Още един, оспорващ законите на физиката. Илия, за теб говоря.
Защо 12LT е 40 кг? ЧЕТИРИДЕСЕТ КИЛОГРАМА!
Още един, оспорващ законите на физиката. Илия, за теб говоря.
Защо 12LT е 40 кг? ЧЕТИРИДЕСЕТ КИЛОГРАМА!
И втората серия на ТОШО ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ е точно 40 кила и то си личи по мощностите му.Тия 20 и няколко за сега не ме блазнят нещо, ама ще се види зимъска.
А дали е с ЕТРВ, може и там да са го "резнали"
А, сигурно е с вентил, те отдавна не слагат капилярки.
Въпреки, че на старият инверторен Панасоник(сега не знам), това че е с капилярка не му пречеше да бъде един от най хубавите клими за времето си.
Според мен той не оспорва физичните закони, а това че някои колеги не са много доволни от Фуджитсу серията LGC, защото и той е собственик на няколко броя от тази серия и не дава да се изрече лоша дума за тях.Първоначално публикувано от deian
ilia1984, това че ти си доволен от даден продукт не означава, че и другите трябва да са доволни от същия. Всеобщото мнение е, че серията LGC е топлещ бюджетен модел, но с доста недостатъци.
С какви ли ? Имам ги 4 броя вкъщи, при това, всичките General Fujitsu, в това число и от въпросната дървената серия.Първоначално публикувано от ilia1984
Аз, от своя страна ще те питам:
На базата на какво, се се усмеляваш да водиш спорове, относно качествата на различните марки с хора занимаващи се професионално с този вид техника??
п.п Следя писаниците ти от появата ти в този форум. Не правиш нищо друго освен да генерираш спам и бизмислени спорове!
Jackas нещо се разгорещи спораПървоначално публикувано от Jackas
Водя спорове на базата че съм машинен инженер(магистър) и елтротехник(5 годишен курс "ЕОПП") с над 5 годишен опит в областа на елетротехниката !!! И разбира се и на наблюдения на над 40 броя климатични системи собствени на мой роднини и приятели
с хора занимаващи се професионално с този вид техника?? Голямата си част са агрономи трактористи и т.н без знания и дипломи да не говорим за професионална квалификация . До скоро един от тия "профита" ми обясняваше че в България има само напрежение 220 волта за битови абонати
п.с Разбира се това не означава че всички са такива има и много добри специалисти и професионалисти
Къде да ти изпратя дипломите и сертификатите си ?
Мога да си снимам и трудовата книжка ако искаш ?
спокойно FormatC нямах предвид теб !Първоначално публикувано от FormatC
Илия като гледам си с 2 години по голям от сина ми, а той е с по голям трудов стаж по климатиците от твоя но не бих казал че е станал специалист в климатичната техника. И че имаме дипломи не значи че си специалист в дадена област.
Тук сме повечето любители, мога да твърдя, че специалистите са малко.Аз поне не съм от тях.Мога да споделям само практически опит от ползваните 7 броя и съответно 7 марки климатици, но не мога да знам колкото хората, които монтират машините, независимо от дипломи и други подобни.На тях просто това им е работата..
Какво ще кажете да не самим в различните теми по марки?
Мисля че няма нужда да се самоизтъкваме и обиждаме.
Нека бъдем позитивни.
Съгласен.Нямам за цел нито едното, нито другото.Просто вие, които работите това, няма начин да не знаете повече от нас, въпреки, че чат-пат се опитваме да спорим с вас .
г-н Велев аз нямам такива претенций аз съм любител като всички просто Jackas ме попита дали имам право да водя спорове мисля че с горният пост и със знанията си има някакво право да си кажа мнениетоПървоначално публикувано от VeleV.Klima
п.с Никой не иска да ви вземе хляба просто бъдете по обективни и не гледайте само от коя клима комисионата ще по голяма