Здравейте,и помагайте!
Имам проблем с Fujitsu 12LGC,през лятото в режим на охлаждане климатика отчете грешка,като 2 пъти едновременно мигат timer и operation а след това operation продължава да мига 5 пъти!Не съм сигурен но в кода за грешки които изтеглих май това означава нещо по тока!Климатика не охлажда а само минава като в режим на вентилация!Сервизните техници дойдоха свалиха външното тяло и го тестваха но май и те толкова разбират колкото мен!Казаха че всичко е нормално и пак ми го монтираха!Но пак същото!Сега обаче в режим на отопление отново прави същото!Отново отчита същата грешка и се чува много странен звук като от нагряване на "реотани"и сякаш вибрации от външното тяло които се предават на вътрешното и след като външното изключи те изчезват!Климатика тръгва да духа топло и има няма 2,3 минути външното тяло изключва а после и вътрешното. После отново това "бръчене" и така няколко пъти до като отчете грешката.Най интересното е че има дни в които климатика си работи нормално до като стане всичко това което ви описах.Нешо се шашваКажете за бога какво да правя,че ми писна от тези техници!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Лошото е че като извиках техниците климатика работеше перфектно и хайде върви им обеснявай че неработи!Та това е за 1300лв. си имам картинка на стената
Лошото е че като извиках техниците климатика работеше перфектно и хайде върви им обеснявай че неработи!Та това е за 1300лв. си имам картинка на стената  

Първоначално публикувано от mihov79
 Първоначално публикувано от mihov79