Няма ли нови собственици на Е14Н2? Два месеца бяха на промоция в ТехноМаркет на две последователни брошури! Имаше оферта с включен монтаж за други модели и си признавам, че ако се отнасяше за Хитачито, щях да гризна още едно, но понеже четох, че има и немалко недоволни (Въпреки, че за Е14Н2 нямаше, лично аз на -25, в стандартна панелка при настроени 22 градуса си ги правеше, за повече не съм го мъчил, защото обичам да живея при относително ниски температури) не рискувах и с някой лев отгоре си сложих така наречения "Мерцедес на климатиците)! Сега в момента са на оферта Е14Н1, докато "нашия" климатик вече е на редовната цена от 899 лв., сиреч - остава си на промоционалната цена!
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023417
Вярно, че още е рано за сравнения, но ми е интересно какви са отзивите на купилите си такъв климатик тази година! Лично аз си оставам фен на въпросния модел и ще ми е интересно дали тазгодишните модели са добри, като тези от миналата година! Ако ги пуснат с монтаж на тази цена, отма ще отнеса един за гаража! Чакам с нетърпение зимата, да почнем да си ги мерим! Дано да е по-сурова, като за начало с температури -25, до -30.