Аха, като швейцарски часовник. Така трябва да работят топ моделите.
- - - - - - - - - -
И при мене е като часовник, през 10мин. on/off фиу фиу; on/off фиу фиу...
Аха, като швейцарски часовник. Така трябва да работят топ моделите.
- - - - - - - - - -
И при мене е като часовник, през 10мин. on/off фиу фиу; on/off фиу фиу...
При мен fujitsu-то от подписа е настроено на 26 гр. и поддържа постоянно 26 гр. От 08.00ч. от както е включено не е изключвало и си работи на най ниската степен.
До колко W минимум на отопление пада LT-то?
Вчера вечерта ми стана хладно (май нещо се разболявам) пуснах фуджика на powerfull ,като от панасоника ми е останало впечатлението че тази функция подухва по-силно ,но хладно и останах много приятно изненадан - гореща и много силна струя , без да преувеличавам почти ми пареше на ръцете когато ги доближих до климатика. Изключително съм доволен.
И при мен бачка идеално, както се казва - няма разлики, за да има прилики с панасоника ( грешката е вярна ) ))))
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Панасоника е в кухня около 14-15м2 .фуджицуто е в спалня около 13м2 , като стаите са свързани с коридор около 3-4м2 с винаги отворени врати и баня около 5м2.
Като шум засега може би са еднакви (на панасоника външното е една идея по - тихо) ,тихи са и двете не мога да се оплача от шумове и пукания.
Ще го замеря тези дни , само да намеря читав термометър.Мисля ,че при мен ще е идеална 9тката защото едната страна на стаята е цялата френски прозорци , тавана е тераса и от никъде не топлят комшии
Още малко инфо - тихо външно тяло, с тампони съм, но и другите са с тампони, та сравнявам. Поддържа температура, като обикновено е градус до два над исканото. Редки on/off. Нямам проблем и с вътрешното тяло. На 2ра или 1ва степен тих. На 3та си работи нормално и си се спи без проблеми. Стаята - спалня към 18кв. София, къща без изолация, добра дограма. Съседните стаи не се топлят, поради спецификата на строежа. Та - смятам, че климатикът даже е преоразмерен. Не съм мерил консумация по една причина - тока го плащам аз така или иначе. Искам да ми е приятно.
Последно - реагира мигновенно на командите, тук го сравнявам с панасониците, които отдавна разбрах, че не обичат много команди да им се подават бързо. Режим - мощен, работи коректно. Не препоръчвам auto.
Изпратено от моят GT-I9515 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 13-11-16 в 13:32.
Да питам, как е реализирано в lt серията до -20? Любопитно ми е. И за 9ката и за 12ката.
Ами както се реализира по принцип 1100 вата компресор с 40 кила външно тяло.
Този пост е редактиран от avenger; 14-11-16 в 23:19.
Ема 9ката е 36 килца мисля
Хм, що си мислех, че пише и теглото