Страница 20 от 24 ПърваПърва ... 101819202122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

http://www.bulclima.com/klimatici-i-...neral/ashg12lt я вижте каква е цената на 12-цата - 2290 лева без монтаж.Определено с тази цена не могат да наложат модела.Че то VABH на МЕ струва толкова, да не говорим за ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ И V.

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Той модела се появи "вчера" и веднага цената им е промоционална, от 2490лв. на 2290лв. На други места е за 1989лв. без промоция и монтаж, Булкима нека си ги продава на ~2300лв.

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Той модела се появи "вчера" и веднага цената им е промоционална, от 2490лв. на 2290лв.
    Мисля, че това е в нарушение на закона. За да е промоционална цената, трябва да е продаван определено време на не-промоционалната. Дали беше 15 или 30 дни, не мога да се закълна.

5. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Мисля, че това е в нарушение на закона. За да е промоционална цената, трябва да е продаван определено време на не-промоционалната. Дали беше 15 или 30 дни, не мога да се закълна.
    Точно така. Аз затова се учудих уекинко

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    В нарушение е.Модела никога не е бил продаван на по-високата цена и това се доказва:
    1. по датата на пускането им в продажба за първи път от Булклима-ако още в началото на пускането за първи път на потребителския пазар са на "промоция", то е ЯВНО, че няма как цената да е намалена, тъй като никога не е била продавана на по-висока цена.

2.от счетоводството на фирмата и касовите апарати в които НИКОГА не е било осчетоводено/инкасирано продажба на климатик от тази серия на непромоционалната цена(то това при наличието на точка 1 е излишно да се установява)

БУЛКЛИМА ме отвратиха тотално.ГГЗ както казва един съфорумец(Гъз глава затрива...)

Преминавам на тошиба дайсекай, фуджитсу и фуджи илектрик(каквото е останало от LD серията), саньо или японски фуджитсу/тошиба/саньо.В следващите 2-3 години ще купувам(не е спешно)

МАРОДЕРИТЕ ме дразнят най-много.

General "LT серията" ще се превърне в магазинна реликва и рядкост

Прикачени изображения Прикачени изображения

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    дженерал продаван от Булклима след 15 години в някой климатичен магазин.jpg
    Трябваше да си поиграеш малко с един фотошоп и на мястото на черепа да измайсториш вътрешното тяло, само че с тръби и ламели

8.  

9. Тук е от
    Feb 2004

Здравейте,

дойде и моя ред да се набълбукам с някакъв "хубав" климатик за около 1к. Както винаги с трици маймуни ще ловим ама няма начин.

Насочиха ме към 12 LGC модела, като доста надежден и струващ цената си. Естествено няма как да пропусна да поискам мнение в този форум, който винаги ми е помагал с избора.

Интересува ме какви са алтернативите на 12LGC на нашия пазар, има ли модел, който си струва наистина и вече е изкупен

Става дума за стая 15-16кв, запад, с алуминиева дограма. Ще трябва да топли и охлажда и да пести пари разбира се

Благодаря предварително.

10. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Тази машина ще работи доста неприятно в подобно помещение. Мощничка ще ти дойде. По-доброто решение е 7 LGC.

11. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    General "LT серията" ще се превърне в магазинна реликва и рядкост
    Булклима-Genral ЕВОЛЮЦИЯ.jpg
    След фотошопа се е получило доста интересно. Какво развитие само претърпява току що появилият се модел LT в твоите очи

Kasap, да не се разочарова "СвободнатаДуша" от 7-цата. Какви to аджеба ще търси зимата и май няма изолация и не става ясно стаята дали е в къща или апартамент, в коя част на БГ се намира - все важни детайли при избора на подходящите мощности.

12. Тук е от
    Feb 2004

Изолация няма, апартамент, 1 външна западна стена, където е прозореца. Стара Загора е града и е мега горещо лятото гледайки на запад

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

В твоя случай заложи на 09LD в момента е на добра цена вземай го докато още го има че свършват!

14.  

15. Тук е от
    Feb 2004

Някой да знае как е новатa LKC серия, понеже не мога да намеря 12LGC?

16. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от FreeSoul
    прекалено ново е това - вземаш на късмет. и аз бях така с моя дайкин - всяка година нов модел вземаш на късмет.

учудвам се че лгц не можеш да намериш - виж в практикер от там ще ти донесат ако държиш на този модел!?!
    лцц 9 видях там преди 3 седмици че лгц да не намериш - потърси : fuji, general , fujitsu - моделите им са идентични разминава се някоя буква.
    празнината ми се струва малко изкуствено създадена. тука в бг обичаме да правим така.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от FreeSoul
    Късметлия си, че не си можал да откриеш LGC, ама estqwerty ще те урочаса, май.

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

LKC е по-нисък клас и от LGC.Появи се тази година в каталога, няма смисъл да го вземаш.Много ниски показатели, сега го водят ЕКО ИНВЕРТОР, а LEC го кръстиха ЕНЕРДЖИ ПЛЮС.Не, че няма да работи, ако праавилно се оразмери, но е доста скопена серия.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 24 ПърваПърва ... 101819202122 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе