Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 139
Like Tree47Одобрявам

Консумация Fujitsu 12 LMCA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Отговор: Консумация Fujitsu 12 LMCA

Не са много различни условията, от 25 намаляваш на 22. Единият работи на пресекулки, другият не включва.
    А единственият смисъл компресора да работи 20сек. през 5мин. е ако навън е -20 и рязко си свалил заданието. А датчика за стайна температура отчита бавно изстиване на стаята. За да не се наложи да стартира на студено.

2.  

3. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Milanov, ти бил ли си в помещенията та се изказваш?

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk

4. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Не съм бил, но няма жилищно помещение където от 25градуса след 5минути да стане 22, при сегашните външни температури от около +5 градуса. Освен ако не отвориш прозореца.
    По подобен начин работи и 25ZM-S. Свалям от 22 на 18 и след малко задухал топло. (без да отварям прозорец).

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

milanov, хайде стига с твоите машини....И не ми говори, за помещения моля те... В колко съм влизал и в какви, само аз си знам.
    avenger одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Пример давам, с моите машини защото ги виждам как работят. С кои машини да дам пример, с на комшията ли.
    Вие може да ги монтирате тези клими от средния и ниския клас, но не си ги слагате в къщи и може пък някои подробности от тяхната работа да сте ги пропуснали. Какво пак лошо стана, че се коментира нещо. Един иска като намали градусите да не включва климатика. Производителят е решил, че по-комфортно е да се понижава по-плавно температурата.
    Няма драма.

7. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    но няма жилищно помещение където от 25градуса след 5минути да стане 22, при сегашните външни температури от около +5 градуса. Освен ако не отвориш прозореца. .
    Ела да видиш моят хол и след това ще си на друго мнение

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Никой не е казал, че има драма, но масово се пишат глупости за дадени модели, на база как работят при дадени условия. Това, че нямам машини от подобен клас вкъщи, не означава че не знам как работят. Повярвай ми, имаме достатъчно информация от клиенти как им работят машините. Но само тук виждам "масовата психоза", завладяла повечето от пишещите тук. А приказките които се изписват, не са полезни никому... Това, че на теб начина на работа на дадена машина при твоите условия не ти допада, не означава, че трябва да бъде нарочена. А като гледам, тук не остана машина чието име не остана закачено на "пангала"...
    dodo_pv, edi1, necata2 и 2 други харесват това.

10. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Форума е вреден за бизнеса с две думи.

Sent from my K012

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Форума е вреден за бизнеса с две думи.

Sent from my K012
    "Прост народ – слаба държава. И какво да се прави? Дядо Вазов го е казал: „Чети, чети, то прави слепото окато”....корена на злото – ширещото се невежество"

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Добре де, на някой потребител нещо не му харесва в дадена стока. Понеже сме в раздел на форума за климатици, не му харесва даден климатик. Еми не му харесва. И трябва ли да се чувства виновен, че е изразил мнение какво точно не му харесва. Щом не му харесва значи е глупост и под вола теле. Да, някой може да не се изрази с точните думи и в професионалните ви уши да звучи като глупост. Може.
    Ама форум се прави с потребители. Да пусна ли няколко линка на форуми без потребители.

П.П.
    Правете ревюта на новите модели, вие първи ги виждате. Какво има под капака, как работят. Това така, онова инак.
    Хайде със здраве.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Миланов без да се засягаш ама преди 2-3г.имаше един колега babati и той за 3 месеца би рекордите по писане.Но ако тръгнеш да му четеш хилядите постове ще разбереш че повтаря едно и също така,че не се пристрастявайте толкова в тези климатици.Утре ще ти пусна едно ревю с малко снимки на един нов Кериър,че сега е късно.
    hawai76 и milanov харесват това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Вярно, че напоследък повечко се застоявам тук. То при климатиците е едно и също - дефрости, форсиране, шум от клапи, подминава заданието, не достига заданието, малко ми харчи, много ми лапа, чат пат нещо се разтрака или спре да работи. Какво друго да се коментира. А и on/off ми работи, не ми изключва . Това се върти като грамофонна плоча. Изпуснах минимуми и максимуми. Общо взето ако някой потребител нещо го вълнува е горе долу от тези неща.
    Пишете вие, за да четеме ние , да ни е интересно написаното и да "не дрънкаме глупости".

16. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    Добре де, на някой потребител нещо не му харесва в дадена стока. Понеже сме в раздел на форума за климатици, не му харесва даден климатик. Еми не му харесва. И трябва ли да се чувства виновен, че е изразил мнение какво точно не му харесва. Щом не му харесва значи е глупост и под вола теле. Да, някой може да не се изрази с точните думи и в професионалните ви уши да звучи като глупост. Може.
    Ама форум се прави с потребители. Да пусна ли няколко линка на форуми без потребители.

П.П.
    Правете ревюта на новите модели, вие първи ги виждате. Какво има под капака, как работят. Това така, онова инак.
    Хайде със здраве.
    Драги Миланов, не е проблем за който и да е потребител да напише в правилния раздел и тема какво не му харесва на дадена машина или намира за лошо. Но е проблем, когато започне да дава негативни мнения за всички машини, без да е технически грамотен, за да го прави и без да ги притежава. Това се опитват да ти намекнат някои от пишещите тук, без да нарушават добрия тон и правилата на форума. Хубаво е повече да се информираш и да даваш по-рядко становища. Много по-рядко...

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    ... Повярвай ми, имаме достатъчно информация от клиенти как им работят машините...
    И Mega така пишеше преди, ама дали успявате да отделите от клиентите групата тип "Миланов"?
    Този пост е редактиран от dodo_pv; 22-11-16 в 09:14.
    Aleksandars и ivan74 харесват това.

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Подобни клиенти, за радост нямаме....

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
    justify и ivan74 харесват това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Хайде пак се почна. За кои машини съм дал негативно мнение. Искам да цитираш, за да не изтлежда, че в момента ти дрънкаш ненужни квалификации. За два модела съм написал какво не ми харесва от работата им ПРИ МЕНЕ, при моите условия.
    Ако трябва да сме точни ти даваш квалификации и обобщаваш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Fuji Electric RSG-12 LMCA
    От Ceco_17 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 500
    Последно: 19-06-24, 17:02
  2. Fujitsu ASYG G12 LMCA съмнение за проблем
    От screamer във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 61
    Последно: 04-09-16, 13:13
  3. Fujitsu G12 LMCA автоматичен режим
    От screamer във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 4
    Последно: 02-01-16, 22:25
  4. Вътрешно тяло General ASHG 12 LMCA
    От HePoH във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 10
    Последно: 13-02-15, 16:37
  5. Fujitsu ASYG 12 LEC Standby консумация
    От kirilx във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 23
    Последно: 13-02-13, 12:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе