Страница 17 от 24 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 352

Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

другите снимки не мога,хем намалих на 2мп.-600-700кв.и пише-големи!

2.  

3. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година

Нямаш ли програмка за намаляване на снимките.Дай и другите, че ми стана интересно как изглежда машината.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Ето я снимката поизсветлена.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Перата са ги изрязали, за да се движи втората клапа, ама отзад, като гледам, не са им увеличили размера.

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ето една безплатна програма за изрязване на многото МБ от снимките:
    http://www.obviousidea.com/windows-s...image-resizer/

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Ето една безплатна програма за изрязване на многото МБ от снимките:
    http://www.obviousidea.com/windows-s...image-resizer/
    Офис пакетa на Уиндоус си има Microsoft Office Picture Manager, който има меню Edit Pictures и там може да се направят много лесно корекции на снимките.

8.  

9. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

1

Прикачени изображения Прикачени изображения

10. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

karambam, тази каса на преходната врата, колко е дълбочината и? Ако е много, зимата може да имаш проблеми с разминаванията на температурата в стаята и тази, която е горе при тялото. Да не вземе издухания топъл въздух да се "удря" в тази каса и да отива нагоре към климатика и така да лъже датчика му?!
    Иначе монтажа е направен много добре Честито и дълги години безаварийна работа му пожелавам на климатика

11. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

Мерси! Дати ти се връща! Това е трапезария(13кв.)с бокс(6кв.)на 2,55м.-мисля че около 74вата се падат на кубик и за зимата ще стигнат!Блока е тухла на 40год.В трапезарията има огромен прозорец(възстановен и уплътнен)и нямаше друго място за монтаж-освен на срещуположната стена,но там е кофти!Най-добре щеше да ми дойде един подов Дайкин(но малкия 25 щеше да е малко слаб,а и е с 360лв. по скъп)В бокса също има 3м2.прозорец,който скоро ще зазидам изцяло+изолация отвътре!Ще ми свети от вратата към балкона и ЧЕЗ. Това дето се вижда,че е криво на снимките е тавана на една, касата на другата страна,а климата е нивелиран перфектно!

12. Member
    Тук е от
    Jan 2008

От "Вили ком" ли ти го монтираха?

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от karambam
    Мерси! Дати ти се връща!
    Благодаря
    Това е трапезария(13кв.)с бокс(6кв.)на 2,55м.-мисля че около 74вата се падат на кубик и за зимата ще стигнат!Блока е тухла на 40год.В трапезарията има огромен прозорец(възстановен и уплътнен)и нямаше друго място за монтаж-освен на срещуположната стена,но там е кофти!Най-добре щеше да ми дойде един подов Дайкин(но малкия 25 щеше да е малко слаб,а и е с 360лв. по скъп)В бокса също има 3м2.прозорец,който скоро ще зазидам изцяло+изолация отвътре!Ще ми свети от вратата към балкона и ЧЕЗ.
    Мисълта ми беше друга. Тази издатина на касата точно под климатика ще е като препятствие за изходящия топъл въздух през зимата, защото вертикалните клапи при режим отопление се насочват надолу - по подразбиране (примерно на 90°, 60° или 45° спрямо долната част на тялото), всъщност както ти ги настроиш де и от там може да лъже датчика на вътрешното тяло.

14.  

15. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Мисълта ми беше друга. Тази издатина на касата точно под климатика ще е като препятствие за изходящия топъл въздух през зимата, защото вертикалните клапи при режим отопление се насочват надолу - по подразбиране (примерно на 90°, 60° или 45° спрямо долната част на тялото), всъщност както ти ги настроиш де и от там може да лъже датчика на вътрешното тяло.
    Вижда се,че касата надстърча от стената минимално и си е в нормата-в рамките на 3-4см. е-няма да връща част от струята.

16. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Вижда се,че касата надстърча от стената минимално и си е в нормата-в рамките на 3-4см. е-няма да връща част от струята.
    Затова го питах колко е Аз го виждам повече от 3-4см., но така или иначе няма как вече да се правят промени с мястото

17. Member Аватара на karambam
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    гр. Видин

gnf,широчината на касата е 20 см.-тоя портал ще го разкарам,ама това си беше единственото (знам,че не най-доброто)място за в. тяло! За външното същото!(по-назад бях питал за него).
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307201520[/time]_________________________________________________

lavsho-Да,"Вили-ком".Много свестни пичове.Немска бира им бях купил-не я докоснаха! И кафето отказаха! 2,5-3 часа време.Не им висях на главите и не съм убеден,че са вакуумирали,но май носеха нещо като компресорче (малко по-голямо от ония дето се включват в запалката в колата).Тръбите са с отделна изолация(бяла).
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1307198400[/time]_________________________________________________

gnf,разбрах те! 2-3см. е перваза за който питаш.

18. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

gnf,разбрах те! 2-3см. е перваза за който питаш.
    ОК, 2-3см. не са от значение и няма да има никакви проблеми. Външното също е монтирано на добро място, стига да не ползвате терасата и да ни Ви се пречка (май беше казал, че няма да я ползвате). Значи всичко е идеално

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 24 ПърваПърва ... 71516171819 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Мнения за Fujitsu/General Fujitsu/Fuji Electric 07 LU
    От gogorog във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-13, 13:40
  3. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  4. Fujitsu/General/Fuji Electric - за това къде се произвеждат
    От bestregards във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 11-08-09, 12:32
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе