Страница 14 от 24 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

http://www.klima-therm.pl/pl/produkt...it/art199.html ето тук, най-долу може да се изтегли сервизното за LTC.Компресора е еднороторен.Като гледам таблицата за отдаването, машината е много добра, но хич не си запазва номинала при -7.Номинала на 9-ката е при 59% от максималната мощност и като вземем предвид, че при -7 тя е 4,04 кв, номинала идва 2,4кв при -7.При 12-цата цифрите са 61%, съответно 4,54 кв и 2,76 кв номинал.Но това не еболка за умирачка си мисля.Предимството е в огромните двуредови външни обменници и от там идват много добрите стойности при ниски температури, 09 запазва 62% при -15, а 12 - 71%, което го поставя редом до машините за Япония, че дори и ги превъзхожда.Според мен машините си заслужават.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

мда де ама той и ценово е позициониран като новите машини на 100 волта ...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    http://www.klima-therm.pl/pl/produkt...it/art199.html ето тук, най-долу може да се изтегли сервизното за LTC.Компресора е еднороторен.Като гледам таблицата за отдаването, машината е много добра, но хич не си запазва номинала при -7.Номинала на 9-ката е при 59% от максималната мощност и като вземем предвид, че при -7 тя е 4,04 кв, номинала идва 2,4кв при -7.При 12-цата цифрите са 61%, съответно 4,54 кв и 2,76 кв номинал.Но това не еболка за умирачка си мисля.Предимството е в огромните двуредови външни обменници и от там идват много добрите стойности при ниски температури, 09 запазва 62% при -15, а 12 - 71%, което го поставя редом до машините за Япония, че дори и ги превъзхожда.Според мен машините си заслужават.
    Не са лоши машините. За спада на номинала не можеш да съдиш по спада на максимума, може да има разминаване. Не вярвам да са излъгали в табличките. Но както и да е, тези модели наистина запазват доста висока отоплителна мощност при минусови температури. Жалко че компресора не е двойнороторен.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Така е за номинала, няма нищо конкретно, защото данните за при максимално отдаване.Но иначе машината ми харесва.На цената, дето продават ТЕРМОКЛИМА и ако търсиш стабилно отопление без някакви екстри, си заслужава.

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Излезна в продажба новата LT серия на fujitsu/General/Fuji electric

Излезнаха в продажба новата ЛТ серия.Вижте цените:

http://www.termo-klima.com/bul/marka...aker_id=5&cop=

7. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 годи&#

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Излезнаха в продажба новата ЛТ серия.Вижте цените:

Влиза едно кeнгуру в бара, присяда кротко и си поръчва голямо уиски...
    Барманът му сервирал поръчката и му казал - "12 долара!". Хайванчето си платило, и почнало кротинко да си лочи питието.
    Собственика се повъртял, повъртял... и накрая не издържал:
    -Извинете, но тука не срещам много такива като вас...
    -Ми при тия цени на уискито...

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap

Влиза едно кнгуру в бара, присяда кротко и си поръчва голямо уиски...
    Барманът му сервирал поръчката и му казал - "12 долара!". Хайванчето си платило, и почнало кротинко да си лочи питието.
    Собственика се повъртял, повъртял... и накрая не издържал:
    -Извинете, но тука не срещам много такива като вас...
    -Ми при тия цени на уискито...
    Те пак, че са 12$ за голямото, аз очаквах да са поне 25-30$.
    С тази цена ще се борят за пазарен дял с новите Тошиба Дайсейкай VI, като + за Тошко е плазма филтъра, йонизацията и по-голямата максимална отдавана мощност (мисля че имаше и самопочистване , но не съм сигурен).
    Който има пари ще пие Джак, който няма ще си близва Black Коч

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

мда ,цените почти съвпадат с тия които обявих преди няколко седмици ,взех ги от една фирма в Шумен ... скъпичко ми се види ...

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

На линка защо пише на всички фуджици "Държава: Япония"? Там са произведени или просто името на марката е някаква японска дума?

12. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

объркали са се

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

В термо клима цените са доста по високи така че това не са официални цени.
    Прегледайте и старите модели и вище че са по скъпи.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    мда де ама той и ценово е позициониран като новите машини на 100 волта ...
    много я превъзнасяте тая машина а още не е излязла .. хубаво че я дават до -20 ,чудесно .. да видим как са се справили с пукащите пласмаси ,шуртенето на фреон и излитащото външно тяло обаче .. времето ще покаже .. щото ако една машина за 2к+ не става за спалня - мерси ... в ценовата категория на уруру сарара PKVP и FD не е лесно .. да не говорим за конкуренцията на 100 волта .. с какво да го сравня ,че да е по справедливо .. с PDR/BDR ли .. или с FTXRS .. или може би с ZXV или EX ... все машини с много повече възможности и екстри са от LT ,развъртащ се до смешните за 12ка 5.6 кВ
    Цитат Първоначално публикувано от FormatC
    Не ми се обадил един човек с монтирана от фирмата ми Мидея за проблеми през зимата,без значение конвенционален или инверторен е.За сметка на това оправях бакиите на доста "колеги" монтирали такива.Съответно даващите им работа си направиха съответните изводи за качеството на монтажа и сервиза им.Вижте темите за замръзналите Фуджитцу в съответният раздел.Станахме на маймуни с това LGC.
    Не разбрах само кои климатици от гореизброените не били Китайски.Дай координати да си купя едно "японско" Фуджитцу,Дайкин или Хитачи от тебе с лепенките и да те разпилея в съда.Престанете да лъжете хората всичко идва от едно място,всички го знаем.За единствените на достъпни цени японски климатици,търсете в раздела за втора употреба.Подчертавам че не работя с такива ...
    Като стана дума за "Хитачи" някой скоро да е монтирал 14ка ?Или да попиша за чешки Дайкини и Унгарски Панасоници,Тайландски Шарпове и прочие ментета.Има една нова фирма която внася климатици и хората си пишат кое откъде е.Не съм чул да са останали без работа и да са почнали с лепенките на Джапан.
    Първото правило на бизнеса при люта конкуренция е да си честен с клиента,лесно е...
    За такава покупка решение се взема след обикаляне по всички фирми, сверяване на цени и модели или по препоръка на приятели. Глупаво е да се предоверявате на мнения по интернет-форуми. В тях има „щатни служители” на някои фирми, чиято единствена задача е да въртят алъш-вериш . За тях списването по форумите е безплатна реклама. И понеже техническите форуми не са толкова популярни, са почнали да се вихрят дори във форум bg-mama. За имената на тези потребители ще се сетите сами, попадайки на някоя от техните настоятелни "консултации". Очаквайте скоро премиерата им във форумите за красота, фитнес, музика и спорт, може би ). Считаме, че такова отношение към потребителя е некоректно, подвеждащо и незаконно. Хората влизат във форумите, за да споделят помежду си, а не да попаднат там на рекламни агенти, раздаващи уж безкористни консултации, а всъщност целящи да хванат клиенти и да увеличат популярността и продажбите си. Една сериозна фирма никога не би тръгнала да се занимава с подобен род „консултации”, не само защото са смешни, а и защото който работи много няма време за това. Много често профилите на подобни потребители съдържат реклама в подписите си, с цел да осигурят възможно най-голям брой отваряния на сайтовете си за деня, а оттам и по- висок рейтинг на търсачките. Схемата работи по стария принцип на битаците "Насам народеее-който разбира тука се спира". Другия начин, по който може да ги познаете е яростта, с която пишат за своите конкуренти и марките, които не предлагат, малко като Бай Ганьо, на когото принадлежи култовата реплика "Всички са маскари, само ние сме добри" ). Припомняме на тези нагли търговци, че начинът да рекламираш в интернет форум е като си закупиш рекламен банер

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Илия ти нова дейност ли ми вмени току що аз имам достатъчно работа и без това сравнението ми с машини на 100 волта е напълно уместно тъй като са в една ценова категория - и говоря за нови машини на 100 волта .. имам и от 2та вида и съм направил 3 годишно вече сравнение за себе си - машината на 100 волта превъзхожда тези на 220 волта ако са в 1 клас .

17. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Илия ти нова дейност ли ми вмени току що аз имам достатъчно работа и без това сравнението ми с машини на 100 волта е напълно уместно тъй като са в една ценова категория - и говоря за нови машини на 100 волта .. имам и от 2та вида и съм направил 3 годишно вече сравнение за себе си - машината на 100 волта превъзхожда тези на 220 волта ако са в 1 клас .
    За какъв КЛАС става въпрос-ценови или сериен/качествен???

Те от новата серия никой няма впечатления, а само ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, но на тази цена тошибата-дайсекай, ми изглежда по добре та дори и FD серията на МЕ.
    Нито са презимували в Бг, нито знаем дали компресора е толкова "свиреп" колкото на LD и LGC серията при пъвоначално пускане в режим отопление...

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    За такава покупка решение се взема след обикаляне по всички фирми, сверяване на цени и модели или по препоръка на приятели. Глупаво е да се предоверявате на мнения по интернет-форуми. В тях има „щатни служители” на някои фирми, чиято единствена задача е да въртят алъш-вериш . За тях списването по форумите е безплатна реклама. И понеже техническите форуми не са толкова популярни, са почнали да се вихрят дори във форум bg-mama. За имената на тези потребители ще се сетите сами, попадайки на някоя от техните настоятелни "консултации". Очаквайте скоро премиерата им във форумите за красота, фитнес, музика и спорт, може би ). Считаме, че такова отношение към потребителя е некоректно, подвеждащо и незаконно. Хората влизат във форумите, за да споделят помежду си, а не да попаднат там на рекламни агенти, раздаващи уж безкористни консултации, а всъщност целящи да хванат клиенти и да увеличат популярността и продажбите си. Една сериозна фирма никога не би тръгнала да се занимава с подобен род „консултации”, не само защото са смешни, а и защото който работи много няма време за това. Много често профилите на подобни потребители съдържат реклама в подписите си, с цел да осигурят възможно най-голям брой отваряния на сайтовете си за деня, а оттам и по- висок рейтинг на търсачките. Схемата работи по стария принцип на битаците "Насам народеее-който разбира тука се спира". Другия начин, по който може да ги познаете е яростта, с която пишат за своите конкуренти и марките, които не предлагат, малко като Бай Ганьо, на когото принадлежи култовата реплика "Всички са маскари, само ние сме добри" ). Припомняме на тези нагли търговци, че начинът да рекламираш в интернет форум е като си закупиш рекламен банер

А така ilia1984 - без пощада по наглите търговци!Значи не случайно ,Господ ги е изгонил от храма и те сега се нанесоха из форумите да манипулират на воля-обаче ние бдим!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 24 ПърваПърва ... 41213141516 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе