Здравейте,може ли мнения за този модел климатик.Някой има ли го вече?Като параметри май е като LMCA серията,но по компетентните да изкажат мнения.Мерси.
Здравейте,може ли мнения за този модел климатик.Някой има ли го вече?Като параметри май е като LMCA серията,но по компетентните да изкажат мнения.Мерси.
Този пост е редактиран от Aleksandar1; 05-06-17 в 15:08.
Е,явно никой не е запознат.Вече ми го монтираха днес,за сега е 6+ като работа.
Работи като LMCA включваш и след 5 мин.не можеш да стоиш под него от жега.Много добре изглежда на стената,разликите с lmca е в дизайна.
Странна смеска м/у японско Санйо и Фуджитсу. Формата на капаците на Санйо, а клапите на Фуджитсу. Някаква информация с какъв компресор е?
Странно, гледайки в Евровента при -15 : Fujitsu 12 LMCE отдава 2,6 kw / СОР 1.91/ ; Fujitsu 12 LLCE - 3 kw / СОР 2,1 !!
при - 7 : Fujitsu 12 LMCE отдава 3,1 kw / СОР 2.43/ ; Fujitsu 12 LLCE - 2.83 kw / СОР 2,38 !!
Възможно ли е ? При едни температурни стойности единият доминира при други другият !?
Air-conditioning and refrigeration certification programs, Eurovent Certification
Просто спрете да гледате ЕУРОВЕНТ и всичко ще си е наред.Гледайте СКАНОФИС.
Климатика за сега работи много добре,ще видим в големите студове как ще работи.Като минус е шума от фреона който чувам,но тръбният път е около 2метра.
Fujitsu 12 LMCE -Имам го от лятото, на охлаждане работи много добре, на отопление не съм го пускал още. Същевременно в стая на селска къща /около 20-21 м3/сега в събота ми монтираха 12 LMCB/N, основно за отопление, при около 10 0С външна температура, стопли много бързо /25 0С/ и изхарчи около 6 кВт.ч, за около 30 часа. Сравнително тих е, особено външното тяло. Все пак е доста топло, за да се му прави оценка, но първите ми впечатления са много добри, стаята е с 3 външни стени, няма никаква изолация, прозорците са единични ...
“стаята е с 3 външни стени, няма никаква изолация, прозорците са единични ...” ще му вземете акъла зимата на това климатиче.