Страница 9 от 25 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 373
Like Tree10Одобрявам

Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Мнения за климатик HITACHI RAS/RAC-E14H2

Говориш така защото не си имал по хубав климатик.Аз ли дето монтирам и продавам от 12-13 години ли знам по добре или ти който си имал 3 климатика???Няма търговец който да е доволен от дадена стока и да спре да я продава а точно аз и още поне 5-ма колеги ги спряхме точно поради тази причина че не работят добре и клиентите са недоволни!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

Това е тема за дискусия относно Е14H2 а не дали Хитачи топлели въобще.
    TIMBERLAKE спри да упорстваш - не може да има толкова доволни а само ти да твърдиш обратното - добре тези които си монтирал са дали фира, но пък много хора ги ползват и нямат проблеми (включително и аз). Няма как да ме убедиш мен че не стават при условие че у нас ори при -17 пак си топлеше климатика и то далеч от споменаваните 18 градуса, за обледяване изообщо пък не може да става въпрос....
    Ние си направихме изводите, предполагам и ти.
    Стига толкова разводняване по темата!

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

TIMBERLAKE иска да ни каже,че само монтираните от него Хитачита са такива дървета.Не знам как ги прави сметките си,че е продал и монтирал 2000 клими,а града му е общо 9000 души.Понеже съм от Русе,който е като неговия град също на Дунава,и там условията,с които се оправдава ,са същите,и понеже в старата фирма често контактувахме с Евис ООД-вносители за района на Хитачи,мога да кажа смело,че нямаха почти никакви оплаквания от машинките.А верно са продали хиляди,все пак Русе е 200 000 души.

5. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Цитат Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
    Говориш така защото не си имал по хубав климатик.Аз ли дето монтирам и продавам от 12-13 години ли знам по добре или ти който си имал 3 климатика???Няма търговец който да е доволен от дадена стока и да спре да я продава а точно аз и още поне 5-ма колеги ги спряхме точно поради тази причина че не работят добре и клиентите са недоволни!
    Ако поста е по повод моя пост, мога да кажа, че в момента съм с още две машини в другите стаи 09LDC и 10SAVP-E.Естествено, че не може да се сравняват, но в кухнята, която е всекидневна, ХИТАЧИ-то си топли прекрасно.Ще го сменя, чак когато му свърши животеца.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Колеги,

Въпросните Хитачита имат малки проблеми с електрониката понякога, също така скърцат и са леко шумни - поради спестени разходи за материали и изработка, но са със сравнително добра хладилна част.
    За парите си отговарят на очакванията. Имам впредвид сегашните цени, а и началните, но не тези по 120хх.

Съответно, трудно могат да се сравнят с някои, доста по-добре изпълнени, но и по-скъпи модели/марки.

Мисля, че ако продължи общото надпреварване добър/лош - хубаво е критиците да са малко по-конкретни.

7. Тук е от
    Jun 2007

Вчера в 17:00 го пуснах в Хол-а , вътрешна 6° , навън -2° с много мъгла...
    Затопли Хола (20 квадрата) чак в 20:00. Зададени 21° , термометъра показваше 20.5°. Размразяваше по 15 минути на всеки час, докато размразяваше за 15 минути температурата падаше с 3 градуса.
    Консумацията за 3 часа беше 3.1 киловата. Към 21:00 си подържаше 20.5° и електромера показваше 3.8 киловата изразходени. Това е.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2007

-2 градусса и много мъгла-доста лоша комбинация за външното тяло.естествено че ще заскрежава бързо и ще размразява на всеки час.имам35YH6 и работи по същия начин.от октомври м.г. работи денонощно и няма никакъв проблем.снощи имаше токови удари но не му навредиха.относно бавното затопляне-да не би да очакваш като с магическа пръчка да се стопли изведнъж?

10. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от fiuri
    Вчера в 17:00 го пуснах в Хол-а , вътрешна 6° , навън -2° с много мъгла...
    Затопли Хола (20 квадрата) чак в 20:00. Зададени 21° , термометъра показваше 20.5°. Размразяваше по 15 минути на всеки час, докато размразяваше за 15 минути температурата падаше с 3 градуса.
    Консумацията за 3 часа беше 3.1 киловата. Към 21:00 си подържаше 20.5° и електромера показваше 3.8 киловата изразходени. Това е.
    Ти да не живееш в палатка? Какви са тези 6° вътре?Без да ми е изолирано жилището в стаи които не се отопляват не съм виждал по малко от 12 °.

11. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от marto68
    Ти да не живееш в палатка? Какви са тези 6° вътре?Без да ми е изолирано жилището в стаи които не се отопляват не съм виждал по малко от 12 °.
    Ми Хола не се отоплява и прозореца е отворен почти постоянно, ако го затворя вечерта на другата сутрин е 10-11 градуса...

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Не позволявай да ти изстива толкова хола. Защо трябва да стои по цял ден отворен прозореца? След 10-тата минута е безсмислено, въздухът вече е сменен и само изстиват стени и мебели.

13. Member
    Тук е от
    May 2003

deian, уж е така, ама сигурно си има някаква причина човека - любопитен съм да я сподели ако обича.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    deian, уж е така, ама сигурно си има някаква причина човека - любопитен съм да я сподели ако обича.
    Mи няма особена причина, освен ,че там пуша. Вратата към коридора е затворена. Климатика в Хола се пуска само когато имам гости.

16. Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

И все пак за всички остава мистерия, защо аджаба стои постоянно отворен прозореца и изтива помещението => вътрешните ти стени и цялото жилище.
    Чудно...

17. Тук е от
    Jan 2009

fiuri,това измерване за 14Н2 ли се итнася? Грубата сметка 4кв х 0.2= 0.80лв ,че то колкото едно кафе при това от 6гр начолно.На мене ми звучи много добре.

18. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от kuuuuul
    fiuri,това измерване за 14Н2 ли се итнася? Грубата сметка 4кв х 0.2= 0.80лв ,че то колкото едно кафе при това от 6гр начолно.На мене ми звучи много добре.
    Да за Е14Н2 се отнася. Мисля, че при посочените условия е добре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 25 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. HITACHI RAS/RAC-E14H3 срещу HITACHI RAS/RAC-E14H2
    От metalsun във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 9
    Последно: 27-01-12, 20:08
  2. Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения
    От todoplam във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 15
    Последно: 12-08-11, 09:36
  3. Hitachi RAS/RAC-E14H2 или Hitachi RAS/RAC-D10EX3
    От Svetlio70 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 04-06-09, 14:23
  4. Hitachi RAS/RAC-E14H2 - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 2
    Последно: 14-11-07, 12:08
  5. Hitachi RAS/RAC-E14H2 vs. RAS/RAC-14EH1
    От blago във форум Климатици Hitachi
    Отговори: 1
    Последно: 12-07-07, 21:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе