Страница 3 от 24 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Цитат Първоначално публикувано от FormatC
    Иключително скептично съм настроен.Ако са тези модели на тези цени по-добре милите ни "Официални Представители" да си направят един весел японски ритуал включваш остър и хладен предмет.
    И тези ли ще са "Японски" ?
    А къде ще се лепят лепенките този път,да мина да взема и аз някоя ?
    Колега от това което пишеш разбрах че по велики климатици от Мидея няма и едвали не Fujitsu са пълни боклуци най вече LGC модела , гледам че са занимаваш с климатици и нещо май цените на Fujitsu не те устройват явно нямаш голяма отстъпка от тях, по отношения на това че са китайски прочети малко из нета и виж какво пише за завода в Китай в същият завод се правят както климите за Япония и така наречената "кофти" серия LGC от опита ти с "пърлене на прасета " трудно ще разбереш че същатата "тази" кофти серия се е продавала в Япония през 2007 г. и отново се е правила в Китай!
    и още нещо преди 8 години си купихме shinco KFB 35 "китайска марка" за 300 USD работи като звяр дори и при -20 градуса никога не е видял профилактика, никога не му е доливан фреон и много рядко чистене на филтри ! Така че и най добрият климатик може да му видят сметката бг монтажници като теб!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2007

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Поредният агент.Напротив колега,отстъпките ми са повече от доволни.Особенно за LGC.Тук е мястото напиша колко,и да накарам хората да се позамислят зашо драпате толкова за тези "модели"Пропускам че и аз къща храня ...Продължавам да твърдя че са пълен боклук сравнение с LCC серията и от много по-евтини модели на други маркиАко се опитваш да опровергаеш думите ми дай да си пишем по-конкретно има таблици,цифрички и т.н.Напоследък монтирам подови General/Fuji El. Мога да ти кажа че са най-читавото нещо което съм виждал.Истинско качество !Явно не си чел достатъчно.Аз като човек който си изкарва прехраната с това се чувствам обиден от факта че си позволиха да развалят техния и наш имидж с този спад на качеството в най-продаваният модел.Заради LGC в Скандинавските страни не желаят вече дори да чуят за нито един друг модел от другите на тези марки.Вкарваме Панасоник и хората са адски доволни. А за монтажите ми ?Кой беше ти че си позволяваш да съдиш без да си виждал нито един ?

А за Китайските-Да,няма значения че са Китайски.Но за какъв ... е написано че са Японски ?ЗАЩО ?Доколкото знам имаше някакви закони за измами и т.н.От 10 клиента 10 в България ще изберат този на който ПИШЕ че е Японски само заради лепенчицата.Явно така сме устроени да плащаме за лепенки.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от FormatC
    Поредният агент.Напротив колега,отстъпките ми са повече от доволни.Особенно за LGC.Тук е мястото напиша колко,и да накарам хората да се позамислят зашо драпате толкова за тези "модели"Пропускам че и аз къща храня ...Продължавам да твърдя че са пълен боклук сравнение с LCC серията и от много по-евтини модели на други маркиАко се опитваш да опровергаеш думите ми дай да си пишем по-конкретно има таблици,цифрички и т.н.Напоследък монтирам подови General/Fuji El. Мога да ти кажа че са най-читавото нещо което съм виждал.Истинско качество !Явно не си чел достатъчно.Аз като човек който си изкарва прехраната с това се чувствам обиден от факта че си позволиха да развалят техния и наш имидж с този спад на качеството в най-продаваният модел.Заради LGC в Скандинавските страни не желаят вече дори да чуят за нито един друг модел от другите на тези марки.Вкарваме Панасоник и хората са адски доволни. А за монтажите ми ?Кой беше ти че си позволяваш да съдиш без да си виждал нито един ?

А за Китайските-Да,няма значения че са Китайски.Но за какъв ... е написано че са Японски ?ЗАЩО ?Доколкото знам имаше някакви закони за измами и т.н.От 10 клиента 10 в България ще изберат този на който ПИШЕ че е Японски само заради лепенчицата.Явно така сме устроени да плащаме за лепенки.

Не знам какви Fujitsu LGC монтираш аз никакви лепенки не съм видял нито на LGC нито на LCC на който да пише "произведено в Япония" явно монтираш някакви ментета вкарани по "вторият начин" и второ искам да отбележа че същият модел Fujitsu LGC със същите COP/EER само че под друг модел се продаваше в Япония но там явно хората не се оплакват като теб и не си пърлят компресорите !!??? изобщо знаеш ли че 80 % от продукцията на Fujitsu се прави в Китай ?Като имаш някакви оплаквания отиди оплачи се на Fujitsu и им обясни как ги "подгрявате" компресорите. И на края ще завърша бил съм доста пъти в Гърция и там знаеш ли колко Fujitsu LGC има монтирани и защо там не мислят че са боклуци а нашите бг майстори нещо не ги кефят !? За справка погледни Гръцкото консулство там всички климатици са Fujitsu LGC защото хората знаят че са много добри! и да завърша не знам защо си решил че тука е твоята трибуна да натякваш колко лоши са Fujitsu просто е глупаво и още нещо не съм никакъв агент изобщо нямам нищо общо с климатиците !

5. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

ilia1984

Не приемай толкова лично нещата!
    Зачети се малко във форума да видиш колко оплаквания има от LGC серията! Всичките ми климатици Fujitsu от серийте:LDC, LCC, LGC - определено последните не стават!

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Илия фантазираш .. в Япония такъв маломощен климатик със крайно нисък за там КОП 4 ще има такъв висок данък че посмъртно няма да си го купи никой ... не вярвам и да го предлага някой ... и да ,LGC е със занижени параметри и намалени топлообменници спрямо LCC ,за мен също е крачка назад ..

7. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    Илия фантазираш .. в Япония такъв маломощен климатик със крайно нисък за там КОП 4 ще има такъв висок данък че посмъртно няма да си го купи никой ... не вярвам и да го предлага някой ... и да ,LGC е със занижени параметри и намалени топлообменници спрямо LCC ,за мен също е крачка назад ..
    модел 2007г. http://www.fujitsu-general.com/jp/pr...40sdetail.html и http://www.fujitsu-general.com/jp/pr...0s2detail.html COP -4.12 които не знае японски може да го преведе с google
    p.s Това в Европа се продава като LGC , не знам защо не сте доволни от LGC аз лично съм много доволен много по добър е от новата серия LE

8.  

9. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 годи&#

Илията, климатика, който си посочил няма нищо общо с LGC. AS-J40S на отопление е 5.0kW (0.9kW-7.0kW) т.е. ако правиш паралел, ще трябва да го мерим с 14LGC - 5.0kW (0.9kW-8.4kW) @COP 3.86 Но това не изчерпва разликите между двете машини. Относно LGC, личното ми мнение е, че е с чудесно съотношение цена/качество, въпреки дребните си дразнещи дефекти. Дори малките машини 7 и 9 са несправедливо оплювани във форума ни. Нещо повече - при тях оплакванията са много по-малко от 12ката.

П.С. AS-J28S-W 3.6kW(0.5 - 5.9kW) който е съпоставим с 12 LGC 4.0kW (0.9-5.6kW), е със скромния COP от 5.33

10. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

ilia1984, баце занимавам се японски клими и мога да те опровергая.Първото е нокрия, второто е страхотна машина и нищо общо няма с LGC. Ти виждал ли си и монтирал ли си от тези модели? Аз съм и тези двата нямат нищо общо с LGC, както казах.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars
    ilia1984, баце занимавам се японски клими и мога да те опровергая.Първото е нокрия, второто е страхотна машина и нищо общо няма с LGC. Ти виждал ли си и монтирал ли си от тези модели? Аз съм и тези двата нямат нищо общо с LGC, както казах.
    COP-а на тази нокрия е 4.17 !? да не се обърка нещо това е нокрия колкото аз съм японец майна ,я погледнете по хубаво техническите параметри няма нужда да монтирам за да видя техническите характеристики на климатика едното няма общо с другото !

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Изобщо, какво съм взел да ти обяснявам... Жив и здрав!

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

J серията не е нокрия .. нокрия на 100 волта :
    http://japanclima.com/products/FUJITSU-AS%252dZ40V.html
    лекичко само марката съвпада с ЛГЦ май ...

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Аз също мога да кажа че 12LGC цена качество е перфектния климатик. Аз имам само един клиент който се оплака че е по шумен.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Илията, климатика, който си посочил няма нищо общо с LGC. На отопление е 5.0kW (0.9kW-7.0kW) т.е. ако правиш паралел, ще трябва да го мерим с 14LGC - 5.0kW (0.9kW-8.4kW) @COP 3.86 Но това не изчерпва разликите между двете машини. Относно LGC, личното ми мнение е, че е с чудесно съотношение цена/качество, въпреки дребните си дразнещи дефекти. Дори малките машини 7 и 9 са несправедливо оплювани във форума ни. Нещо повече - при тях оплакванията са много по-малко от 12ката.
    П.С. AS-J28S-W 3.6kW(0.5 - 5.9kW) който е съпоставим с 12 LGC 4.0kW (0.9-5.6kW), е със скромния COP от 5.33
    и така означението 40 означава 40 татами(постелки)
    това което си дал е 28 татами , 12 отговаря на 35 татами според мен е много по близо до 40 от колкото до 28 ! Лесно всеки може да изчисли 28 татами на колко кв. м. отговарят !

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Илия ,ти остави татамитата ,гледай киловатите .. нещо не коментираш линка който съм ти дал .. или викаш то това си е LGC на тройна цена ...

18. Member
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    J серията не е нокрия .. нокрия на 100 волта :
    http://japanclima.com/products/FUJITSU-AS%252dZ40V.html
    лекичко само марката съвпада с ЛГЦ май ...
    не знам какво мъкнат в България и от къде но модела е AS-J40S е няма нищо общо с нокрия това което си дал е друг модел ! В Япония това е Нокрия http://www.fujitsu-general.com/jp/pr...p/asz40s2.html тука COP-а е 5.81! и престанете да заблуждавате хората и като гледам цените в България те в Япония са наполовина !!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 24 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе