Страница 11 от 12 ПърваПърва ... 9101112 ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 177

Fujitsu ASYG 12 LEC or ASYB 12 LDC?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2011

Re:Fujitsu ASYG 12 LEC or ASYB 12 LDC?

Джаки за сега е нормално , но ще видим Имай предвид, че за първа година се топля с клими и направо е филм. А аз съм с 1 бр 12ка Фуджи плазма, и 2 бря Дженерала 9 ки плазми- стаи 19 , 13, 13 кв.м. Преди малко им правих coil dry та сега ми духат топличко

2.  

3. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от vakata77
    Джаки за сега е нормално , но ще видим Имай предвид, че за първа година се топля с клими и направо е филм. А аз съм с 1 бр 12ка Фуджи плазма, и 2 бря Дженерала 9 ки плазми- стаи 19 , 13, 13 кв.м. Преди малко им правих coil dry та сега ми духат топличко
    И за какво е този coil dry -той се изпозлва само при режим охлаждане(след използването му). В режим отопление е излишен и на практика ако си изполвам и плазамата+ режим отопление то това е = coil dry функцията...

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от justify
    И за какво е този coil dry -той се изпозлва само при режим охлаждане(след използването му). В режим отопление е излишен и на практика ако си изполвам и плазамата+ режим отопление то това е = coil dry функцията...
    Още едно нещо, което научих днес.;-)

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Един малко тъп въпрос, понеже навсякъде в нета, пише че 12LDC има икономичен режим на работа, който лимитира разхода на системата, това зависи ли на каква степен е настроен вентилатора? В смисъл, ако не е поставен на режим AUTO, то би следвало че няма да влезне в икономичен режим на работа?

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Един малко тъп въпрос, понеже навсякъде в нета, пише че 12LDC има икономичен режим на работа, който лимитира разхода на системата, това зависи ли на каква степен е настроен вентилатора? В смисъл, ако не е поставен на режим AUTO, то би следвало че няма да влезне в икономичен режим на работа?
    Точно LD(C) серията няма такъв режим.Или поне аз не съм видял копчето за него макар, че имам 2 такива съответно от 1година и 2 години и в момента единият ми духа над главата.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Съдя от тук http://www.climastyle.net/product.php?id=261 , но много вярна не трябва да се има на подобен тип сайтове.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Те там под икономичен режим имат явно други неща предвид, че общия разход на енергия е нисък.

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... То и на Daiseikai 6 има да си нагласяш с колко процента мощност да може да работи. 100, 75 или 50%, но това реално си е спъване на машината.

11. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Аз само при ДАЙСЕЙКАЙ 6 от европейските съм виждал функцията в този и чист и определен вид.При другите е нещо недоносена - намаляваш, ама в общи линии не знаеш до какви стойности.При ФУД.... го дават до 70%, ама 70 ли е, по-малко ли е, май божа работа.Поне така ми се струва.

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Така де, но машината като си свърши работата сама си сваля мощността. Защо да я ограничавам насила? Реално я спъвам. Ако има нужда да работи над номинал, защо да я ограничавам?

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тази глупост може да се ползва само ако си натоварил ел. инсталацията по някаква причина с други консуматори и искаш да ограничиш максималната потребяване енергия от климатика. Или имаш проблем със самата ел. инсталация.
    Във всеки друг случай, нека климатикът сам решава какво и колко бързо да догони и после да се укроти.

14.  

15. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Именно, но пък ако инсталацията ти е толкова зле, че не може да поеме минималния разход на 6-цата, по-добре не я пускай изобщо.

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Мен подобна функция хич не ми трябва, няма и да я ползвам.Посто ми прави впечатление начина, по който е програмирана.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Така и не разбрах, при зададен определен режим на вентилатора, мощността пак ли ще се коригира или трябва задължително да е на режим AUTO?

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Мен подобна функция хич не ми трябва, няма и да я ползвам.Посто ми прави впечатление начина, по който е програмирана.
    Това ограничаване на компресора го имаш на JDRката Еди,но не вярвам да е по малко от 100%.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 12 ПърваПърва ... 9101112 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Fujitsu ASYG 12LECA/ AOYG 12LEC или Fujitsu ASYG 12LTCA/AOYG 12LTC
    От ilians във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 19-11-12, 13:41
  2. FUJITSU ASYG-12LEC или Fujitsu ASHG-12LE
    От dimlubnik във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 31
    Последно: 05-10-12, 23:24
  3. Fujitsu ASYB 09LDC
    От alkobrez във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 27-09-12, 17:38
  4. Няколко въпроса за Fujitsu ASYB 09LDC
    От keytex във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 33
    Последно: 01-06-12, 14:35
  5. Какво е по подходящо за кухня Мицубиши MSZ-fd25VA или Fujitsu ASYB 09LDC
    От keytex във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2
    Последно: 17-02-12, 15:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе