Мерси,знам ги,но достъпът до външното е труден,аз не бих се наел,съответно едва ли някой друг.
Мерси,знам ги,но достъпът до външното е труден,аз не бих се наел,съответно едва ли някой друг.
[QUOTE=supermario;1030393]Абе не знам.Моя не духа чак лава..под -5 -6 на 30 гр. задание и вентилатор на макс не може да направи 50 гр. на изхода на клапите.[/QUO
30 градуса?Та климатика няма такива стойности на отопление,едва ли и други имат.
- - - - - - - - - -
Да не сте на охлаждане и да не сте забелязали,че трябва да е на отопление.
Но аз не отговарям за вашето устройство.
[QUOTE=dudi4ek;1030394]Нещо комуникацията ни куца.. Климатика си е на отопление..Като му задам 30гр. от дистанционното и турбината я увелича на максимална степен, компресора на климатика се развърта до 2.2кв. и след 10 минути термометъра който държа на клапите на изходящата струя показва 47-48гр..Това при външна температура -5 -6гр.При същите условия старото ми LGC си достига 52-53гр.Та искам да разбера дали LTCА може да се развърти до 2.6кв., колкото му дават на хартия или максимумът му е 2.2кв. на колкото работи и моя.
Тея дни го дават +7С пре деня.Тогава го пробвай.
За мен зимата е до 22-23 да топли климатика,за други до 25,но 30 е абсурд.Сега съм в хола и си пия дестилат под 12 LGC + 12 PKE,45 m2,110 m3.
Ракията е 44 %. и много ароматна.Наздраве!
Вчера бях в един цех,дето почти всички бяха КОВИД,едни от карантина ,други във,аз вече на бутилка .Обикновено сутрин,ще съм махмурлия,но не болен.
Този пост е редактиран от dudi4ek; 27-01-22 в 02:22.
Ако знаеш колко пъти влизам да взема душ и правя преди това 12 LDC на 26 градуса, след това изляза с халата, легна ли на спалнята и ...заспя ...и така до сутринта спя само с халат незавит при външна температура между -7 до -15/-16 градуса се е случвало...
Грънци може би.
Не го ли виждаш, че дава максимално висока степен на ветилатора - фуджицата нямат необходимост от това - сами си регулират и "Auto" на вентлатора им е най-комфортната настройка.
Другите възможности са или помещението е да голямо за този климатик и въздухът е да по-студен, или да го пуска и спира.
Изобщо LDC бълва огън, а си представям LTC с 40 или 41 кг бяха външно тяло...
Не мога да разбера защо искате нещо да се развърта на еди колко си киловата. Мойто ЛТЦ работи в почти 40 квадрата и аз не съм го виждал никога да се развърта на повече от 2кв. Обаче пусниш ли го 10 мин и вече се усеща разликата. В тия дни когато беше -14 градуса под 800вата не пада обаче като му се зададе 24 нито на горе нито надолу.Относно температурата като се пусне на максимална степен на турбината трудно ще поддържа 50 и повече градуса щото той все пак духа с над 800 кубика на час. Остави го на първа степен и му дай 30 градуса и виж за какво става въпрос аз така си суша косата и жената ме гледа странно. Също зависи и с какво мериш щото повечето термометри са бошлаф дори и на прецизни уж мултицети термометрите им са фъш имам подобен прехвален и винаги дава разлика от някой и друг градус в която си посока иска.
По-добре със слабо питие отколкото със слаб климатик.
Този пост е редактиран от supermario; 27-01-22 в 20:36.