Отговор: Климатици Fujitsu General
За да се смаже както трябва трбва втулката трябва да се извади от тампона , да се свали капачката , да се заредят камерите на каналчетата за смазване на втулката и тогава ще си е смазана за дълго време . Само с слагане на грес върху повърхностите няма дълготраен ефект .
1 Прикачен файл(ове)
ЕВРИКА! 2-ра степен <=25 децибела.
Мале, то за Fujitsu е направо революция, ако са спрели и шумовете от фреона с повече заглушители. Виждам и понамалели дебити на турбините.
Това изглежда като заместник на КГ направо
Този модел ще замести КМ серията.
Ако запазят цената на KM ще е добър избор. Някой да има данни за модификацията на компресора?
ехее и моторизирани клапи по хоризонтала - лукс лукс топ
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Този модел ще замести КМ серията.
Очаква ли се да има нещо по-високо като ефективност? Имаш ли идея?
Re: Климатици Fujitsu General
Ето сервизно https://share.google/swHgLsD5Zivy65RNm
На 136 страница са дадени минимумите на компресора.
От 5 нагоре 12rps
От 5 до 0 22rps
от 0 до -15 36rps. 12ката 42rps
Това ми беше достатъчно да гледам. За малки стаи ще и винаги он оф под 0 градуса
модела ме оставя със смесени чувства .. едноредов външен топлообменник , компресора е еднороторен 600 вата от 7 до 14 ,фреона е малко ,съответно и максимумите са доста ниски даже не знам 14ката ако го оразмериш правилно дали изобщо ще се справя ... пооправили са дебитите и децибелите на вътрешното тяло ,минимума ще е около 250 вата - приемливо
Гледайки сервизното 7-9 са с едноредов, 12-14 двуредов. Ама от друга страна всички са с 600w компресор, което е леко странно.
Re: Климатици Fujitsu General
Айде от 3тия път да дам верния отговор. 7 и 9 отзад е двоен отстрани единичен топлообемник 12ката си е пълен двоен