33 и 40 са съответно.
Моя е грешката - 33 са
И тогава? За 12ката добре.
Изпратено от моят GT-I9515 с помощта на Tapatalk
Electric power input in power modes other than ‘active mode’
Crankcase heater mode (Cooling/Heating) - 0.0/18.0 W
за 12lt
Crankcase heater mode (Cooling/Heating) - 0.0/29.0 W
Винаги съм бил на мнение ,че 9ката ЛТ е малко олекотен .. външното му е колкото на японската ми седмичка а вътрешното е 2-3 кила по леко дори
Това само бъдещето ще покаже, но външното тяло не е никак малко и си има мощ климата. Честно казано не ми се иска да опитвам възможностите му.
Нищо не мисля.Щом седмицата работи и топли и ЛТ ще работи и ще топли.Факт е обаче ,че е малко олекотен, което няма как да е положително качество.
Този пост е редактиран от avenger; 14-11-16 в 23:20.
Дизайнът на 12-ката повече ми харесва![]()
До колко слиза на минимум 9LT? И задържа ли или бързо влиза в OFF?
Извадил си ми думите от контекста ,дал съм удачен пример за тежко тяло с малък топлообменник при нисък клас климатик какъвто ЛТ не е.И 2-те неща са важни,ако топлообменника е малък, машината "кляка" при определени условия - мъгла примерно.12ЛС топлеше като змей с 36 кила външно, но доста заскрежаваше и размразяваше често при висока влажност.
Този пост е редактиран от avenger; 15-11-16 в 10:05.
С цялото ми уважение, но не съм вадил думи от контекст. Цитирал съм целия ти пост, като смятам, че второто мнение е по-коретното. И пак казвам - 14Нокрия по тази логика е по-зле от 12ка LT.
Напълно е възможно ламарината да е различна, нали така? Аз гледам количеството фреон, компресор и те така.
Не се заяждам, но е така. Не трябва сляпо да се гледат килата.
LT е поректирана и изпълнена като корава топлеща машина, не трябва да има съмнение във възможностите и.На няколко приятели съм я препоръчал и я ползват със здраве.Освен това вече няколко зимни сезона е работила и не съм чул някой се е оплакал от нея.Кога умре ХИТАЧИ-то, да е живо и здраво, за сега 9 LT e фаворит за неговото място.
Ама ние не спорим с Алекси за това, напротив, с него и още няколко души от форума обсъждах покупката на 9LT. Говорихме просто за килцата на външното тяло. А всичко тръгна от моето питане как е постигнато -20, на което емил василев ми отговори. Благодарско за което.