"Ако в режим Отопление стайната температура се покачи над зададената, външният агрегат ще спре работа, а вентилаторът на вътрешното тяло ще се върти съвсем слабо."Това намерих като единствен отговор,т.е. ще има студен старт след това така ли излиза?
Искам да питам хората с такъв климатик Fujitsu ASYA12LGC имат ли някакви шумове?
Имат.Първоначално публикувано от sestra06
За сега климатика ми не издава притеснителни шумове.Първоначално публикувано от sestra06
![]()
Моят климатик също е почти безшумен, в сравнение с настолния ми компютър!![]()
Шума от климатика е редно де се сравнява с друг климатик който притежавате, а не с компютър!Първоначално публикувано от nautica_
ок,сравнявам го с две Oсаки 9ки който пак са в къщи и една Мидея в работата и съм стигнал до следния извод
по тих от Осаките 2 пъти!!!!!
по тих от Мидеята 3 пъти!!!!
БЕЗ ДА ПРЕУВЕЛИЧАВАМ!!!!!!!!
Осаката предимно трака.Първоначално публикувано от nautica_
Моя компютър не се чуваПървоначално публикувано от nautica_
Аз от два ни съм с Asya12lgc ..за сега времето не е мн студено, но съм доволен от впечатленията си до сега. Изключително тих е. А пък на тих режим не може да се разбере дали работи въобще. Според мен си заслужава парите. След Известно време пак ще пиша като имам повече наблюдения( по прогноза студеното време идвааа). До скоро
P.S. През ноща го оставих на тих режим- изключотелно тих е! (външното тяло е на стената, до която е леглото...и от него не съм усетил някакви шумове.)![]()
Имам въпрос.Преди няколко дни ни монтираха General 12 LGC,но немоха да намеря бутон да проверя колко градуса е в помещението.Аз ли съм тъпа или фирмата не са поставили такъв бутон?
Ми то такъв бутон няма.Има индикация на колко е настроена машината.
Въпрос към собствениците на Фуджитсу ASYA-12LGC как се справя машината при сериозни студове? Днес си поръчах такъв за детската стая,около 10кв.м. и ми е интересно примерно при минус 15 градуса дали ще успее да държи 24 градуса...цената е 1200 лв.с монтажа...