Здравейте,и помагайте!
Имам проблем с Fujitsu 12LGC,през лятото в режим на охлаждане климатика отчете грешка,като 2 пъти едновременно мигат timer и operation а след това operation продължава да мига 5 пъти!Не съм сигурен но в кода за грешки които изтеглих май това означава нещо по тока!Климатика не охлажда а само минава като в режим на вентилация!Сервизните техници дойдоха свалиха външното тяло и го тестваха но май и те толкова разбират колкото мен!Казаха че всичко е нормално и пак ми го монтираха!Но пак същото!Сега обаче в режим на отопление отново прави същото!Отново отчита същата грешка и се чува много странен звук като от нагряване на "реотани"и сякаш вибрации от външното тяло които се предават на вътрешното и след като външното изключи те изчезват!Климатика тръгва да духа топло и има няма 2,3 минути външното тяло изключва а после и вътрешното. После отново това "бръчене" и така няколко пъти до като отчете грешката.Най интересното е че има дни в които климатика си работи нормално до като стане всичко това което ви описах.Нешо се шашва Кажете за бога какво да правя,че ми писна от тези техници!