Да има я, и там е 50%, 75% и 100%.Ама не я ползвам.Като го пусна, на пълна газ, дето се вика, той си знае.
Да има я, и там е 50%, 75% и 100%.Ама не я ползвам.Като го пусна, на пълна газ, дето се вика, той си знае.
Икономичния режим на Фуджитсу е удобна функция и аз лично я ползвам до около -5 външни. В друга тема съм го писал, че когато загубите на помещението са по-малки от минималната отдавана мощност, то когато Фуджитсуто спре и после пак тръгне, се развърта доста ( при мен до около 700В по спомен ) и така бързо достига желаната темп и по-често вкл и изкл. Когато е на икономичен режим се развърта до около 450В пак по спомен и така по-дълго време работи без да спре, с което се намалват спиранията и тръгванията и съответно намаляват паразитните шумове съпътстващи тази операция.
При Тошибата ми няма смисъл поне според мен от това ограничаване, тъй като тя никога не спира, просто минимума е толкова нисък, че явно не може да е над топлозагубите на помещението.
За 12lgc при този режим установих ограничение само на максималната мощност на около 1100W.
Здравейте! Имам Fuji 12LDC и само един недостатък има и това е, че много духа (силна) струя, дори и на quite, когато се спи, дразни че дори може да се изстине. Та режима "sleep" за какво е, след като кара да се изключи климатика след определено време? Нали ако температурите навън са отрицателни, какво ще стане, когато реша да включа машината? Супер недомислена функция, освен ако след изключване, външното тяло не остава в режим на готовност?
Много сте страни хора като не можете да спите на шум дори и минимален защо изобщо си купувате климатик? За тази цел има конвектори безшумни е харчат повечко ток но пък не ви дразнят.
Вие, като не сте схванали поста, какво коментирате? Да съм споменал, че ми е ШУМЕН?!?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Казах, че има СИЛЕН поток на въздушна струя и се изстива!!!
Какъвто и климатика да сложиш над легло ще духа некомфортно и затова не се спи под климатик.Или премести леглото или климатика.Ако не духа няма и да топли...
Аз не спя над него, а 4 метра пред него. Слагам го на quite и витлата на горе и е добре.Първоначално публикувано от bicubic
колеги да ви попитам какв аточно еразликата между 2та климатика освен че единия е с плазма филтър и се развърта до 6,7 кв . като външни тела и компресори същите ли са ?ЛЕК-а също толкова сполучлив ли екатао лдц-то
Нищо не им е еднакво. Компресорите са различни, топлообменниците също... май само марката
а между MSZ/MUZ-GE35VA и 12LEC кое е по-доброто
И двата са добри но Мицубишито има проблеми със обледяване това поне излезна наяве тази зима за този проблем дори преди сезона спомена и Климамаркет.