Здравейте. Някой от вас намира ли обяснение защо компресорите при всички Тошиби от една и съща серия са винаги еднакви. Че се пестят пари, ясно е. Въпросът ми е дали има логическа причина да слагат 750W компресор в 16-ка и 18-ка
Наистина ли са им чак толкова перфектни компресорите, че да си позволят такова нещо? На японския пазар така ли стоят нещата? Или просто за Европа нещата са по-куци?
Аз лично единственото нещо за което се сещам (но не съм сигурен дали съм прав) e че когато една машинка е по-миниатюрна, вероятно e и по-здрава. Възможно ли е това да им е идеята според вас? Да ги правят малки и доста пъргави и способни да издържат на големи натоварвания? Кога за пръв път се появяват двойнороторните на Тошиба на пазара в БГ? Виждали ли сте счупен такъв?
За 10-ка и 13-ка 750W ОК, но за 16ка и 18ка... Гавра с потребителя ли е това или си има някакво обяснение и причина да е така направено според вас?
MHI, да речем, в такъв размер машини слагат 1300W двойнороторен или 1500W Ротарианец или Скрол...
Благодаря