Не знам на какви режими е това. И при мен вчера вечерта този в хола не падаше под 600 W, но сутринта го наблюдавах няколко пъти в рамките на един час и не качваше над 400 W. Това е на режим отопление, на 21,5 градуса, на 1-ва степен на вентилатора. В детската пък варираше от 260 до 300 W при същия режим но зададени 20 градуса.
Нисък ти е разхода, защото поддържаш ниски температури я задай 23 24 и ще е съвсем различно, иначе е добре че слиза до към 300 вата при короната е 800-900 направо конвенционалка.
Понеже има 2 Корони. Коя от двете визираш?
Най вероятно и двете тази от клипа незнам коя е но и първата версия изключваше на висока мощност има стара тема в форума.
https://youtu.be/fpvyiKQflag
Този пост е редактиран от mystikalrs; 21-01-22 в 17:44.
Тази е на турчина дето я сменил за MHI и това е първата версия. Въпроса е дали имаш втората версия, че знаеш, че изключва на 800w?
Казах короната не съм казвал новия модел, явно това е стария който даже още по зле изключва на 1145 вата съвсем като он оф машините от преди 20 години
хаха ,турчина от трън та на глог![]()
Здравейте! Ще отоплявам, не постоянно /събота,неделя,празнични дни/ стая 17 кв.м. 39 м3 , която е с дървена дограма и не санирана на къща в която не се живее. Къщата е в Софийско равно поле т.е. 500-600 м. надморско равнище.Зимата, като отида в стаята температурата е под нулата т.е. минусова. Досега се отоплявах с конвектор и духалка, ама отначало не изключват 10-12 часа докато се стопли и то на мах. 18-20 градуса, повече и не могат да вдигнат , а ако е много студено и тези градуси не докарват. Вече не са опция при този висок ток. Колебая се между Gree GWH09UB-K6DNA4A-I/GWH09UB-K6DNA4A-O U-Crown R32 9000 BTU и Mitsubishi Heavy SRK20ZSX-W/SRC20ZSX-W Diamond, 7000 BTу. Интересува ме да работят като инвентори, а не като обикновени духалки на вкл./изк. Цената им е еднаква. Все се надявам някой да каже и добра дума за Gree-то, защото ми харесва на външен вид повече, ама както и при жените, важен е не само външния вид, а и характера. Благодаря ви предварително! Извинявам се предварително, ако не е в правилната тема поставен поста!
При такива температури в помещението по-добре е да има wi-fi с интернет да може да го пуснеш 1 ден по-рано, че иначе докато обърне температурата ще трябва да се прибираш.
Ха-ха, прав си. Затова ми трябва климатиче, което в началото здраво да духа топло, а после да може да поддържа температурата, като инвентор т.е. икономично. Приемаме, че няма wi-fi.
Този пост е редактиран от донКурЛеоне от СиераЛеоне; 23-01-22 в 15:24.
През уикенда (доста студено си е в София) имах възможност да наблюдавам по-често работата на машините. Ами доволен съм за сега и то много. Категорично не изключват на високи ватове. Този в детската съм го гледал 10-на пъти за двата дена и почти перманенто си консумира 320-380 вата. Видях го да слиза и до 260 вата за малко и след това изключи. Настроен е на сайлънт режим на 21-22 градуса и държи в най-отдалечената точка от него в стаята 22-23 градуса. Този в хола през повечето време работи с консумация 500-600 вата, като е настроен на същата температура, но на 2-ра степен на вентилатора. За малко го пуснах на сайлънт режим и 20 градуса и слезе за около 5 мин на 130 вата, което ме изненада. Когато е на 21 градуса на сайлънт консумираше между 350 - 450 вата. Повече от 23 градуса не съм задавал до момента, защото ни става много топло, а не сме особено зиморничави.
Дефрости има ли и през колко време, по принцип имат добър дефрост алгоритъм грии