Здравейте, от известно врвме Хансола не топли, гледам отвън питата е замръзнала почти цялата и това е от 2 дена(дефакто от как се развали времето). Та въпроса ми е нормално ли е това или не!?
Здравейте, от известно врвме Хансола не топли, гледам отвън питата е замръзнала почти цялата и това е от 2 дена(дефакто от как се развали времето). Та въпроса ми е нормално ли е това или не!?
Разбира се че не е нормално,иска ли питане.
Имам 3 грий от подписа ми и трите бачкат нон-стоп при минус 10 вече 2 дена.
Размразяват си на 3 часа а когато вали сняг на 2 часа до пълно изчистване и топлят.
Направо ги викайспоред мен има някакъв проблем.
Благодаря за отговорите! Обадих се на техниците. Външното тяло е замръзнало в долната си част с около 3см.лед, леда достига почти до горе на климатика. Отвън пекна слънце и го пуснах да охлажда. Изчаках така и не взе да духа студено. Върнах отново на отопление, като му зададах 30 градуса и ми изписа на дисплейчето FO. Какво ще рече това, фрион??
Изключи го и чакай техниците,явно климатикът има хардуерен проблем!Ако не искат да дойдат и не ти се стои на студено...го изключи изчакай 2-3 мин и го включи пак,може и да изчисти грешката и да тръгне. Гритата имат и ръчно размразяване-смъкваш на 16 градуса и -+ натискаш няколко пъти!
Щях да питам, да не би да го изключвате след като излизате сутрин и да го включвате като се прибирате вечер, но F0 изясни ситуацията.Изплюл си е фреона.