Шашави хора бол.
Sent from my K012
Шашави хора бол.
Sent from my K012
Наскоро монтирахме една 12 ска от тоя модел и познайте изненада .Външното тяло няма фреон, свалихме го, надухме го и познайте от една разклонителна муфа изтърва явно-производствено дефектна заварка и фреона го нямаше.Голяма излагация пред клиента.От други колеги разбрах, че и те са имали същия проблем ,оказва се хронична болест за модела до сега не беше ми се случвало подобно нещо.И размонтирай и монтиране на друг от друга марка.
Този пост е редактиран от avenger; 09-02-17 в 22:36.
Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 09-02-17 в 23:33.
Сега се прибирам и гледам съседа ( за щастие от другата страна на сградата ) си сложил Грее .. още няма половин час работа външното тяло дрънчи сякаш удряш 2 тенекии една в друга ..
Честито повишение на шумовия фон.
Sent from my K012
Здравейте.Искам да попитам възможно ли е вграденият датчик в дистанционното да не отчита правилната температура в стаята?Климатика е Gree Viola Wi-Fi.Ако е възможно има ли начин това да се установи и да се вземат някакви мерки?Благодаря предварително.
В интерес на истината тая машинка повече не съм я чул да дрънчи ,може би докато напасне ламарините също така заскрежен не съм го виждал ,не знам на колко време дефроства - бичи си кротко ,тия дни е студено и влажно тука ,условията са средно тежки -5-8 и тънка мъглица.
Този пост е редактиран от avenger; 13-02-17 в 09:26.
Да ви напиша,че Грее е много добро климатиче,сравнявам го макар и за малкото дни,които го имах.Дават му минимум 200 вата,за мен е важен,сравнен със Тошиба Сузуми и на него му дават 200 вата,при тези температури и двата са около 400 вата.Тошибата сваля под 400 вата при 4* градуса може и нагоре да е е било.Докато Грее си държеше около 400 вата.Забелязвам и сравнявам,Сузимито прави безмислени дефрости на чиста пита за около 2 минути(имам клип),ако някой си мисля ,че лъжа,при Грее това го нямаше.
Сега човек да се чуди като е било хубаво грито защо ще го сменяш. Връщай го обратно.
Sent from my K012
Ако ми гарантираха от Грее както Тошиба сервиз,че проблема със резонанса ще ми бъде решен,на драго сърце,но едва ли има някой който монтира климатици,да направи това упражнение за трети път.Аз пиша това което е.Разбирам те,че твоята слабост от триото.Сестра ми е във Бургас,познай за коя фирма даде плюс.Когато вляза във стаите при този е по топло,а при другия по хладно(Грее, Фуджитсо),ще я накарам да снима и Фуджитсото,за да не са празни приказки.
Нямам слабост към марки но предпочитам такива без проблеми с надежден партньор на когото да разчиташ при евентуален проблем.
Sent from my K012
Виж правил съм го и пак го правя когато мога вече нямам нужда да се доказвам пред някого. Тук става дума за нови машини, всеки клиент желае да получи качествена стока и да я ползва без нуждата от някои да я поправя и да има надежден севриз.
Sent from my K012