консумацията на моя дайсейкай при -18°С и нямаше нищо общо с инженерното. Колега от форума беше постнал тестове на руснаци от -15°С до към -25°С на грий, уруру сарара и панасоник. Уруруто, на R32, се оказало най-зле от всичките и единствено не е могло да поддържа заданието. Като купувате машина, гледайте изпарителите и количеството на фреона. Парите са си ваши, цепеници има за всички ни. От фуджицу са най-щедри!
    SPSt и tony34al харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

По едно време се бях позаинтересувал по чуждите форуми и никъде не срещнах "авторитетни" оценки за дадена машина на база колко кила , педи , лакти и др. мерни единици е външното тяло

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2017

Specifications are based on the following conditions:
    – Cooling: Indoor temperature of 27 °CDB/19 °CWB, and outdoor temperature of 35 °CDB/24 °CWB.
    – Heating: Indoor temperature of 20 °CDB/15 °CWB, and outdoor temperature of 7 °CDB/6 °CWB.
    – Pipe length: 5 m, Height difference: 0 m.

Някъде четох , че реални замервания се правят само при тези параметри според ISO еди кое си.
    Всичко останало са математически модели и интерполации.

6. Banned
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Отдавна писах, че инженерното на дайсейкай е сбъркано, беше нещо копи/пейст от там, където не трябва. Мерил съм консумацията на моя дайсейкай при -18°С и нямаше нищо общо с инженерното. Колега от форума беше постнал тестове на руснаци от -15°С до към -25°С на грий, уруру сарара и панасоник. Уруруто, на R32, се оказало най-зле от всичките и единствено не е могло да поддържа заданието. Като купувате машина, гледайте изпарителите и количеството на фреона. Парите са си ваши, цепеници има за всички ни. От фуджицу са най-щедри!
    Тия приказки къде ги чете?
    Откакто Мерцедес показа новата S-класа,небето над Инглощат почерня.
    Надявам се да ме разбра.
    Rafailiev одобрява това.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    По едно време се бях позаинтересувал по чуждите форуми и никъде не срещнах "авторитетни" оценки за дадена машина на база колко кила , педи , лакти и др. мерни единици е външното тяло
    Когато аз се заинтересувам от нещо, оставям форумите на страна. Отивам, купувам ги и двата, монтирам ги, след което почвам да меря сам. Приказките ги оставям на викингите, да се забавляват по време на дългите плавания Надявам се да си ме разбрал!
    bobivg и ponyasd харесват това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017
    Когато аз се заинтересувам от нещо, оставям форумите на страна. Отивам, купувам ги и двата, монтирам ги, след което почвам да меря сам. Приказките ги оставям на викингите, да се забавляват по време на дългите плавания Надявам се да си ме разбрал!
    Кога успя да купиш и замериш KGTA при -15 , че и всички "щедрости"от Фижитсу Форумите могат да бъдат много достоверни инак от къде щяхме да разберем че инженерите от Тошиба "не могат" да мерят като някои потребители ...
    Gyokov и Rafailiev харесват това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Някъде бях писал, при -12° (-15°) си правих експерименти с моите. Кой до колко отива на ватметъра. По спомен - тошибата до 1400W, хевито до 1200. Или нещо такова. При +5...+7° тошибата е стигала до 2200..2300. Хевито май повече от 1400 не можеше.
    Цифрите са по спомен, но нещо такова беше.

11. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Когато туриш в три чинийки по едно българско, китайско и японско лайно, няма смисъл да опитваш и от трите, за да се убеждаваш кое по-става Разбирай го така: имал съм преки наблюдения над много машини и знам как трябва да изглежда добрата.

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

12. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Тъй, оплюхме още една машина, която май още никой от пишешите няма.А и не е изкарала даже
    едно лято,камо ли зима.
    Gyokov, djenev, Genadi80 и 1 други харесват това.

13. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Изобщо на не я изкарват! Да си я връщат в Китай, тук си имаме грий. Старото lmca със сигурност няма да е по-зле от новото недоразумение. LTC и нокрията са единствените сносни модели на марката. LUCA е компромис. Коментирам работата им на отопление и ефективността.

14.  

15. Junior Member Аватара на sniper
    Тук е от
    Jan 2018
    Живее в
    София

Изобщо на не я изкарват! Да си я връщат в Китай, тук си имаме грий. Старото lmca със сигурност няма да е по-зле от новото недоразумение. LTC и нокрията са единствените сносни модели на марката. LUCA е компромис. Коментирам работата им на отопление и ефективността.

бате ти не си добре с централното управление.ако те питам за 1400-1500 лева (съответно за 07 и 09 кгта) за тия пари от така наречените престижни марки за по добри климатици(а не преоразмерени) за стаи около 14-18 квадрата,ше ми мъцаш половин час кат ученичка и няма да можеш да ми кажеш нищо конкретно
    п.с--и не ми споменавай разни купари,греета и т.н,както казах говорим само за престижни марки.айде давай да те видя
    Този пост е редактиран от sniper; 01-07-18 в 00:48.

16. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

На тебе една 18-ка мога да ти тура, да не им губим времето на ученичките. А за тези пари има достатъчно много модели за малки помещения, писано е по въпроса.

17. Junior Member Аватара на sniper
    Тук е от
    Jan 2018
    Живее в
    София

На тебе една 18-ка мога да ти тура, да не им губим времето на ученичките. А за тези пари има достатъчно много модели за малки помещения, писано е по въпроса.

има дедовия.с доста по мизерни спецификации може и да има,ама с такива или по добри нема бате,сложи си очилата,я дай препратка за тия по добри модели та да се посмеем малко
    п.с--кво стана,май нещо не можеш да намериш ли

18. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Етереята на R410A ги отнася по комфорт и топлоотдаване, като маче у дирек, синко. Само за 1400 лева. А има и по-яки от нея, за същите пари, ако трябва да сгряваш нещо около Дунав.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 59 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  2. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе