Тампоните са както се виждат,нови,автомобилни са,когато е напред тялото бученето е доста по силно,аз го преместих назад.Над 700 вата е бученето.Тошибата е със същите тампони,само че са обли.А от нея тишина.![]()
Тампоните са както се виждат,нови,автомобилни са,когато е напред тялото бученето е доста по силно,аз го преместих назад.Над 700 вата е бученето.Тошибата е със същите тампони,само че са обли.А от нея тишина.![]()
За тия пари толкова ,нали топли ..
Аз пък мисля,че може и да е нещо дефектна бройка и ако е така, следва да се ремонтира/смени, а не да се оставят нещата така. В крайна сметка гаранциите са за да се ползват. Това не е нормална работа и то при такова натоварване.
Vimaxa да идват и да я оправят.
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Масово не бучат, а класните машини с кофти монтаж също бучат.
Ако пяната е огънала тръбите също е възможно да има проблем.
Абе на тези няма ли кой да им обясни, че пяна не се слага, освен ако не се раздува, което ме съмнява.![]()
Споделям това което чувам....![]()
Според мен монтажа на вимакс си е перфектен и причината не е в монтажа а в машината. Не е нормално да се оправдават по веригата вносител продавач че за тия пари толкова. Има начин извиква се човек с апаратура от РИОКОЗ замерва шума и прави протокол и ако не отговаря на това посочено в документите го връщаш. Като почнат да връщат машини хората всеки търговец ще се замисли какво да продава.
Тоя лаф за толкоз пари такава машина не е ли Ваш? Относно проблем с машините, не е ли ангажимент на монтажната фирма първа да се отзове? Само чакам да ми кажете, как вносителя на марките, които продавате хвърчи до Плевен за тракаща машина. Вносителя е длъжен да отстрани проблем и да предостави части на инсталатора, когато са му заявени.
- не е казах че евентуално това ще му кажат. Нещо си го изкарваш на мене а? Че казах как да постъпи човека.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 31-01-17 в 20:44.
И в тон на темата ето един в Русе.Просто ми беше наблизо до офиса , не е наш монтаж.
Един такъв има на нашата улица ,като беше станало -15-18 го чувах от 50 метра .. как са стояли вътре не знам ама то и на студено не се стои ..