Здравейте,
Само информативно да споделя, цената за нова е 250лв + 60лв за монтаж.
Поздрави,
Жоро
Здравейте,
Само информативно да споделя, цената за нова е 250лв + 60лв за монтаж.
Поздрави,
Жоро
Имам същият климатик и от вчера като го пусна след около 15 20 секунди се получава следното: таймер и операте мигат заедно пет пъти след което таймер мига още веднъж. Можели някой да ме насочи къде да търся проблема.
Благодаря Ви предварително!
Грешка 5/6 - Необичайна работа на мотора на външното тяло. Машината защо се спира с този студ? Проверете за обледенено витло, лед в тавата, изгорял електромотор. Като цяло самодоагностиката на марката не е много добра и грешката може да дава едно, а проблема да е доста по-различен. Но от там да се започне.
Мерси за бързите отговори, но как да разблокирам вентилатора
Трябва да вдигнеш горния капак ,после с топла водица ..
Да разбирам, че тая топла водица трябва да я изсипя върху мотора на вентилатора, а ще се получили със сушоар
Не на мотора виж перката къде е замръзнала най вероятно в дъното се е събрял лед и там е блокирала.
Проблема е решен. Беше замръзнала перката в долния край.
Може ли някакъв сервиз manual как се разглобява външното тяло. Понеже долу ми понатрупва лед. Да си го размразя. Благодаря. Пък и за вътрешното ще е полезно как се разглобява.
4-5 винта на горния капак, сваля се и от там.
за външното не ти трябва мануал ,развиваш болтовете на капака вдигаш го и ще получиш достъп да го поливаш с вода
А за вътрешното. Как му се свалят капаците? С цел почистване на топлообменника.