Мерси за отговора, GFN! Погледнах го, но има един проблем! В наше село не го продават! Трябва да видя в Техномаркет дали го има, но пък всички казвате, че сервизът им е кофти, и поради тази причина се насочих към тукашни фирми. Та заради това посочвам тези трите, от дванайските тях ги дават като най-добри. Това ми са вариантите за избор. Мисля си все пак, че правилно съм се ориентирала към 12. Най-интересното в случая е че у дома имаме още един климатик - Панасоник 9, от преди 9 години модел. Та милия си бачка като пич, отоплява двойно по-голяма стая, която на всичко отгоре е с две външни стени. Но пък си спомням една зима - 2002, малееее, що студ събрахме. Даже и духалка включвахме и пак си беше студ на кутийки. Та, наистина ми е много важно да ми е топло. Пример - в работата ми освен парното, включвам и климатик и духалка ми духа в краката, защото съм пушач и си позволямам да отворя прозореза 10 см. за да излиза дима. Хората като влязат се препотяват, но пък на мен ми е гот )))))
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316707619[/time]_________________________________________________
Божеее, извинявай, объркала съм ти името! Приеми извиненията ми, но се въодушевих, че някой ми обръща внимание и се опитва да ми помогне. Пак, извинявай!