Отговор: Климатици Fujitsu General
Ми защото всеки си харесва определена марка,държи да има някакви екстри и тн.и има 12 ки от 800 до 2000лв.тка че за всеки влак си има пътници.
п.п. Този въпрос трябваше миналата и по- миналата година да го зададеш когато на всички само Тошиби се набутваха.
Sent from my" Xperia M4 Aqua"
Благодаря за отговорите,ориентирах се!!!,в тази стая завършва последния чугунен радиатор на печка на дърва,тоест тя е последна стая от 3 и най-бавно се затопля,защото в работно време се запалва в друга стая около 17.30ч. до към 20ч. и това е.
За Русе казах-примерно,защото той е най-близкия по-голям град а и знам,че много често пътуват и монтират( през няколко дена),в Рз. има една фирма,която предлага само една марка,тази друга фирма предлага две марки ,като Фуджицу и Митсубиши,видях и едно Gree в мострената зала като Фуджицу Дженерал и е приоритет и са представители ,може да достави и други марки,но трябва да харесаш и да си кажеш какво,да изчакаш да дойде,няколко момчета в града монтират една или няколко марки,но без фирма,изчакваш да ти го донесат и монтират и уж ще го поддържат и с гаранция,иначе и примерно Вулкан 2002 или там както е от Варна може да ангажираш,ако имаш точно какво ти трябва,време да изчакаш и парици да си платиш ;) От Русе поставяли модел на Дайкин (незнам точно кой модел- на мои двама различни близки тия дни са поставили по един-за 1000 лв. с поставянето) но нещо не ми вдъхва доверие тази оферта и затова .... Благодаря още веднъж ,Поздрави!!
12 LMCA ще се справи с хола. Ганчеви , които ти го предлагат са им оторизиран представител и ги поддържат гаранционно,а и след това. Иначе има и други фирми и други марки климатици в Разград. Поразтърси се :thumbup.
Здравейте,
Лятото закупихме 12 LUCA и от 1 седмица не е спиран. Първоначалните впечатления са много добри. Спим в стаята, където е климатика и вечер, когато го пуснем на най-ниска степен на вентилатора не пречи на спането. Шумът от фреона не дразни.
Забелязах обаче, че миналата нощ пукането на пластмасата стана доста по-шумно и по-начесто. Знам, че е дискутирано и е нещо нормално, но въпросът ми е, нормално ли е цяла седмица да не ми е правило впечатление толкова и изведнъж да започне така. Знам,че е породено от температурните разлики, но имам ли повод за притеснение?
Климатика иначе си работи.
Ще продължавам да го наблюдавам.
Ще пропуква и по някое време ще спре да пропуква..Няма място за притеснение.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bobovo Ще пропуква и по някое време ще спре да пропуква..Няма място за притеснение.
Благодаря ти за отговора!:Drinks:
И LUKA ли има пукане? Скоро ми сложиха три LMCA и те си пукат доволно, но знам, че съм взел нисък клас и го отчитам като нормален недостатък за цената. Мислех, че по-високия клас са по-добре сглобени. А шум от фреон аз не чувам при никоя от машините. Даже едната деветка е с два метра тръбен път и се притеснявах за нея, но сравнена с другата деветка, с над пет метра, всичко е еднакво. Може да съм глух, а може и като стане по-студено да се обади фреона, но за сега не чувам нищо.
И Luca има,но като че ли с времето пластмасите се наместиха и пукането спря,или по-скоро вече не му обръщам внимание.
fujitsu-general обмисля да пусне през следващата година моделите ASYG09KXCA и ASYG12KXCA (наричани от някои nocria X, но не е много сигурно). Двата модела при отопление имат доста близки х-ки. И двата при -15гр. имат топлоотдаване от 3.80 kW при COP от 2.4. До колко може да се сравняват с LZCA. ASYG14LZCA има топлоотдаване при -25гр. от 3.19 kW при COP от 2.25, а при -10гр. от 4.20 kW при COP от 2.68. И изглежда за LTCA и LUCA няма повече място. KXCA ще е с R-32, докато LZCA, LMCC и LCCD ще са с R-410A.
За Нокрия Х,един от вносителите беше обещал още за тази есен,че ще я има на 220v.ама май ще почакаме още малко.
Моля за съвет Производител: DaikinМодел: FTX35KV/RX35K или
Производител: FUJITSU
Модел: ASYG12LMCA/AOYG12LMCA
или
Производител: FUJITSU
Модел: ASYG12LUCA/AOYG12LUC
Цитат: