Във всички теми има спамене и понякога злобни коментари.Важното е ,човека който го помества да мисли така(тогава дали е прав или не ,няма значение,може да му се прости и даже да се пошегувате),а не да има тенденции,каквато за съжаление ми се струва ,че има в темите за климатици(камо ли хорово пеене).Дано аз да греша.Весели празници и да се надяваме,че в темата ще пишат наистина тези които се инересуват от модела.
А за другите модели и теми колкото щеш...
Я да се върнем малко към темата. Май беше споменато някъде, но на Амбърите функцията за показване на външна температура не работи, нали? (Поне на моята 9-ка, макар да го има на дистанционното и да може да се превключват режимите, тоест сменят се иконките, но не показва нищо?).
Доколкото съм прочел, май само на U-Crown/Vip показва външната температура...
Ясно. Щом си го чел, така ще да е. Благодаря, друже.
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Амбър 12 в хол и кухня с изолация.В стаята се подържат 24-25c постоянни.От 01.12-01.01 300kw
Честита нова година!Най-хубавото на новата година е,че ...остават 3 месеца до пролетта.Ще спрем климатиците....То не,че Амбъра не топли кат слънце,ама cop-а му не е= infinity.
>coollboy,добър разход за поддържаните темпертури,но си забравил да припомниш квадратурата.
22кв.По колко да ги смятам тия киловати средно .Че контролният електромер с който го засичам не ги дели на нощна и дневна.Дневната май е 23ст а нощната 13ст.
Mалко височки ми се видяха тези цени и проверих на EVN(по 18,5 ст. май излиза).То не може и точно да се сметне,тъй като климатика поради по-ниските температури работи с по-голяма мощност през нощта отколкото през деня,така че тези сметки са доста условни.Не знам как са при другите,но цените на EVN са....
https://www.evn.bg/Chastni_klienti/E...eni-el-energia
Този пост е редактиран от cable; 01-01-19 в 23:31.
Да, точно 18.5ст. излиза, но това е само при равномерна консумация, която обикновено не е такава.
Ние сме на ЧЕЗ и си излиза баш 20 стотинки. Иначе и нашия Supreme като гледам е изхарчил и той горе-долу толкова.
То не е падало кажи речи под нулата ,чакайте да стане -15 тогава говорете за топлене и разход Всеки климатик топли и е икономичен при +5+8