Тампоните са както се виждат,нови,автомобилни са,когато е напред тялото бученето е доста по силно,аз го преместих назад.Над 700 вата е бученето.Тошибата е със същите тампони,само че са обли.А от нея тишина.
Тампоните са както се виждат,нови,автомобилни са,когато е напред тялото бученето е доста по силно,аз го преместих назад.Над 700 вата е бученето.Тошибата е със същите тампони,само че са обли.А от нея тишина.
За тия пари толкова ,нали топли ..
Аз пък мисля,че може и да е нещо дефектна бройка и ако е така, следва да се ремонтира/смени, а не да се оставят нещата така. В крайна сметка гаранциите са за да се ползват. Това не е нормална работа и то при такова натоварване.
Vimaxa да идват и да я оправят.
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Масово не бучат, а класните машини с кофти монтаж също бучат.
Ако пяната е огънала тръбите също е възможно да има проблем.
Абе на тези няма ли кой да им обясни, че пяна не се слага, освен ако не се раздува, което ме съмнява.
Споделям това което чувам....
Според мен монтажа на вимакс си е перфектен и причината не е в монтажа а в машината. Не е нормално да се оправдават по веригата вносител продавач че за тия пари толкова. Има начин извиква се човек с апаратура от РИОКОЗ замерва шума и прави протокол и ако не отговаря на това посочено в документите го връщаш. Като почнат да връщат машини хората всеки търговец ще се замисли какво да продава.
Тоя лаф за толкоз пари такава машина не е ли Ваш? Относно проблем с машините, не е ли ангажимент на монтажната фирма първа да се отзове? Само чакам да ми кажете, как вносителя на марките, които продавате хвърчи до Плевен за тракаща машина. Вносителя е длъжен да отстрани проблем и да предостави части на инсталатора, когато са му заявени.
- не е казах че евентуално това ще му кажат. Нещо си го изкарваш на мене а? Че казах как да постъпи човека.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 31-01-17 в 20:44.
И в тон на темата ето един в Русе.Просто ми беше наблизо до офиса , не е наш монтаж.
Един такъв има на нашата улица ,като беше станало -15-18 го чувах от 50 метра .. как са стояли вътре не знам ама то и на студено не се стои ..