Първоначално публикувано от DominatorБелким "стоплиш":Първоначално публикувано от Dominator
LEC параметри
За такива като теб всякакви буквички ще налепят и параметри ще "изобретят">След като плащате...
Първоначално публикувано от DominatorБелким "стоплиш":Първоначално публикувано от Dominator
LEC параметри
За такива като теб всякакви буквички ще налепят и параметри ще "изобретят">След като плащате...
Нещо не ти се отдават заобиколните шеги...Първоначално публикувано от justify
Нещо се е заблудил Джъсти-никой не е споменавал ''Арктик'' версията LECN.Първоначално публикувано от Dominator
В България няма означение LEC/LECA нито на Пингвин юн нито на Булклима нито на Темпекс.Най-близко е означението на Темпекс то е LEC/LECПървоначално публикувано от diksanal
Означение LEC/LECA има в *****, а LEC/LECN в скандинавските държави.
Разликата е че в скандинавските държави LEC/LECN е на пазара още от ноември миналата година... външното тяло е 36 кг...
Сега видях, за какво си се "хванал" моя е грешката. Имал съм на предвид LE/C
Мерси за съветите, които ми давате! Така, днес ще се наглася, ще си сложа маската на компетентността и се изстралвам в магазина на ул. "Гоце Делчев" да видя промоцията. /Само едно не ми е ясно - къде да го открия този магазин? )) Аз живея на ул. Кирил и Методий, дето й е пресечка, ама пак не мога да вдена къде го този магазин Както и да е, който търси - намира. /
Сега обаче е момента да ви кажа и друго. Що не ми казвате, че мога и с деветка да си стопля задника? В една друга тема във форума ви разконспирирах . Споменавате някакъв ASHB09LD PLASMA. И даже вкупом убедихте горкия човечец /дето оная му работа била твърде голяма ))))/ от село близо до Варна да си го купи. А единия от модераторите даже споменава че отоплява с него стая дето е с три външни стени. Та като ви четох си мисля, че и той ще ми е ок.
Както ви казах у дамой си имаме един Панасоник 9 /не го знам кой модел е, ама е от 9 години/ та той при нашите зимни температури /смятай не по-ниски от -10 градуса и то в редки случаи/, та той си се справя много добре, при положение че не се изключва и си много ок даже. Е, ако се изключи , при включването се мъчи малко повече да нааправи температурите, но едно е да поддържаш температура, друго да се зориш да я направиш.
Иии последно, кой е Бобово и защо не се включва?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316849280[/time]_________________________________________________
Пак съм аз! Да кажа, че стария ни климатик е Панасоник CS-A95KE и дават да бучи 52 /64 съответно за вътрешно и външно тяло. Та, в тази връзка той отоплява 25 квадрата помещение - северно и с изключение на един път през 2002 когато температурите паднаха под -25/25 градуса и беше изключен за три дни, се наложи да го топля със сушуар ))) и комшиите ме гледаха странно, на което аз отговорх, че му правя прическа, досега не е казал и ох.
А сега просто питам за по-малка стая дето е по-топла и по-изолирана и си мисля, че щом оная 9 се справя, то от какъв зор за спалнята ми трябва 12? Все пак ще спя завита, а не гола!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316846336[/time]_________________________________________________
Пак съм аз - досадната. Току що си изрех стаята - 12,6 квадрата, пиши ги 13.
... Само да кажа, че модела внасян от Булклима е LECA, проверено е лично, иначе нямаше да го кача на сайт-а. За моделите на Пингвин не знам. Пиша го, защото всички си спестяват цялото означение а има значение.
Писал съм училище, а не улица, пътя за стадиона, не знам как се казва улицата. Промоцията е за 25 и 35 или 9 и 12 така, че ще се разберете с продавача/монтажника.
Климатизаторите топлят помещения, за задници има друга "техника", май...
А ако искаш точни и конкретни отговори, трябва и питането и условията да са такива. Най добре продавача/монтажника да направи оглед на помещението и спямо твоите претенции, да ти препоръча.
А bobovo ще се включи, ако му пратиш едно питане на лични, а може и да е запразнил човека.
Мерси Geozap, както винаги не съм прочела като хората. Сега се сещам за кой магазин говориш - от там взехме даже панасоника. Според теб, ако си прочел предишните ми излияния, 9 или 12 ще ми върши работа - топло и харчещо не много ток? Тишината е фактор, но като видях какви са данните на панасоника 52/64 бучене /вътрешно - външно тяло/, и като си давам сметка, че съм спала като пън, а и комшиите не са се оплакали, вероятно всеки от тези дето ми ги предлагат идейно ще ми върши чудесна работа.
Dimara,това са твои думи и виждаш,че питаш кой между трите модела,а не 9ка или 12ка!За 13м² и 7ца ще ти върши идеална работа-сешоара нали ти стои (шегичка).Първоначално публикувано от Dimara
И успех.
Това е относително и според случая...Първоначално публикувано от Dimara
Диксанал, на теб вероятно ти е лесно. Обаче, аз напълно се омотах. Тъкмо ме навиха да взема по-мощния, демек 12, и отново се върнах на старата песен. От три месеца климатици ми се въртят в главата.
... Добре де, до къде стигна и проучването за Тошибата? Видя ли я и нея? Според мен Мицубишито или Тошибата за тези пари. По-добре 12-ка. По-добре да има, отколкото да не стигне нали?
Е те дори Булклима на тяхната си страница не го изписват "LECA" , а "LE " и другият модел е LKC ето сайта им http://www.bulclima.com/products/kli...emi/stenen-tip .Пък кой какво изписва...Първоначално публикувано от Mega
Dimara fujitsu/fuji/General 9LD ще ти свърши работа за 13кв.м., но вече ги няма дори при вносителите-разпродадени са, а от юни или юли тази година вече не се произвеждат.
А дали климатика е с означение "12" или "9" не е от толкова голямо значение, защото при един модел(и марка) е възможно мощността на 9-ката да съответства на мощността на 12-ка от друг модел климатик.
За теб работа ще ти свърши:
1. lg-s-09at
а за повече пари:
2. шарп
3.мицубиши
или
5. тошиба
Може и тошибата 13-ка която ти предложиха по-горе.
... Знам, проблема с изисването е стар, за това когато има нов модел, проверявам лично какво пише на кашона преди да кача на сайт-а.
То лесно няма Dimara ,но и квадратурата ти се ''сви'' от 15-17м² на 12,6м²(напоследък стана масово това свиване-да не сме попаднали в черна дупка?)Та слагай една 7ца ,но на 220v.с нисък минимум са 2-3 модела и са скъпи,или една 9ка, ако ще си по спокойна,но за спалня е силно препоръчително да има нисък минимум климатика-да не се усеща в работата си.