Страница 17 от 90 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1341
Like Tree645Одобрявам

Климатици Hitachi

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2010
    Живее в
    Русе

Re:Климатици Hitachi

Малко ме съмнява на такава цена ! Да не си се объркал с 35FH6

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Не, няма грешка. Бяха 5 броя в Бриколаж- Варна. Вече са 4.
    Сега остава да боядисам стаята, наредя дюшюмето и да викам да ми го обесят на стената.

4. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

вземай го ако ги има още. и ако няма грешка с модела.
    вярно при - 10, -15 не остава много 2 киловата и нещо ще духа но никак не е зле.
    колкото съм гледал и разбирам има читав алгоритъм за дефрост-това не е много сигурно де , 3 огромни дупки в тавата, хубав минимум и много добър максимум.
    ще бие дайкин ftx50 отвсякъде !!!
    за тези пари искам и аз!!!

Прикачени изображения Прикачени изображения

5. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty
    вземай го ако ги има още. и ако няма грешка с модела.
    за тези пари искам и аз!!!

Останаха 4 след моето посещение днес.

6. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от krasipet
    Останаха 4 след моето посещение днес.
    еми честито !!!
    ах как ми се ще да разкарам моя педал и да сложа една нормална машина.
    не е истина направо на какви пари си го хванал.

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

При машина, ако всичко и е наред, ХИТАЧИ имат добър дебфорост.Никога не замръзва обменника или тавата, всичко изтича без проблем.

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Как ги дават на тази цена направо се чудя при положение че вносителя ги дава на 1400 на разпродажба.

10. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

И мен ме учудва цената, ама знаеш ли, свят широк.Дано само да е 50-ица купената машина, да не са му дали 35-ица.

11. Тук е от
    Dec 2011

Трябва да е голяма лъжа тогава.
    И на касовия бон си пише "хитачи 18", и на гаранционната карта. И на самия климатик, че и Малайзия е написано.
    А е и от реномиран (поне по цените си) магазин все пак.
    Пък и като видях как едвам го набутах прав във Ван-а...
    На мен ми е по-чудно, че някой не ги взе заради печалбата.
    Има и няколко Финлукса 12 на по 399лв.

До тук добре. От тук нататък трябва да дебна и за още 3 бр. 9-ки или 12-ки за "безпари".

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Как ги дават на тази цена направо се чудя при положение че вносителя ги дава на 1400 на разпродажба.
    Прави сметка тогава каква им е доставната цена, защото не вярвам да са ми го продали под нея.

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima
    Какъв вносител бре Велев... Все едно на Метро, Пенни, Лидл или Била някой да има поставя условия...1400лв е за теб защото купуваш по 5-6 бройки, те навярно са ги поръчвали/договаряли или от централата за Европа или пряко с централата в Япония. Пенни маркет, Лидл, Метро, Кауфланд да не мислиш, че си играят с така наречените "вносители" който иска да излезе на пазара който те предлагат играе по тяхната свирка, то защо месопроизводители, производители на яйца и бройлери, мандри и дриги толкова скочиха срещи големите вериги хипермаркети-просто или изпълняваш или някой друг твой конкурент приема условията на търговеца с хипермаркетите и неговата стока се продава там където има най-голямо посещение на купувачи/пазар с други думи и този който се правил на интересен си заминава от пазара...

Дори и да се споразумеят търговците от даден бранш в картелно -ценово споразумение, хипермаркетите си имат свои марки салами, кремвирши луканки и т.н. поръчват ги от Германия, Чехия, Полша или друга държава извън България, внасят и местните търговци духат масура ...
    Ей толкова ви е изкривено мисленето, че като се въведоха нормалните търговски практики от чуждите търговци и вие не може да повярвате...

Еми вижте как е в чужбина, като е залежала стоката и не се купува, какво да чакат докато остарее морално и хептен останат без купувачи ли...То като видя че в някой магазин продават стоки от Балканската война не повтарям и не влизам изобщо в този магазин...

Еми били са на "промоция" миналата година юни-юли http://issuu.com/katalogpromocii.com...-15.06-04.07/1 и сега ги разкарват окончателно...

Браво това е сделка..., но се съмнявам., че ще намериш за без пари...освен ако си голяма хиена и дебнеш яко

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от krasipet
    Трябва да е голяма лъжа тогава.
    И на касовия бон си пише "хитачи 18", и на гаранционната карта. И на самия климатик, че и Малайзия е написано.
    А е и от реномиран (поне по цените си) магазин все пак.
    Пък и като видях как едвам го набутах прав във Ван-а...
    На мен ми е по-чудно, че някой не ги взе заради печалбата.
    Има и няколко Финлукса 12 на по 399лв.

До тук добре. От тук нататък трябва да дебна и за още 3 бр. 9-ки или 12-ки за "безпари".
    Прави сметка тогава каква им е доставната цена, защото не вярвам да са ми го продали под нея.
    Явно си е 50-ицата.Направо е без пари.Абе маркет, маркет, много бройки, ама все пак ме учудва цената.Да ти е честит.

14.  

15. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

И в Люлинския Бриколаж(София) имаше останал 9-ка или 12-ка на 599лв.

16. Тук е от
    Dec 2011

Каква е разликата между FH6 и FH7? На линка с промоцията е FH6, а моя е FH7.
    Още малко подробности:
    Гаранционна карта на сервиз "ДЕ-ДЕ" ЕООД Пловдив (надявам се да не е абревиатура на "де гаранция, де")
    С мейл на Термоклима и талон за регистрация, което вече ме подразни. Да видим, ако не го пратя, как няма да признаят гаранцията?
    Напомни ми времето преди 10-12 години, когато при монтаж на някои марки перални казвах на клиентите да пращат до вносителя регистрационен талон, че и с обратна разписка.

17. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Такива карти раздават от Актон.

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Какъв вносител бре Велев... Все едно на Метро, Пенни, Лидл или Била някой да има поставя условия...1400лв е за теб защото купуваш по 5-6 бройки, те навярно са ги поръчвали/договаряли или от централата за Европа или пряко с централата в Япония. Пенни маркет, Лидл, Метро, Кауфланд да не мислиш, че си играят с така наречените "вносители" който иска да излезе на пазара който те предлагат играе по тяхната свирка, то защо месопроизводители, производители на яйца и бройлери, мандри и дриги толкова скочиха срещи големите вериги хипермаркети-просто или изпълняваш или някой друг твой конкурент приема условията на търговеца с хипермаркетите и неговата стока се продава там където има най-голямо посещение на купувачи/пазар с други думи и този който се правил на интересен си заминава от пазара...

Дори и да се споразумеят търговците от даден бранш в картелно -ценово споразумение, хипермаркетите си имат свои марки салами, кремвирши луканки и т.н. поръчват ги от Германия, Чехия, Полша или друга държава извън България, внасят и местните търговци духат масура ...
    Ей толкова ви е изкривено мисленето, че като се въведоха нормалните търговски практики от чуждите търговци и вие не може да повярвате...

Еми вижте как е в чужбина, като е залежала стоката и не се купува, какво да чакат докато остарее морално и хептен останат без купувачи ли...То като видя че в някой магазин продават стоки от Балканската война не повтарям и не влизам изобщо в този магазин...

Еми били са на "промоция" миналата година юни-юли http://issuu.com/katalogpromocii.com...-15.06-04.07/1 и сега ги разкарват окончателно...

Браво това е сделка..., но се съмнявам., че ще намериш за без пари...освен ако си голяма хиена и дебнеш яко
    А цената когато е фикс е за всички без значение дали взимаш 1 или 101бр.
    Относно отрязака го изпраща фирмата оторизирана за монтажа иначе ако само си го монтираш няма да ти пуснат гаранцията то си го пише в условията на картата.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 90 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS-D14EX2 или Hitachi RAS-D14EX3
    От bebka във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-12, 22:07
  3. Hitachi Малайзия или Hitachi RAS/RAC-35YH4 (Китай)
    От conan във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 4
    Последно: 19-09-10, 17:42
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  5. Hitachi RAS/RAC-E10H2 vs. Hitachi RAS/RAC-E08H2 vs. Osaka CH-09-LBP inv.
    От titan_83 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 37
    Последно: 12-01-09, 20:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе