Оп станаха 3 да купувам. Комшията иска и той. Каза като разуча да му намеря същия като моя.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Оп станаха 3 да купувам. Комшията иска и той. Каза като разуча да му намеря същия като моя.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Ще ти кажа че на съседите ти бучат защото ги бримчат на 26-30градуса моите на 22-23 не можеш разбра дали работят. Грито не лови лед има нагревател за това.
Sent from my K012
Някой да помогне със идея.Какво да искам,за да не ми шикалкавят.Или като всяка тема "Всичко друго не и по питането".На отзовалите се благодаря.
Вчера избутах външното тяло,навътре към стойката,има малко подобрение,но над 600 вата бученето си го има.Ако ли не,Продава се.
Бученето може да се дължи на факта при монтажа някой от крепежните елементи е в допир с арматура от панела. Отвора за кабелите и тръбите не се запълва с монтажна пяна, поради факта че раздува доста и е възможна деформация на тръбите( едва ли са използвали нискообемна пяна).
Тези тампони ми се струват пренатегнати, много смачкани изглеждат, трябва да са леко стегнати, разхлабиги, но може да са се деформирали вече, и външното тяло може да стои и по-напред по принцип има място на стойките.
С какво е най правилно да се запълни отвора ? Чел съм че се запълва с болкит най добре ?!
И защо да го мести напред - да се за да вибрира още по-силно ли?
То с пяната вече е свършила работата. Ако имаш възможност поне я подмажи с някакво циментово лепило или шпакловка защото пяната за два сезона и ще я няма - изпича се от слънцето.
За запълване на отворите на тръбите всеки монтажник поджожда различно - изолация + подмазване, акрилен уплътнител, като се боядиса или запечата със шпакловка за външна употреба. Идеята е освен да не се премачкат тръбите, при евентуален демонтаж е много по лесно.