Явно и Грее могат да работят на под 200 вата. Вижте това видео https://www.youtube.com/watch?v=3R-2c84g9M4
Моделът еGREE AMBER R32 Inverter GWH12YC-K6DNA1AГледам в Унгария се продава....
Явно и Грее могат да работят на под 200 вата. Вижте това видео https://www.youtube.com/watch?v=3R-2c84g9M4
Моделът еGREE AMBER R32 Inverter GWH12YC-K6DNA1AГледам в Унгария се продава....
Този пост е редактиран от stainway; 31-10-17 в 15:29.
Видях, че съм писал, а и ти си мерил. Останало е да довършиш нещата докрай, което не си направил. Или тръбен сензор, или платката на вътрешното. С изписване на предположения там или тук, проблемът няма да ти се реши.
Хм, и като го върнеш Гриито, че не му отговаря минимума какво друго ще вземеш за тези пари?
Ако си избирал климатика по минимум що да не го върнеш. Ако си го избирал по цена и като го докара спиди ти заявят не 800лв., а 1600лв. за плащане....ще го вземеш или ще го върнеш.
Продава се нещо, има описание, нещото отговаря на описанието...толкова ли е сложно.
Най-накрая да видя и аз климатика: "духалката" на външен вид е малко като сираче, сравнение с мицубиши илектрик.
Тъщата е доволна, защото топлел добре в все още не толкова студените нощи. Шумът е поносим при положение на вентилатора 2-черти. Стая от около 13-15 кв/м се затопли за около 7 минути след пускането на климатика, което беше и в замисъла за закупуването му. Все още не е идвала сметка за ток за да споделя разход в лева за климатика.
Поздрави!!!!
Другари и господа,аз предлагам никой да не пише вече че климатика му "топлел добре" добре докато навън е 20 градуса.Нека поне -5 да стане,и тогава да споделяме кой какво усетил и видял.Не ми е за друго,ама ще влезе некой човечец лаик във форума да се осведоми,и ще попадне на някои постове,които са "наполовината " верни.Да не вземе да се подведе ми е мисълта...
Чети по-назад. Моя ще кара вече втора зима. Заради впечатленията ми от него през миналата зима, въобще не се замислих и купих още един за стаята на щерката. Да добавя,че аз не седя да му бая и да меря ( минимуми и максимуми) климатика топли много а аз ходя да си плащам тока. Сравнявам със съседите, споделяме си, кой колко ток плаща. Разликите са в моя полза. [emoji1] И не щото те са с маркови машини ами защото аз съм си изолирал апартамента доколкото мога.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от musster; 04-11-17 в 22:52.
Грее е най-големият производител на климатици за домашна употреба в света. Защо да не са маркови? Имат споразумение с Дайкин за технологии много отдавна и произвеждат и продават много в цял свят. В крайна сметка затова е свободен пазар всеки да може да избира според възможности и предпочитания. Gree Electric Appliances - За нас | GREE България
Купих 2 такива и имам проблем с единия които се състои от отвратителна вибрация.
Тези дни чакам от фирмата да дойдат и да сложат тампони и да видим какво ще стане.
На високи обороти не се чува, но като кротне на 400 вата и просто ще откача.
Не се чува като резонанс толкова колкото се чува направо като тракане.
Колега беше показвал снимков материал, къде се мести , самозалепващотото тампонче от задната решетка. Естествено и решетката отпада от играта
Аз мисля да махна и задната решетка цялата, дали ще е проблем ако я няма, защото от това тракане ще откача