Фуджи/тсу тата винаги топлят, но за сметка на шума и духането.Ако ти е долу-горе правилна машината за помещението на студено няма да останеш.
MHI и ME искат по-точен избор на машина, но пък комфорта е къде къде по..! А и в сметките печелят:).
Преглед за печат
Фуджи/тсу тата винаги топлят, но за сметка на шума и духането.Ако ти е долу-горе правилна машината за помещението на студено няма да останеш.
MHI и ME искат по-точен избор на машина, но пък комфорта е къде къде по..! А и в сметките печелят:).
Не, мнението на всички, имали достъп и до 2-те машини, е че МЕ-то е по-тихо и безшумно. Аз си позволявам да коментирам машини, над които имам преки наблюдения. Аз имам и над 2-те, за разлика от теб. Твоето мнение е не по-малко пристрастно. Не зная защо така упорито се опитваш да изкараш черното - бяло?
П.п. Никога не съм казвал, че не могат да работят незабележимо, не ми вкарвай дими в устата. Става въпрос на сравнение межди два конкретни модела.
По отношение на шум и вибрации, единия модел превъзхожда другия. Други качества не коментирам. Исках да кажа, че дори и при еднакви условия, МЕ-то в повечето случаи ще е по-тихо. Мен лични, ако толкова ме дразни, първо бих го преместил, с по-дълъг тръбен път и тампони. Чак да стигна до разглобяване на нова машина - не, мерси, да са се постарали повече. Продавам и вземам друг. Всеки сам си решава.
Това не го казвай на мен , а на rosswen :))
- - - - - - - - - -
Това не го казвай на мен , а на rosswen :)) и колко точен избор да искат с тея високи минимуми ? все ще си бичи он/офф
- - - - - - - - - -
Мммм и нова да вземеш все ще има нещо друго , само че може и с отваряне да не се оправя ако е заложено в софта. Не си ме разбрал , отворих го чисто нов защото във този форум срещнах мнения че имало и 12-ки с единичен топлообменник!
А и 4 винта не мисля че изискват титанично усилие , но могат да спестят някои чуденки за вбъдеще.
Кисело е еле ако е прехвалено.
до тук добре, ама пак не са 1000 лв, отделно доствка, монтаж и с гаранцията какво става? не че нещо но става колкото е навсякъде 1250-1300 лв, така че не мисля че е уместно да се казва че за 1000 лв толкова след като стават 1300, не ме разбирай погрешно и аз съм фен на марката но нека бъдем реалисти, все пак ние сме крайни потребители и не можем сами да си ги монтираме и т.н...
а относно шума на фуджитсу съм съгласен с теб , че другите марки не ги превъзхождат кой знае колко, и не са толкова по шумни от конкуренцията им в ценовия им клас както ги спрягат тук
Ми .... ако може да ме цитираш къде съм писал цена с монтаж и доставка ? Веднага ще се извиня за подвеждане. То няма и как щото и доставката и монтажа варират доста. А и зимата цените бяха "малко" по-други ... "навсякъде" , сега нямам наблюдение.
ПС: Цакаме седмак с вале и после се чидим що румънците ни бият :)) ако ме разбирате