http://www.bulclima.com/klimatici-i-...neral/ashg12lt я вижте каква е цената на 12-цата - 2290 лева без монтаж.Определено с тази цена не могат да наложат модела.Че то VABH на МЕ струва толкова, да не говорим за ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ И V.
http://www.bulclima.com/klimatici-i-...neral/ashg12lt я вижте каква е цената на 12-цата - 2290 лева без монтаж.Определено с тази цена не могат да наложат модела.Че то VABH на МЕ струва толкова, да не говорим за ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ И V.
Той модела се появи "вчера" и веднага цената им е промоционална, от 2490лв. на 2290лв. На други места е за 1989лв. без промоция и монтаж, Булкима нека си ги продава на ~2300лв.
Мисля, че това е в нарушение на закона. За да е промоционална цената, трябва да е продаван определено време на не-промоционалната. Дали беше 15 или 30 дни, не мога да се закълна.Първоначално публикувано от gnf
Точно така. Аз затова се учудих уекинкоПървоначално публикувано от Kasap
В нарушение е.Модела никога не е бил продаван на по-високата цена и това се доказва:Първоначално публикувано от Kasap
1. по датата на пускането им в продажба за първи път от Булклима-ако още в началото на пускането за първи път на потребителския пазар са на "промоция", то е ЯВНО, че няма как цената да е намалена, тъй като никога не е била продавана на по-висока цена.
2.от счетоводството на фирмата и касовите апарати в които НИКОГА не е било осчетоводено/инкасирано продажба на климатик от тази серия на непромоционалната цена(то това при наличието на точка 1 е излишно да се установява)
БУЛКЛИМА ме отвратиха тотално.ГГЗ както казва един съфорумец(Гъз глава затрива...)
Преминавам на тошиба дайсекай, фуджитсу и фуджи илектрик(каквото е останало от LD серията), саньо или японски фуджитсу/тошиба/саньо.В следващите 2-3 години ще купувам(не е спешно)
МАРОДЕРИТЕ ме дразнят най-много.
General "LT серията" ще се превърне в магазинна реликва и рядкост
Трябваше да си поиграеш малко с един фотошоп и на мястото на черепа да измайсториш вътрешното тяло, само че с тръби и ламелиПървоначално публикувано от justify
Здравейте,
дойде и моя ред да се набълбукам с някакъв "хубав" климатик за около 1к. Както винаги с трици маймуни ще ловим ама няма начин.
Насочиха ме към 12 LGC модела, като доста надежден и струващ цената си. Естествено няма как да пропусна да поискам мнение в този форум, който винаги ми е помагал с избора.
Интересува ме какви са алтернативите на 12LGC на нашия пазар, има ли модел, който си струва наистина и вече е изкупен
Става дума за стая 15-16кв, запад, с алуминиева дограма. Ще трябва да топли и охлажда и да пести пари разбира се
Благодаря предварително.
Тази машина ще работи доста неприятно в подобно помещение. Мощничка ще ти дойде. По-доброто решение е 7 LGC.
След фотошопа се е получило доста интересно. Какво развитие само претърпява току що появилият се модел LT в твоите очиПървоначално публикувано от justify
Kasap, да не се разочарова "СвободнатаДуша" от 7-цата. Какви to аджеба ще търси зимата и май няма изолация и не става ясно стаята дали е в къща или апартамент, в коя част на БГ се намира - все важни детайли при избора на подходящите мощности.
Изолация няма, апартамент, 1 външна западна стена, където е прозореца. Стара Загора е града и е мега горещо лятото гледайки на запад
В твоя случай заложи на 09LD в момента е на добра цена вземай го докато още го има че свършват!
Някой да знае как е новатa LKC серия, понеже не мога да намеря 12LGC?
прекалено ново е това - вземаш на късмет. и аз бях така с моя дайкин - всяка година нов модел вземаш на късмет.Първоначално публикувано от FreeSoul
учудвам се че лгц не можеш да намериш - виж в практикер от там ще ти донесат ако държиш на този модел!?!
лцц 9 видях там преди 3 седмици че лгц да не намериш - потърси : fuji, general , fujitsu - моделите им са идентични разминава се някоя буква.
празнината ми се струва малко изкуствено създадена. тука в бг обичаме да правим така.
Късметлия си, че не си можал да откриеш LGC, ама estqwerty ще те урочаса, май.Първоначално публикувано от FreeSoul
LKC е по-нисък клас и от LGC.Появи се тази година в каталога, няма смисъл да го вземаш.Много ниски показатели, сега го водят ЕКО ИНВЕРТОР, а LEC го кръстиха ЕНЕРДЖИ ПЛЮС.Не, че няма да работи, ако праавилно се оразмери, но е доста скопена серия.