Страница 18 от 24 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

gnf,мерси Още 2 въпроса имам и много пъти
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307213640[/time]_________________________________________________

Задал съм 24гр.-климата е свалил до 27 и буквално на 5мин.прави on-off.Без него сега би било 29гр.,а юли-август съм мерил 39гр.(кошмар-хладилника не изключва с дни),няма сянка,западно,предпоследен етаж.Та на dry и fan auto e сега и се чува непосредствено преди да завърти турбината всеки път шум като чайник преди да заври. 1.Това ли е прословутия шум от фреона(не бълбука)? 2.Ще се усили ли на друг режим и в други условия?-.2,60 тръбен път.Този шум(сега) не е толкова силен,че да се оплаквам!И нали при LEC тръбите на вътр.топлообменник са 5мм.спрямо7мм.при LGC и може би фреона тече по-бързо(а може и да не,че нали и от него са спестили).БЛАГОДАРЯ!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307209260[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от avast3
    В Kaufland няма да имаш проблеми. Поискай да ти върнат парите или да го заменят. Жена ми работи там, та знам .
    За новата придобивка(климатика) - честито! Дълга и безпроблемна служба!
    Надявам се да го скопосали този модел, като наследник на LGC. Аз, като притежател на LGC, не съм особено очарован от модела. Няма да се впускам в подробности. "Хакнал" съм 12-ка в 14/15м² в къща (2 външни неизолирани стени, отникъде помощ, стара дървена добре уплътнена дограма, изолация на тавана). Успяваше да държи около 19°/21° при -15°/-18° тази зима, но ако бях сложил 9-ка, както препоръчват за тази квадратура/кубатура, вероятно щяхме да умрем от студ. Вече има изолация на стените и нова дограма. Ще видим на зима как ще е. Така като чета, май LE е по-орязан от LGC, който е достатъчно скопен, най-малко откъм килограми на външното тяло(поне 12-ката). А ти си от Видин - влага, студ, а може би и "лек полъх" от Дунав-а ще има...LGC прави неприятни изненади точно в тези условия.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307205840[/time]_________________________________________________

avast3,благодаря! Пожелавам ти топла зима(в къщи)! А за К-д беше прав-върнаха кинтите от раз!

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

LGC също е с 5 мм тръби, от тази серия ги измислиха тез тънките.

4. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Компресорите са същите - ПАНАСОНИК на малките, ТОШИБА на 12-цата, съдя по консумацията в сервизните, иначе никъде не пише кой модел са компресорите.Чак толкова не е по-нисък КОП-а, няма да ти се отрази на сметките.За тези пари не си сбъркал.
    А откъде се получава разликата в теглото-особено на външното(цели 3 кила-еднакви габарити)!?

5. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от karambam
    А откъде се получава разликата в теглото-особено на външното(цели 3 кила-еднакви габарити)!?
    Познай

6. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Или са изобретили по-лек алуминий?! или са кльоцнали от топлообменника(но кое точно?)Така като го гледам си е двоен май Виждам два реда тръби в една пита. /Знам,че е дискутирано по въпроса,но си остана без точен отговор/. п.п.-Отговорът е-"УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ"!

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    висока енергоефктивност – COP – 3.62-A

10. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    Ми сложи си найлонче това да ти е проблема,а това за бутоните...... и на моя мерцедес пепелника му е на най неудобното място а на витото лоста за скоростите е на тавана ама им свикнах и сега на другите коли са ми търсене :D
    TIMBERLAKE-горното не се приема(Дистанционно с плъзгащо капаче не търпи "найлонче"),а на мойто LCD "LG" дистаннционното е с 58 бутона и е най-лесното нещо! TIMBERLAKE-уважавам твоя опит и мнение!От линка ти ми стана ясно,че има и модел на Fujitsu по-нисък клас от LEC! Ще съм ти благодарен,ако изкажеш мнение по въпросите,които задавам(за кипенето е ясно).За новите модели -дали са по-добри или по-лоши,ще се разбере поне след 1 зима(това го знаем). Благодаря!
    П.П.-Също така ми е любопитно(при 12LEC дават 920-Колко е при Fujitsu 12LGC-цифрата е на дългата лепенка с енергийния клас и според мен е годишната консумация на охлаждане)???

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от ilia1984
    висока енергоефктивност – COP – 3.62-A
    Това нещо го предлагат от тази година, по-нисък клас е от най-ниския до сега, намалили са максимумите.Не знам вътре какво има ,защото няма сервизно, виждал съм му данните в руския каталог.

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Догодина може да очакваме, новите модели с COP 2, специално разработени за новите реалности на BG пазара! За съжаление факт!

13. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Не бъдете такива скептици,а вземете предвид затоплянето на климата,парниковия ефект и струва ми се затова производителите намаляват вече мощностите,съобразявайки се и с крайната цена на 1-во място!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Не бъдете такива скептици,а вземете предвид затоплянето на климата,парниковия ефект и струва ми се затова производителите намаляват вече мощностите,съобразявайки се и с крайната цена на 1-во място!
    Да със всичко друго се съобразяват само с последното май не

16. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Много съм любопитен за цифрата 920 на 12LEC срещу колко на 12LGC. Даже днес ходих да питам в "Зора",ама там ме изментиха,че нямат тази стойност за 12LGC!

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

920 какво колега? Нещо не те разбрах.

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Много съм любопитен за цифрата 920 на 12LEC срещу колко на 12LGC. Даже днес ходих да питам в "Зора",ама там ме изментиха,че нямат тази стойност за 12LGC!
    Като гледам 920w. е консумацията на 12LEC при номинална мощност на охлаждане,а при 12LGC е 890w. ако е това което питаш,като мощноста е еднаква-3,4kw.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 24 ПърваПърва ... 81617181920 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе