Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 57 от общо 57

HAIER HUK-12HEK03/R2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2011

Re:HAIER HUK-12HEK03/R2

Ох, мислех, че е ясна иронията. Ще Ви отговоря така:
    Работя в администрация на фирма, изработваща на ишлеме ел.материали. Повечето суровини идват от чужбина, но самият детайл се превежда в готов вид тук. Използват се матрици за отливане на пластмасовите части, свързват се кабели, поставят се уплътнения и прочие / и като знам как се работииии жална ти майка/. Лично аз получавам по пощата етикетите за детайлите, които идват от чужбина, навити на рула. Допреди да влезем в ЕС, на тях пишеше Made in Italy и работниците просто ги лепяха по артикулите. След това се товарят на тира и заминават за Италия, във фирмата "майка" и оттам по света. Сега вече на етикетите пише Made in EU. Но доскоро, някой човечец от Йоханесбург например, си е мислил /и продължава да си мисли, де/, че адаптора, който си е купил, е направен в Италия.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Това че във тази фирма която работиш не работите качественно не значи че навсякъде е така. И според мен това е не допустимо все пак ви се заплаща за каствено свършена работа а не през пръсти. Така ако ние ви монтираме климатиците и ви ги ремонтираме не ви е добре макар че има и такива колеги дето я карат като във фирмата ви.

4. Тук е от
    Jan 2011

Именно. Абсолютно съм съгласна с теб, Велев /минавам на "ти"/. Силно се надявам да не е навсякъде така. От постовете ти съдя, че ти си точен в работата си. Но не знам защо усещам раздразнение в тона ти, а това са твои думи, с които пак съм съгласна:
    Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Ами проблема ти е че повечето колеги по тия сервизи не им дреме за клиента тя заплатата си им върви. Просто не си намерил хората които да ти свъшат работа.
    Е, и в нашата фирма се случва така. И да не свържат фазата и терата както трябва и ОТК-то го пропусне, голям праз, тя надницата им върви. Мила родна картинка.

5. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ядосвам се защото и аз съм потърпевш от някой дето не си вършат работата. Купувам компресор за ремонт на климатик слагам го зареждам и го връщам на адреса, пускаме го тръгва си и след 15 минути изведнъж голям ток и спира оказава се дефектен просто механично блокира като загрее и спира и сега съм със 190лв на загуба заради разни калпазани този път в завода на самсунг кореа.

6. Тук е от
    Jan 2011

Всъщност, с последните си постове исках да акцентирам не толкова върху качеството, а върху произхода на някоя стока. Защото ми става смешно, когато вляза например в Технополис,...маркет и подобни, и чуя нещо от сорта: "Аааа, тоя климатик е правен в Малайзия, не в Китай. Много е добър".
    Както споменах, имам два Санг-а, с произход Китай /така пише,де/ и си ги харесвам. Затова, нека пак да натвърдя, че нямам амбиции да убеждавам някого в нещо. Просто /АЗ лично/ не вярвам напълно, като чета например Made in Japan.
    Притеснявам се да не разводнявам темата. Нов участник съм и не искам да подлагам на изпитание търпението на модовете,защото форумът ми харесва и БАНан не ми се яде. И ми е много приятно да си бъбрим, всички сте мили и отзивчиви, благодаря ви отново. Ще пиша по-нататък, когато стане ясен проблемът с моя климатик.

7. Тук е от
    Mar 2011

Относно този климатик "Haier 12HEK03/R2" купих го 11месец 2010год. от самото начало ми прави ядове, сега е в сервиз защото постоянно замръзва и не топли. Зареждаха го с фреон, местиха датчици и какво ли не. Не става нищо не става от този боклук, сега от сервиза ми казаха, че щели да му сменят електрониката. Моето мнение е да се позовавате на гаранцията и да направите всичко възможно да го върнете в магазина и да си вземете друг. Аз направих лош избор доверявайки се на консултантите в Технополис Пловдив.

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Така ще е затова лобират и политиците да останат само големи вериги а всеки знае че щом не работиш за себеси а си на заплата как се работи.

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

В Технополис най-добрия климатик е Хаер,в Техномаркет - Самсунг,в Техногруп - Техникер и т.н.нали знаете кой какво внася.

11. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от Anunaki
    Моето мнение е да се позовавате на гаранцията и да направите всичко възможно да го върнете в магазина и да си вземете друг.
    Здравейте отново! Точно това направих, Anunaki. Сега съм със Санг инвертор, като доплатих 100 лв. и си спестих парите за нов монтаж . Явно осъзнаха, и магазинът, и сервизът, че е по-изгодно да постъпят така, отколкото да ги викам през две седмици да го свалят и после пак да го слагат . Да не говорим, че и жалбата до КЗП ми беше написана и само часове преди да я подам, ми звъннаха да се разберем. Дори ми предложиха и няколко варианта да си избера. Сещайте се значи....
    Затова искам да подкрепя мнението ти и да кажа на всички: Не се отказвайте, търсете си правата!

12. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Пожелавам ти да нямаш проблеми с новия климатик макар че Хаер-Санг е (От трън та на глог).

13. Тук е от
    Jan 2011

VeleV, благодаря ти!
    Надявам се всичко да е наред, все още е в първия си месец. Само че както казах в предишните си постове, страшно съм доволна от моите обикновени Санг-ове. Е, верно, този е инвертор и е новост за мен, но вярвам, че ще е даже по-добър. Но интересното е, че в този форум има само две теми относно проблеми със Санг. А разделът с проблеми с Хайер ... сравни резултата сам - около 45 към 2 за Хайер. Възможно е да ми кажеш, че Санг просто не са много разпространени, но все пак...

14.  

15. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в

Ами повечето хора със санг волтел нео се водят единственно от цената и си казват е ми за толкова пари толкова.
    Днес видях че един Дженерал който миналата зима прегледах и беше за компресор го е подменил с Нео. Все пак има и читави модели от ефтините марки и калпави от скъпите например Даикин има модели невероятно добри и такива които злепоставят марката.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Препоръчайте ми HAIER 9-ка
    От ivanvv във форум Климатици Haier
    Отговори: 4
    Последно: 28-07-10, 23:06
  2. Haier HSM12HEA
    От ivanpetelov във форум Климатици Haier
    Отговори: 5
    Последно: 19-07-10, 02:23
  3. Haier - DC инвертори
    От edi1 във форум Климатици Haier
    Отговори: 16
    Последно: 01-11-09, 18:57
  4. Некупуваите HAIER
    От fiat във форум Черен списък
    Отговори: 8
    Последно: 03-12-08, 21:59
  5. Hitachi RAS/RAC-E14H2, Haier HSU-12H03/H(DBP) или Haier HSU-12HB03/R2(DB)
    От did във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-12-06, 20:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе