Тук са точните размери.
Изпратено от моят E2303 с помощта на Tapatalk
Мерси!
Ако правилно съм разбрал, меря 10 см от таван до тялото и хич не се съобразявам капака отворен ли е, затворен ли е?
Точно така. Ако имаш възможност,сваляй на долу колкото позволява. На висока нскорост на турбината се чува свистенето на въздуха,
Мерси колега! Много гадно съм притиснат. Отдолу имам мебел на около 30 см. Ако го снижа много ще духа в нея, ако го вдигна на 10-15 см от тавана, ми идва така, че дупката за дренажа и тръбите трябва да се бие там където минава кабел в стената. Доколкото знам, кабелния канала с тръбите се пуска под ъгъл за да се оттича дренажа. Не знам точно какъв е ъгъла, но ото долната част на тялото мога да си позволя 3 см пад, при отстояние на тялото от дупката 20 см.
При 30 см. свободни, няма място за тялото. Само то е 28.2. Добре е да има около 15 см. отгоре.
Не..не , имам предвид, че имам 30 см до мебела при поставено тяло на 10см от тавана. Тоест 10 см + 28 (тяло) и от там надолу 28-30см до секцията. Или общо 70 см от секцията до тавана.
Хората който го монтират тябва да са на ясно. Ако са читави,няма за какво да се притесняваш.Те най-точно според ситуацията могат да монтират машината.
35 см е дълбока. Но да кажем 37 ги сложи, защото не е плътно до стената поради перваза.
Спазвай минмума тогава и така. Той е сметнат. Където може се оставя повече, където не може...
Ще ти създава проблеми мястото ми се струва с тая мебел там, особено зимата.
Въздушния поток.Може да създаде топъл джоб и да лъже машината.
Разбрах те! За жалост това е което имам като варианти. Секцията е 36 см дълбока, 30 см над нея тялото, което е издадено навън 18,5 см. Другия вариант е да сменям секцията,че тя е доста по евтина. Макар че те като дълбочина, това са най -плитките.