Страница 19 от 25 ПърваПърва ... 91718192021 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 373
Like Tree10Одобрявам

Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения

ХАЙЕР-а го остави, не си заслужава.По-евтино от ХИТАЧИ-тата ще ти излезе две 12-ци МИДЕЯ, инверторите MSR12HRDN1 ще ти свършат работа и малко по-евтино ще ти излезе, някой спомена, че в момента са на промоция по 680 лева, ако не се лъжа.Тези ХИТАЧИ -та също са среден клас, както и инверторите на МИДЕЯ.

2.  

3. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    За 35 квадрата от обикновените климатици най-малко 24-ка, към 1100 лева без монтажа. Инвертор на Дайкин за това помещение 1800 без монтажа.
    valen1 нима твърдиш, че DAIKIN FTX50GV няма да се справи в помещение от 35м2 /87м3/?

4. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Може да се справи, може и да не се справи, всичко зависи от топлозагубите на помещението. С 50-ката има отдавана мощност 67W на кубичен метър. За някой са малко, за други са добре, а може да се намерят и такива, които да кажат, че дори са много.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobovo
    valen1 нима твърдиш, че DAIKIN FTX50GV няма да се справи в помещение от 35м2 /87м3/?

Бобово, човека не е от Петрич, Сандански, Гоце Делчев или друг югозападен град.От Русе е. Отополяема кубатура 87.5м.Климатика е мощен, но ако има желание за 24-26 градуса през зимата. при по-ниски външни температури от и под 0 градуса няма да успее и то не защото не е достатъчно мощен, а защото правят прекалено чести дефрости на всеки 50 до 80 минути.Поне при мен миналата година без съседи беше така.Ако има отлична изолация сигурно ще е успее, но след като този параметър е неизвестен предвиждаме най-лошия вариант.Според мен за парите които е готов да отдели наистина най-доброто е климатик втора употреба(каквито и резерви да имам по отношение на сервизирането на тези климатици).

6. Тук е от
    Dec 2005

Здравейте отното!!!!

Няколко поста по назад ви питах за това хитачи за 35 кв метра и ме посъветвахте, че е мъничко за тази стая, но информацията ми не е била вярна ...Стаята е 30кв метра и 75кубика , та ще стигне ли това Хитачи за отопление? Не искам да правя някакви мега жеги в стаята 23 градуса са ок за мен... Ооо и ако стига RAS/RAC-E14H2 ли да взема или модела от 2010 HITACHI RAS/RAC-S14H3A..виждам че има повече екстри иначе показателите са еднакви. Освен тази стая имаме и още 2 стаи по 20на квадрата с 2 клими 12-ми и мислех да разтворя целия апартамент за да топлят и 3те и да докарам някаква прилична темепратура..Вие какво мислите по въпроса? Мерси предрарително на отзовалите се..

7. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Най-добре извади 1400-1500 (без монтаж) и слагай Дайкин FTX50GV. Ако си от северна България, Хитачито няма да ти свърши работа.

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Пак е малък, дори и за 30 квадрата.За тези 75 кубика ти трябват над 5,5 кв, като гледам ДАЙКИН 50-ца ще е добре, ще има запас.За другите стаи зависи за какви машини 12-ци говориш, от марка до марка, разлика то небето до земята.20 квадрата с височина 2,5, както сочиш са 50 кубика.Трябва ти отоплителна мощност около 4 кв, 12LGC ще ти свършат за там работа.

10. Тук е от
    Dec 2005

мерси за вниманието и за отговорите..за жалост бюджета ми е ограничен и не мога да си взема този daikin.. освен да мина на някаква по смотана марка, но по голям климатик..кофти, защото не искам и да плащам някакви луди сметки за ток..

11. Member
    Тук е от
    Sep 2010

нямам Хитчи или 12 LGC за да ти препоръчам някой от тях - но разликата между тях не е особенно голяма - малко повече от 100лв. И двата на хартия са "еднакви" но за практиката ще трябва да разпиташ повече...

12. Тук е от
    Oct 2010

може ли да ми кажете разликата между моделите на HITACHI RAS/RAC-E10H2 и HITACHI RAS/RAC 25FH6 и кои са по надежни за отопление.

13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

.....Абе момчета,гледам захапали сте Хитачито от всякаде,пак аз сам си заплюл 2-3 бр за една скапана панелка в Казанлак! Ама не ме почвайте юг ли е ,север ли е ,дограмата и т.н......Помислил съм за всичко,дограмата е "BRUGMAN",K и Enerdgi стаклопакети, изолация вън Неопор,вътре Фибран + картон.....Дълго избирам клими, и току SX8 ми грабнаха окото.......така оплюхте марката,че ми се зави свят!!!!Толкова ли са зле Хитачито наистина??......

14.  

15. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Не са....Само определени модели.

16. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от slovaka
    .....Абе момчета,гледам захапали сте Хитачито от всякаде,пак аз сам си заплюл 2-3 бр за една скапана панелка в Казанлак! Ама не ме почвайте юг ли е ,север ли е ,дограмата и т.н......Помислил съм за всичко,дограмата е "BRUGMAN",K и Enerdgi стаклопакети, изолация вън Неопор,вътре Фибран + картон.....Дълго избирам клими, и току SX8 ми грабнаха окото.......така оплюхте марката,че ми се зави свят!!!!Толкова ли са зле Хитачито наистина??......
    НА SX серията можеш да разчиташ техническите им показатели говорят сами за себе си: http://balders-bg.com/pdf/sx8.pdf

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от slovaka
    така оплюхте марката,че ми се зави свят!!!!Толкова ли са зле Хитачито наистина??......
    Не, не са "ТОЛКОВА ЗЛЕ" . Като всяка друга марка и Хитачи си има силни и слаби модели. SX8 е най-доброто за европейския пазар, което Хитачи предлага. Аз имам WX8, който е по-нисък клас и съм общо взето доволен, с малки забележки. Предполагам, че ще останеш доволен от работата на SX8, но пък и цената си е...

18. boy
    boy е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Всичко до тук с SX8 ме впечатлява ,само че за първи път срещам серия климатици с COP при макс. натоварване над 5.Ще ми бъде интересно да коментираме това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 25 ПърваПърва ... 91718192021 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения
    От todoplam във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 15
    Последно: 12-08-11, 09:36
  3. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 2
    Последно: 14-11-07, 12:08
  5. Hitachi RAS/RAC-E14H2 vs. RAS/RAC-14EH1
    От blago във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 12-07-07, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе