Страница 28 от 67 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1005
Like Tree799Одобрявам

GREE GWH12KF-K3DNA6G(LCLH) - малко снимки на нещо ново

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Rumb@ta
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Пловдив

Отговор: GREE GWH12KF-K3DNA6G(LCLH) - малко снимки на нещо ново

Все ще дойде време да се поправя и няма да е в гаранция. Без качествен сервиз ще имаш много недоволни клиенти. То ти за това избяга от японските климатици едно време. И сега ги понаплюйваш при всяка възможност.
    ivan74, SPSt, musster и 1 други харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Аз не съм от вчера 15години се занимавам с това така че не ми говори за ремонти и сервиз. Много ми е добре както на мене така и на колегите в фирмата да си стоим на топло а не с ремонти, просто нямаме дефектиращи в гаранция или извън нея. Но това е нормално защото не се стараем да продаваме на всяка цена. Втората употреба тук не ги желаят хората научиха че не си струва да рискуват. Е има накой дето се вързват и после стават абонати на разни "ачмонек"сервизи или други с шоурумове в мазите на блока.

Sent from my K012

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Темата е за друго.

Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
    P.Hristov одобрява това.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Да обобщим:
    Супер изгоден климатик. Топли много, без излишни дефрости. Страда от некадърен монтаж и от неразбирателство между фирмите за монтаж и поддръжка.

Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
    P.Hristov одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    Пловдив

Топли, но се и ''храни'' добре. А минимума от 200w е само на книга. Под 360 изключва/ минава в on/off/-поне при мен е така. Иначе и при -18* работи и топли, дефрост на 3ч. и при не много заскрежена пита/ в студа и снега/.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2015

Цитат Първоначално публикувано от didiron Виж публикацията
    Топли, но се и ''храни'' добре. А минимума от 200w е само на книга. Под 360 изключва/ минава в on/off/-поне при мен е така. Иначе и при -18* работи и топли, дефрост на 3ч. и при не много заскрежена пита/ в студа и снега/.
    Можеш ли да кажеш този минимум от 360W само при отрицателни външни температури ли е или и при +5° пак е толкова?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    Пловдив

През деня съм на работа, но съботни и неделни дни/ имало е и с положителни температури/ не съм го забелязал да пада под 360w. Сега в момента 0* в Пловдив беше на 370w, 21* зададени, 21* поддържа в 18кв неизолиран хол.
    А при отрицателни температури консумацията е над 600w.

10. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,имам въпрос за този климатик ,нещо не топли както трябва дали е в него проблема или не знам къде е просто.Днес викахме и майстора който го слага и каза ,че датчика му бил горе в дясно и да го караме на по голяма температура за да стане 22гр. примерно в стаята.Преди ни беше казал да го сложим на автоматичен режим вентилатора и само градусите да пипаме.На 25 гр. го слагаме за да топли той взема че се изключва,а в стаята 19гр.Днес като дойде го сложихме на 2-ра степен както е на снимките и както е настроен на 24 в стаята е 22.По добре е .Гледал го нищо му няма фреон имал,как го разбра от вътре само не знам.Стаята е 16м2 и към нея има малка кухничка 3м2 и коридор 4м2.Всичко е свързано без врати.От климатика ли е или нещо не е настроен както трябва не знам.Ако може да кажете ще съм ви благодарен.Това е приземен етаж под първият на къща,на нивото на улицата е и е 2.10м височината му.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

12ка ли си сложил?

12. Member
    Тук е от
    Mar 2015

Цитат Първоначално публикувано от loshiat Виж публикацията
    Здравейте,имам въпрос за този климатик ,нещо не топли както трябва дали е в него проблема или не знам къде е просто.Днес викахме и майстора който го слага и каза ,че датчика му бил горе в дясно и да го караме на по голяма температура за да стане 22гр. примерно в стаята.Преди ни беше казал да го сложим на автоматичен режим вентилатора и само градусите да пипаме.На 25 гр. го слагаме за да топли той взема че се изключва,а в стаята 19гр.Днес като дойде го сложихме на 2-ра степен както е на снимките и както е настроен на 24 в стаята е 22.По добре е .Гледал го нищо му няма фреон имал,как го разбра от вътре само не знам.Стаята е 16м2 и към нея има малка кухничка 3м2 и коридор 4м2.Всичко е свързано без врати.От климатика ли е или нещо не е настроен както трябва не знам.Ако може да кажете ще съм ви благодарен.Това е приземен етаж под първият на къща,на нивото на улицата е и е 2.10м височината му.
    Може да смените дистанционното с такива с вграден датчик, би трябвало нещата да се оправят след тази процедура.

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

13. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    12ка ли си сложил?
    Да,като дойде майстора каза че ще стигне.

14.  

15. Member
    Тук е от
    May 2012

Нещо да няма разминаване на моделите? Change е с друго дистанционно.....По напред в темата е качено оригиналното...

16. Member
    Тук е от
    Mar 2015

Цитат Първоначално публикувано от preparatos Виж публикацията
    Нещо да няма разминаване на моделите? Change е с друго дистанционно.....По напред в темата е качено оригиналното...
    По стар модел на дистанционното е.

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    Пловдив

При -10* в Пловдив, 21* зададена и поддържана, вентилатор на 2, консумация 720w. На автоматичен вентилатор вдига на 750w.
    В началото имах ''успиване'' и преместиха датчика над питата , както е при другите клими. В момента е извън кутията /в горния десен край има процеп и доколкото стига кабелчето/ кове градусите.
    Този пост е редактиран от didiron; 14-02-17 в 08:32.

18. Member Аватара на ruuni9
    Тук е от
    Apr 2015
    Живее в
    Пловдив
    Цитат Първоначално публикувано от didiron Виж публикацията
    При -10* в Пловдив, 21* зададена и поддържана, вентилатор на 2, консумация 720w. На автоматичен вентилатор вдига на 750w.
    В началото имах ''успиване'' и преместиха датчика над питата , както е при другите клими. В момента е извън кутията /в горния десен край има процеп и доколкото стига кабелчето/ кове градусите.
    Винаги съм се чудил някой като пише, че на тези ниски температури си държи машините на 21гр? И казват, че им е топло. Моите под 24гр. настроен няма никой и е добре.
    VanDan, Alexi и SPSt харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 67 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор между GREE GWH12KF, SANG GWH12MB и Nippon - KFR 14 DC LUX
    От miroslavkl във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 8
    Последно: 19-10-12, 23:07
  2. Става ли Gree GWH12KF za 32 кв.м.
    От kudj00 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 3
    Последно: 02-08-12, 11:40
  3. Отговори: 3
    Последно: 12-05-11, 11:07
  4. Малко помощ за избор/купуване на ново РС
    От Cko във форум Общ - хардуер
    Последно: 07-10-05, 09:18
  5. Нещо ново в Win XP Update?!
    От bestman във форум Windows
    Последно: 19-02-04, 16:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе