Ако датчика е сложен като при GREE Change -в дясно под етикета има 3 продълговати отвора и датчика е зад тях-измести го.
Ако датчика е сложен като при GREE Change -в дясно под етикета има 3 продълговати отвора и датчика е зад тях-измести го.
Аз имам 2 12x Change и двата работят по еднакъв начин:вдига 2 градуса над заданието и спира, после като стигне заданието и пак тръгва.
Според мен всичко идва от това, че минимума е 400w а не както пишеше на серизното 200w от което съм и супер разочарован....
На отопление не е пускан моя ,22-23 градуса си е в стаята сега,последен етаж,слънчев панорамен апартамент.На охлаждане средно по памет - 300-350 мисля че беше минимума,демек височък е.Вътрешното е монтирано на 20 см от таван.Лятото си спомням ,при зададени 25 ги ковеше и не им даваше да мръднат.Сега съм се преместил в зимната хралупа (друго жилище) и нямам наблюдение над него.
Здравейте отново, не е на auto, а пък не виждам сензора къде е освен ако е вграден в лед индикаторната лента, защото от кутията излизат два кабела единият е за тази лента другият за wi-fi модула.
Затова търсенето на решение продължава
Този пост е редактиран от necata2; 26-10-17 в 23:03.
А какво би ме посъветвал, да викна фирмата дето ми го е монтирала или....
Изчакай да позастудее малко,и много други машини не подържат точно температурата в това време.
А защо не пробвате с I feel- така ще мери според датчика в ДУ. Може би мястото на вътрешното тяло е неудачно и затова мери така. Имате втори сензор в ДУ - пробвайте.
Пуснал съм го, с него без него все едно и също
- - - - - - - - - -
Мерси на necata2, в крайна сметка и аз мисля да зачакам пък ще видим. Ще пиша какво се случва, иначе машината топли много не е шумна само ако се вкара в режим да включва както трябва нямам друга забележка за момента.
Защото като го оставиш на 19 и включва на 17 не е комфортно
Много ми е чудно,като някой каже "топли много" а навън е 23 градуса......
23 е някъде в Пловдив може би.
В Банкя например нощем пада до -3 вече. Сутрин по колите, които не са били в гараж има по 4мм лед, заради влагата от реките, мъглите и т.н. Общо взето сезона тук си започна преди 2-3 седмици ... А някъде сигурно още охлаждат