Големи хали тея панасоници по два топ модела на фуджитсо на калпак едва стигат да ги заменят
Като знам как топлят ....
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Моделите не знам защото не ги демонтира нашия сервиз е стари модели бяха . Две 12ки бяха доколкото помня от огледа. Бяха в хол и кухня в спалните нямаше .
Sent from my K012
На някой намира ли му се сервизно за 9LT? При тръбен път 7.5м налага ли се доливане на фреон?
Градски до 15метра не им е нужно.Поне при LUCA е така .На LT ще е същото.
Здравейте,има ли начин 09LT да изсушава питата след спиране в режим охлаждане(от някакви скрити менюта) ?
А как разбира дали е мокра или суха?
Ако има автоподсушаване /не е описана никъде/ вероятно като при другите машини - определено време на работа на охлаждане или изсушаване.При ЛДС функцията се активира с бутон на дистанционното, продължава 30 минути, не е автоматична.
Ще го наглеждам тези дни , за да хвана функцията .
Ами при изключване той се затваря и поне по слух още не съм я хванал , панасоника остава леко открехнат за 20-30 мин ,но при фуджитсуто , винаги се затваря пълтно.
Здравейте, до собствениците на Fujitsu 12 LTCA. Може ли някой да ми каже, предния капак на вътрешното тяло, на каква височина се повдига над тялото? Гоня минимално отстояние от тавана. Казаха ми, че то е 10 см, но след като предния капак се повдига, предполагам трябва да замервам от него.