Мерси,diksanal-тук малката разлика е в полза на старото
Мерси,diksanal-тук малката разлика е в полза на старото
Това са нищожни разлики, да не те притесняват., под -5 стойностите на отдаване и консумация започват да се изравняват.
karambam сам си отговори на въпросите.
Според мен няма никаква нужда от LKC модела след като цената е нищожно по ниска от LEC.
Имам усещането обаче че до няколко месеца ще падне драстично защото модела UB май ще го спират и това ще се окаже негов заместител :D
General-Fujitsu, ASHA12LGC нещо за модела
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308077565[/time]_________________________________________________
General-Fujitsu, ASHA12LGC и този модел General-Fujitsu, ASHA12LEC в официалния сайт дава,че няма такъв модел,не е ли странно
LEC е малко по-неикономичен и малко по-слаб като отдавана мощност в сравнение с LGC. Може би трябва да припомня на позабравилите какво се говореше, когато LGC беше нов модел и замести LCC и как хората питаха какво става и защо и т.н. Ами става същото - тенденцията е надолу с все по-опоскани модели и постепенно повдигане на цените.
Първоначалните цени на 09LT , 12LT ,09LU и 12LU са извънземни за сега няма да ви ги казвам за да не ви плаша дано с първите доставки им падне малко цената.
Че като са извънземни, няма да ги купуваме. Досега фуджиците печелеха с правилно ценово позициониране в пазарния си сегмент.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
09LT - 1799лв. и 12LT - 1989лв.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Не са извънземни тези цени, защото общо взето толкова струва хубав климатик. Лошото е че търговските вериги създават впечатлението, че един климатик може да струва 1000 лева нищо че само името му е климатик.
И да плашиш и да не плашиш, все тая.Харесвах фуджитсу по 3 причини:Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
-висока мощност в режим отопление
-плазма филтър
-прилична цена
Като дойде времето, ако има останали купувам 9 или 12 LD фуджи/фуджитцу/дженерал , ако не:
За 2000-2100 хилки се ориентирам към тошиба може и към такъв който се прави от 2 тошиби.
gnf добави още по 300лв.
Не, благодаря!Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Аз видях на 2-3 места с тези цени и затова тях написах, Диксън ги е постнал+тука. Може още да има, но не ми се търси, това мисля е достатъчно.
Тези цени за сега не са актуални, защото модела ще пристигне август та от вносителя други цени имам, но както и да е нека исчакаме.
дори и тези цени са леко височки на фона на някои отлични и изпитани вече модели