Страница 11 от 30 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 443
Like Tree354Одобрявам

Fujitsu 12 LMCE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Отговор: Fujitsu 12 LMCE

С удоволствие бих изтрил цялата тема. Но не зависи от мен....
    Иван Вълков одобрява това.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от edi1 Виж публикацията
    Додо, кво употребявате там в хотела,я кажи и ние да си набавим.ТРЕО в ТЕМПЕКС май се намираше, на чалъм са ти.
    Ама Темпекс имат всякакви лепенки,кеф ти инвертор Трео,кеф ти Фуджи.Ко'то иска клиентът,такава лепенка дават.

4. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Отговор: Fujitsu ASYG 12 LMCE

Върнах се с 20 евра назад. Термометърът изгоря на 50-тия градус. Чепатата цепеница още не се беше развъртяла!

Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
    ivan74 и ponyasd харесват това.

5. Banned
    Тук е от
    May 2017

Додо,с тази цепеница обърка всичко и ни навикаха!
    Понеже си зевзек и е хубаво да има шоу.Но има колеги,които не те познават и на моменти се стига до конфликтни ситуации,а не е необходимо.
    Този пост е редактиран от Viking72; 06-02-18 в 00:03.

6. Senior Member Аватара на ivan74
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Варна

Докато си в хотела, махни задната решетка на външното тяло. Ще направиш добро, на слдващите посетители!.
    По темата- цепеница за 650 лв, няма как да отвее цепеница за 1300лв.
    bobovo и mkukas харесват това.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Иване, lmce струва 1000 лева. Защото го търгуват по 1300, трябва някак си дя го оправдаят. За едни пари е цялата фалшива реклама на lmce.
    Между другото, има тапа на отвора за зимен конденз. Тия не знаят, че треото обръща цикъла! Спрях го и отворих вентила на парното, да не ми се карат.
    Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk

8.  

9. Banned
    Тук е от
    May 2017

Точно 1000 лв е без монтаж,другото над тази цена е мошеничество.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Това трео ако преживее ноща в ръцете на Додо значи директно минава от цепеница в ранг кютук. Ей такива снимки трябва да има във форума ... разтопено тиксо и опърлени термометри
    А за цената писах отдавна , но тогава никой не потвърди !

Абе само да питам ... ей така кат жуниър мембър /а и да не съм изцяло извън темата/ как ще топли една машина помещение при -15/-20 пък ще е тиха/нисък дебит. Тая топлина ако си седи във вътрешното тяло а аз съм на 4-5м. от него а вънка е -20 мисля че тишината с която ме облъчва ще е последна грижа. По ше ми е важно сякаш за единица време да превърта повече от въздуха в стаята ?
    Този пост е редактиран от Mig82; 06-02-18 в 03:16.
    zxc0 одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

FUJITSU 12 LMCE работи три денонощия на режим MODE AUTO и при високи външни температури подържа точно зададената температура в стаята. През това време климатика работи в on/of режим като вентилатора на вътрешното тяло работи по-безшумно от режим HEAT. Като изключи компресора вентилатора на вътрешното тяло леко върти въздуха в стаята и за 69 часа работа са измерени 8.1KW. Последните два дни температурите паднаха сутрин до 0 градуса и тогава климатика в режим MODE AUTO подържа температурата в стаята с 1 градус под зададената.Пробвах и климатика ми в спалнята 10 TOSHIBA SUZUMI+ на режим MODE AUTO но след като започне да топли на този режим преди да е достигната зададената температура в стаята тошибата минава в режим COOL и започва да охлажда.Повторих опита отново и пак мина в режим COOL и започна да охлажда преди да е достигната зададената температура.

Изпратено от моят SM-J510FN с помощта на Tapatalk

12. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Xax. Сузумито що така. Няма ли градус два толеранс преди да смени режимите.

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Glarys , харчи ти по-малко, защото и поддържа по-ниска температура. Сам казваш, че на heat държи няколко градуса нагоре. При ниски температури казваш, че започва да изостава с 1 градус , а сваля ли на qaiet и след като свали вдига ли пак на low вентилатора?

Общо взето това на термометъра са само цифри , важно е как ти е добре на теб. Ако термометъра ти е живачен значи е верен. Инак може и от него да дава разлика.
    Този пост е редактиран от avenger; 08-02-18 в 19:20.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

Цитат Първоначално публикувано от milanov Виж публикацията
    Xax. Сузумито що така. Няма ли градус два толеранс преди да смени режимите.
    Не можах да разбера ,пробвах 10Тошиба Сузуми+ на режим MODE AUTO за около 2 часа направих 2 опита при охладена стая тръгва да топли и преди да достигне зададената температура минава в режим COOL и започва да духа студено и после си върнах на режим HEAT защото стаята изстина.Може би защото някои "цепеници" не са това което са.[emoji6]За три денонощия работа в режим MODE AUTO FUJITSU 12 LMCE си духаше само топло.На мен ми харесват и двата ми климатика но тошибата ми е в спалнята а LMCE В хола.

Този пост е редактиран от GLARYS; 06-02-18 в 15:33.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    Glarys , харчи ти по малко защото и потдържа по-ниска температура. Сам казваш че на heat държи няколко градуса нагоре. При ниски температури казваш че започва да изостава с 1 градус , а сваля ли на qaiet и след като свали вдига ли пак на low вентилатора?

Общо взето това на термометъра са само цифри , важно е как ти е добре на теб. Ако термометъра ти е живачен значи е верен. Инак може и от него да дава разлика
    При режим MODE AUTO на FUJITSU 12LMCE през трите денонощия когато го пробвах всички степени на вентилатора при темперирана стая на зададената му температура 24 градуса тогава всичките степени работят по тихо от режим HEAT.Но тогава климатика работи в on/оф режим.За отчетения разход на ток съм съгласен с теб.

Този пост е редактиран от GLARYS; 06-02-18 в 20:24.
    Mig82 одобрява това.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2017

Ако под по-тихо имаш впредвид че сваля дебита/духането на всяка една степен с малко (то няма какво друго да е) е доста интересно!
    А след като свали на quiet засичал ли си го да вдига в обратен ред степените на вента ? Защото ако остане на quiet и после off , значи стопля около себе си и изключва затова увисва с един градус.

Пробвай да оставиш вратата към коридора отворена ... дали ще работи он/офф. Като последен вариянт насочи половината жалузи директно към вратата(ако е възможно). Не го оставяй да влезе в он/офф , иска "заигравка" с позицията на жалузите! Е пак зависи и от помещението... ако е с вътрешна изолация мисля че е неизбежно.

18. Member
    Тук е от
    Feb 2014
    Живее в
    Любимец

Цитат Първоначално публикувано от Mig82 Виж публикацията
    Ако под по-тихо имаш впредвид че сваля дебита/духането на всяка една степен с малко (то няма какво друго да е) е доста интересно!
    А след като свали на quiet засичал ли си го да вдига в обратен ред степените на вента ? Защото ако остане на quiet и после off , значи стопля около себе си и изключва затова увисва с един градус.

Пробвай да оставиш вратата към коридора отворена ... дали ще работи он/офф. Като последен вариянт насочи половината жалузи директно към вратата(ако е възможно). Не го оставяй да влезе в он/офф , иска "заигравка" с позицията на жалузите! Е пак зависи и от помещението... ако е с вътрешна изолация мисля че е неизбежно.
    При режим MODE AUTO на FUJITSU 12LMCE на всички степени на вентилатора намаля дебита им /духа по-слабо и шуми по-малко/от режим HEAT. Пробвал съм при охладена стая и при режим MODE AUTO до достигане на зададената температура климатика работи пак в режим on/off преди да е достигнал зададената температура и всички степени на FAN духат по-силно и шумят по-силно.След достигане на зададената температура в стаята всички степени на FAN започват да духат по-слабо и съответно да шумят по-слабо и така без да си усилват шума и силата на духане работят до следващото охлаждане/проветряване/ на стаята.Но през цялото време климатика работи on/off.Само когато външната температура падна до 0 градуса температурата в стаята е 1 градус под зададената му температура, но и тогава FAN не си усили степента на духане до степента с която духа в режим HEAT.

Този пост е редактиран от GLARYS; 06-02-18 в 13:04.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 30 ПърваПърва ... 91011121321 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Техническа информация за Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric
    От valen1 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 879
    Последно: 01-02-24, 07:13
  2. Избор на климатик , FUJITSU AWYZ14LB/AOYZ14LB VS FUJITSU ASYG12LTCA/AOYG12LTC VS DAIKIN FTXS42K
    От schwepsi във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 1
    Последно: 07-04-14, 08:27
  3. Новите инвертори на Fujitsu, General Fujitsu и Fuji Electric модели 2011 година
    От justify във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 351
    Последно: 27-10-11, 22:44
  4. Каква е разликата между(Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric) и кои да избера
    От bat.zdravo във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 19
    Последно: 28-07-11, 01:38
  5. Доволни ли сте от LGC серията на Fujitsu, Fujitsu General и Fuji Electric
    От dgenov във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 12
    Последно: 13-07-09, 19:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе