Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 01-03-17 в 11:06.
Я пак за проучването. Кой какво не е направил? И кой не е написал, че 90W са на куково лято? И кой не е написал, че тези 500W зависят от външната температура? И кой не е написал, че при излизане от off турбината се форсира
И кой е написал,че турбината трябва да тръгне на 28 градуса при тръбен сензор, а тръгва при 40градуса?
dodo_pv, вземи се прочети преди да се постнеш.Аман от ненужни квалификации.
Пак ще ме изтрият, но това все пак е право на отговор.
![]()
Дайсейкай 6 е така. Минимумът в спецификацията е лъжа, при он-офф турбината форсира без да се съобразява с настройка Quiet.
Клапата се мести много шумно в сравнение с ME FD, както и шума от вентилатора е по-силен от МЕ FD (но това е обявено в документацията).
Тези неща ги наблюдавах при моя дайсейкай 6 и потвърждавам твърденията на milanov.
Като допълнение пластмасата на вътрешното тяло е много скапана и постоянно пука при он-офф.
Както и да е, модела не е актуален вече. На печелившите честито.
Не си се минал, спокойно. Едва ли има климатик, на който да не му пукат пластмасите. Е, при някои повече, при други по-малко
Мицубиши ZMX-S също пука доста при он-офф. Преди не го бях забелязал, но сега като се стопли се усеща. Сутрин особено като си в просъница. Това е единственият непоптравим "дефект" при този климатик, както и единственият му недостатък. Но все пак при мен е точно над главата ми - на 1.5 метра над мен.
Аз не съм се минал, не го изтърпях и го върнах. На всяко спиране на компресора 40 секунди пукане на пластмаси. На всяко тръгване на компресора 25 секунди пукане. А тези спирания/тръгвания бяха много на често.
Едно е да пукне 2-3 пъти за една нощ, друго е да го прави постоянно.
Моторчето на клапите можеха да го изберат по-тихо, като на мицубиши,дайкин, хитачи. И в дайсейкай 8 не са се научили как става, много се орева форума от шумното затваряне на клапата при офф.
Темата се заключва.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk