Ако съм на теб,бих продал 12ката докато е още нова с малка загуба,отколкото да се наказваш така години наред.
Ако съм на теб,бих продал 12ката докато е още нова с малка загуба,отколкото да се наказваш така години наред.
Този пост е редактиран от biso65; 21-12-18 в 15:40.
Този пост е редактиран от biso65; 21-12-18 в 15:41.
Този, който ти е харесал заяждането, в друга тема, посъветва Миланов да си купи конвектор, заради разход от 1100W. Интересно би било, да видя, какво би посъветвал теб.
То и аз се шегувах, но хората явно са поизнервени, празнично...
Колега Rafaliev,одобрих мнението на колегата и смятам,че неправилно си дал съвет за конвектор.Като чета мненията оставам с впечатление,че си човек с по-големи възможности и ако бях на твое място нямаше да съветвам,а първо щях да изхвърля климатиците от спалните си независимо колко ток потребява конвектора и дали и кога ще изплатя парите които съм дал за климатици.
Всъщност ми се струва,че съм далеч от твоите възможности,Имам 5 климатика,двата от подписа са в по-големите стаи на апартамента и вилата.Имам 2 евтини на обекти под наем (който иска повече да чете форума и си монтира по-хубавии един в спалня,което смятам за грешка.Ако го махам или ще е без климатик или поне с NEXURA,без значение кога и дали ще се изплати,ако ще е просто за спорта.
За другите колеги не знам,всеки сам да смята и мисли.
Дааа,и така в шегички и закачки усирате всички теми големите спецове с клими връщащи енергия в мрежата...Хайде весели ви празници, аз се оттеглям от този безсмислен форум.
Нещо май верно много сте се впрегнали.
За конвектора и Миланов е шега , закачка ( мислех , че се подразбира)
За климите.
Ако беше само да се стопля нямаше да се занимавам с климатици!
В Пловдив си трябва и охлаждане.
Аз съм рационален човек. Трябват ми клими и за зима и за лято.
Не искам 2 инсталации още повече за апартамент 80 кв .
Ако целта ми е била да си избия климите нямаше да давам пари за скъпи клими , а щях да си взема клими за по 1000 лв.
Не веднъж съм го казвал ,а и не само аз ,че разликата в цената между климатик за 1000 лв и такъв за 3000 не се избива с икономия!
Аз целя комфорт ! Затова и махнах тошибата .
Машините които имам в момента са ми добре. Няма шум , пуфтене , пукане итн. Спя си спокойно .
Що се отнася до долегата Тони и неговите мнения .
На мен ми е забавно да ги чета. Той е от Петрич ,където днес е около 10-11 градуса.
Нормално е да е доволен от машините си. Аз си мисля, че и от Осака ще е доволен.
Едно е Петрич друго е примерно Видин или Русе.
Този пост е редактиран от Rafailiev; 21-12-18 в 15:49.
Специално Тони от осака няма да е доволен... Той също цени комфорта и залага на качествена техника.
Що в софийско, 2 дърти Осаки си работят добре на отопление. Тапите в ушите, не гледаш на там и всичко е 6.
Не че нещо, но това си е чист мазохисъм... Но нека да не се отклоняваме от темата, която е за друго.