Страница 3 от 12 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 177

Fujitsu ASYG 12 LEC or ASYB 12 LDC?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Fujitsu ASYG 12 LEC or ASYB 12 LDC?

Цитат Първоначално публикувано от Dominator

Белким "стоплиш":

LEC параметри

За такива като теб всякакви буквички ще налепят и параметри ще "изобретят">След като плащате...

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Белким "стоплиш":

LEC параметри
    Нещо не ти се отдават заобиколните шеги...

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Нещо не ти схванах поста...
    Нещо се е заблудил Джъсти-никой не е споменавал ''Арктик'' версията LECN.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Нещо се е заблудил Джъсти-никой не е споменавал ''Арктик'' версията LECN.
    В България няма означение LEC/LECA нито на Пингвин юн нито на Булклима нито на Темпекс.Най-близко е означението на Темпекс то е LEC/LEC
    Означение LEC/LECA има в *****, а LEC/LECN в скандинавските държави.

Разликата е че в скандинавските държави LEC/LECN е на пазара още от ноември миналата година... външното тяло е 36 кг...

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Сега видях, за какво си се "хванал" моя е грешката. Имал съм на предвид LE/C

7. Тук е от
    May 2011

Мерси за съветите, които ми давате! Така, днес ще се наглася, ще си сложа маската на компетентността и се изстралвам в магазина на ул. "Гоце Делчев" да видя промоцията. /Само едно не ми е ясно - къде да го открия този магазин? )) Аз живея на ул. Кирил и Методий, дето й е пресечка, ама пак не мога да вдена къде го този магазин Както и да е, който търси - намира. /
    Сега обаче е момента да ви кажа и друго. Що не ми казвате, че мога и с деветка да си стопля задника? В една друга тема във форума ви разконспирирах . Споменавате някакъв ASHB09LD PLASMA. И даже вкупом убедихте горкия човечец /дето оная му работа била твърде голяма ))))/ от село близо до Варна да си го купи. А единия от модераторите даже споменава че отоплява с него стая дето е с три външни стени. Та като ви четох си мисля, че и той ще ми е ок.
    Както ви казах у дамой си имаме един Панасоник 9 /не го знам кой модел е, ама е от 9 години/ та той при нашите зимни температури /смятай не по-ниски от -10 градуса и то в редки случаи/, та той си се справя много добре, при положение че не се изключва и си много ок даже. Е, ако се изключи , при включването се мъчи малко повече да нааправи температурите, но едно е да поддържаш температура, друго да се зориш да я направиш.
    Иии последно, кой е Бобово и защо не се включва?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316849280[/time]_________________________________________________

Пак съм аз! Да кажа, че стария ни климатик е Панасоник CS-A95KE и дават да бучи 52 /64 съответно за вътрешно и външно тяло. Та, в тази връзка той отоплява 25 квадрата помещение - северно и с изключение на един път през 2002 когато температурите паднаха под -25/25 градуса и беше изключен за три дни, се наложи да го топля със сушуар ))) и комшиите ме гледаха странно, на което аз отговорх, че му правя прическа, досега не е казал и ох.
    А сега просто питам за по-малка стая дето е по-топла и по-изолирана и си мисля, че щом оная 9 се справя, то от какъв зор за спалнята ми трябва 12? Все пак ще спя завита, а не гола!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1316846336[/time]_________________________________________________

Пак съм аз - досадната. Току що си изрех стаята - 12,6 квадрата, пиши ги 13.

8.  

9. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Само да кажа, че модела внасян от Булклима е LECA, проверено е лично, иначе нямаше да го кача на сайт-а. За моделите на Пингвин не знам. Пиша го, защото всички си спестяват цялото означение а има значение.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Писал съм училище, а не улица, пътя за стадиона, не знам как се казва улицата. Промоцията е за 25 и 35 или 9 и 12 така, че ще се разберете с продавача/монтажника.
    Климатизаторите топлят помещения, за задници има друга "техника", май...
    А ако искаш точни и конкретни отговори, трябва и питането и условията да са такива. Най добре продавача/монтажника да направи оглед на помещението и спямо твоите претенции, да ти препоръча.
    А bobovo ще се включи, ако му пратиш едно питане на лични, а може и да е запразнил човека.

11. Тук е от
    May 2011

Мерси Geozap, както винаги не съм прочела като хората. Сега се сещам за кой магазин говориш - от там взехме даже панасоника. Според теб, ако си прочел предишните ми излияния, 9 или 12 ще ми върши работа - топло и харчещо не много ток? Тишината е фактор, но като видях какви са данните на панасоника 52/64 бучене /вътрешно - външно тяло/, и като си давам сметка, че съм спала като пън, а и комшиите не са се оплакали, вероятно всеки от тези дето ми ги предлагат идейно ще ми върши чудесна работа.

12. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от Dimara
    Живея в Петрич!Обаче аз съм едно зиморливо същество и все ми е студено. Та, искам да си взема климатик - предимно за отопление.
    Та, моля Ви /много, много, много Ви моля/ да ме упътите кой от трите да избера:
    1. Дженерал - Аsha12lgc;
    2. Фуджицу - ASYA12LKC;
    3. Фуджицу -ASYG12LECA /за който не откривам грам инфо/.
    МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ, ЧЕ ИДЕ ЗИМА!
    Интересува ме кой ще е най-мощен, но и най-икономичен откъм ток, и ако може да не бучи много, че все пак за спалня го глася!
    Dimara,това са твои думи и виждаш,че питаш кой между трите модела,а не 9ка или 12ка!За 13м² и 7ца ще ти върши идеална работа-сешоара нали ти стои (шегичка).
    И успех.
    Цитат Първоначално публикувано от Dimara
    Все пак ще спя завита, а не гола!
    Това е относително и според случая...

13. Тук е от
    May 2011

Диксанал, на теб вероятно ти е лесно. Обаче, аз напълно се омотах. Тъкмо ме навиха да взема по-мощния, демек 12, и отново се върнах на старата песен. От три месеца климатици ми се въртят в главата.

14.  

15. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Добре де, до къде стигна и проучването за Тошибата? Видя ли я и нея? Според мен Мицубишито или Тошибата за тези пари. По-добре 12-ка. По-добре да има, отколкото да не стигне нали?

16. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    ... Само да кажа, че модела внасян от Булклима е LECA, проверено е лично, иначе нямаше да го кача на сайт-а. За моделите на Пингвин не знам. Пиша го, защото всички си спестяват цялото означение а има значение.
    Е те дори Булклима на тяхната си страница не го изписват "LECA" , а "LE " и другият модел е LKC ето сайта им http://www.bulclima.com/products/kli...emi/stenen-tip .Пък кой какво изписва...

Dimara fujitsu/fuji/General 9LD ще ти свърши работа за 13кв.м., но вече ги няма дори при вносителите-разпродадени са, а от юни или юли тази година вече не се произвеждат.

А дали климатика е с означение "12" или "9" не е от толкова голямо значение, защото при един модел(и марка) е възможно мощността на 9-ката да съответства на мощността на 12-ка от друг модел климатик.

За теб работа ще ти свърши:

1. lg-s-09at

а за повече пари:

2. шарп

3.мицубиши

или

5. тошиба

Може и тошибата 13-ка която ти предложиха по-горе.

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

... Знам, проблема с изисването е стар, за това когато има нов модел, проверявам лично какво пише на кашона преди да кача на сайт-а.

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

То лесно няма Dimara ,но и квадратурата ти се ''сви'' от 15-17м² на 12,6м²(напоследък стана масово това свиване-да не сме попаднали в черна дупка?)Та слагай една 7ца ,но на 220v.с нисък минимум са 2-3 модела и са скъпи,или една 9ка, ако ще си по спокойна,но за спалня е силно препоръчително да има нисък минимум климатика-да не се усеща в работата си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 12 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Fujitsu ASYG 12LECA/ AOYG 12LEC или Fujitsu ASYG 12LTCA/AOYG 12LTC
    От ilians във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 19-11-12, 13:41
  2. FUJITSU ASYG-12LEC или Fujitsu ASHG-12LE
    От dimlubnik във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 31
    Последно: 05-10-12, 23:24
  3. Fujitsu ASYB 09LDC
    От alkobrez във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 2
    Последно: 27-09-12, 17:38
  4. Няколко въпроса за Fujitsu ASYB 09LDC
    От keytex във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 33
    Последно: 01-06-12, 14:35
  5. Какво е по подходящо за кухня Мицубиши MSZ-fd25VA или Fujitsu ASYB 09LDC
    От keytex във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2
    Последно: 17-02-12, 15:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе