Малиий ще трябва да се "маже" по екрана върху къщичките! Ей ся си е*а майката!
Ама нали една японка ти говори и ти казва к`во да пра`йш?![]()
Малиий ще трябва да се "маже" по екрана върху къщичките! Ей ся си е*а майката!
Ама нали една японка ти говори и ти казва к`во да пра`йш?![]()
Само ще отбележа, че тези модели са налични в Япония от 2015 година....
Знам дори съм го виждал на живо .
Мислех си за него но с това ДУ на Японски не мога да се пречупя.
П.п.
Дори ако си спомняш бях питал дали има начин на уруру за Япония да се направи с ДУ за Еро уруру.
Бях намерил нов Японски на мнооого добра цена , но ДУ с къщички ме спря и си взех Европейския модел
- - - - - - - - - -
Затова питам дали няма да се появи тази година( 2019 тук)
Баби на по 80~90 години не се притесняват...не знам какво да кажа....
He знaм зaщo oт eднa cнимĸa ,тoлĸoвa вълнeниeKaтo ĸaзax нaпpeдъĸ, имax пpeдвид зa Гpee. Двycтeпeният им ĸoмпpecop cъc cъoтвeтнитe пoдoбpeния пo yпpaвлeниeтo e ocвeжaвaщa нoвинa. Ocoбeнo aĸo cтaвa въпpoc зa мaлĸи cплит cиcтeми. Toвa нe ги пpaви пaнaцeя зa вcяĸo пoмeщeниe или ĸлимaт, пpocтo e интepecнo ĸaтo пoдxoд (пoнe зa мeн). Cигypнo cи имaт дocтa тpecĸи зa дялaнe -нa мeнe ми ce cтopиxa пo-шyмни oт пpeдишния мoдeл, нo пъĸ cигypнo и тoплят пoвeчe. Зa мeн личнo eдинcтвeният избop e тoвa, ĸoeтo ce пpeдлaгa нa eвpoпeйcĸитe пaзapи. He cъм cpeщaл пoдoбнa диcĸycия в дpyги фopyми . Ho дopи дa cтe в Япoния, нa вceĸи мy e вce тaя ĸaĸвa мapĸa и мoдeл e, cтигa дa въpши paбoтaтa, зa ĸoятo e ĸyпeн. И ниĸoй нe oчaĸвa дa гo пoлвa вeчнo, oт вpeмe нa вpeмe e xyбaвo дa ce пoдмeнят ypeдитe, ĸoлитe, жилищaтa... Инaчe нямa ниĸaĸвa иĸoнoмиĸa...
Amber не е ли наследник на Hansol, не на Короната? Короната си е по-висок клас май.
Ти що си мислиш, че такива машини идват само тук? Хайде да не спорим, защото няма смисъл...Изказваш се отново неподготвен...Темата е за друго.
Когато в Щатите почнат да събират японски отпадъци ела ми се обади.
А не виждам как американците ще си стоплят или охладят огромните американски къщи с японски климатици проектирани да топлят картонени кутийки.
- - - - - - - - - -
Ами ще пишем постоянно офтопици, щото продавачите на японски отпадъци не пропускат да спамят по другите теми.