Малиий ще трябва да се "маже" по екрана върху къщичките! Ей ся си е*а майката!
Ама нали една японка ти говори и ти казва к`во да пра`йш?
Малиий ще трябва да се "маже" по екрана върху къщичките! Ей ся си е*а майката!
Ама нали една японка ти говори и ти казва к`во да пра`йш?
Само ще отбележа, че тези модели са налични в Япония от 2015 година....
Знам дори съм го виждал на живо .
Мислех си за него но с това ДУ на Японски не мога да се пречупя.
П.п.
Дори ако си спомняш бях питал дали има начин на уруру за Япония да се направи с ДУ за Еро уруру.
Бях намерил нов Японски на мнооого добра цена , но ДУ с къщички ме спря и си взех Европейския модел
- - - - - - - - - -
Затова питам дали няма да се появи тази година( 2019 тук)
Баби на по 80~90 години не се притесняват...не знам какво да кажа....
He знaм зaщo oт eднa cнимĸa ,тoлĸoвa вълнeниe Kaтo ĸaзax нaпpeдъĸ, имax пpeдвид зa Гpee. Двycтeпeният им ĸoмпpecop cъc cъoтвeтнитe пoдoбpeния пo yпpaвлeниeтo e ocвeжaвaщa нoвинa. Ocoбeнo aĸo cтaвa въпpoc зa мaлĸи cплит cиcтeми. Toвa нe ги пpaви пaнaцeя зa вcяĸo пoмeщeниe или ĸлимaт, пpocтo e интepecнo ĸaтo пoдxoд (пoнe зa мeн). Cигypнo cи имaт дocтa тpecĸи зa дялaнe -нa мeнe ми ce cтopиxa пo-шyмни oт пpeдишния мoдeл, нo пъĸ cигypнo и тoплят пoвeчe. Зa мeн личнo eдинcтвeният избop e тoвa, ĸoeтo ce пpeдлaгa нa eвpoпeйcĸитe пaзapи. He cъм cpeщaл пoдoбнa диcĸycия в дpyги фopyми . Ho дopи дa cтe в Япoния, нa вceĸи мy e вce тaя ĸaĸвa мapĸa и мoдeл e, cтигa дa въpши paбoтaтa, зa ĸoятo e ĸyпeн. И ниĸoй нe oчaĸвa дa гo пoлвa вeчнo, oт вpeмe нa вpeмe e xyбaвo дa ce пoдмeнят ypeдитe, ĸoлитe, жилищaтa... Инaчe нямa ниĸaĸвa иĸoнoмиĸa...
Amber не е ли наследник на Hansol, не на Короната? Короната си е по-висок клас май.
Ти що си мислиш, че такива машини идват само тук? Хайде да не спорим, защото няма смисъл...Изказваш се отново неподготвен...Темата е за друго.
Когато в Щатите почнат да събират японски отпадъци ела ми се обади.
А не виждам как американците ще си стоплят или охладят огромните американски къщи с японски климатици проектирани да топлят картонени кутийки.
- - - - - - - - - -
Ами ще пишем постоянно офтопици, щото продавачите на японски отпадъци не пропускат да спамят по другите теми.