Не се занимавай с глупости...Не си губи времето - ценно е. Избери си фирма от която ще получиш машината, както и качествен монтаж. Мисля, че това са по важни неща.
Не се занимавай с глупости...Не си губи времето - ценно е. Избери си фирма от която ще получиш машината, както и качествен монтаж. Мисля, че това са по важни неща.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 24-09-13 в 23:53.
пише го на кашона черно на бяло, после го пише и на външното и на вътрешното, така че не само кашона е правен в китай.
някои от тошибите наистина са си правени в япония. ама само някои. а и вече са спрени. няма атом - няма производство. само развой - и така е по-добре.
наистина няма значение къде е направен боклука, стига да си струва парите които даваш за него. в случая с нокрията си струва всеки лев даден.
здравейте,сложих си нокриата ,в интерес на истината никаде на кашона не пишеше къде е произведен.
Работи добре ,единственото ,което ме дразни е ,че доста пукат пластмасите.Мислех си че при климатик за 2300лв не би трябвало да има такива пукания.
Моля за съвет дали може да се премахне това и дали след "разработване" известно време ще изчезне това пукане.
Благодаря предварително за мнение и съвет.
Здравей,да ти е честита!
Аз съм с далеч по-скромния LECA,който също пукаше на отопление,но постепенно спря и то още първата зима. Според мен при затопляне пластмасата си увеличава обема и се трие в стиропора под нея и затова пука! А може да се изолира с мед. лейкопласт между стиропор и пластмаса. Но мисля,че ще се "разработи" и ще спре да пука,въпреки че е такава хала!
Този пост е редактиран от karambam; 13-10-13 в 23:51.
мерси,
дано се "разработи" ,защото иначе най-много да лудна и да го сменя,но със сигурност ще ходя във фирмата макар да съм сигурен ,че и те ще гледат да минат с разработването.Шуреят вече ме спуква от бъзик ,че само калпавите климатици пукали и трябвало да си взема Дайкин.
Това с лекопласта пробвано ли е дали върши работа ,а и най-вероятно ще трябва демонтаж.
Абе, той нека да те бъзика, ама поне машината ще те топли добре.
Този пост е редактиран от pilot; 14-10-13 в 22:07.
Е то не е късно вземи Даикин и ще питаш що пък размразява през час.
Здравейте,виках монтажниците и като разглобиха вътр.тяло се оказа ,че наистина е от стериопора на ваната който не беше вообще фиксиран в леглото кадето ляга и отделно се търкаше и в металната скара отзад.
Фиксираха стериопора с уплътнител и подложиха тънка пореста подложка м/у металната скара и стериопора.
За момента почти ги няма вече тези пукания.Но така направен стериопора отзад ми се стори много ала бала рабтотата за климатик 2000+.
Дано не се появят пак ,че си го купих с такъв мерак,а после се разочаровах.
Не искам думите да се разбират грешно, но досега колкото машини от този модел сме монтирали, този стириопор изобщо не е бил в това състояние което описвате.
Едни и същи модели вече изглеждат по различен начин. Въпрос на партида.
Здравейте!
Има ли някаква разлика между AWYZ14LB и AWYZ14LBC?
Това "C" в повече какво означава?