Лампичката значи не си прочел книжката.
Изключваш климата от дистанционното, натискаш копчето което е за клатене на клапите (swing), климатика изписква и след това го включваш вече.
Лампичката значи не си прочел книжката.
Изключваш климата от дистанционното, натискаш копчето което е за клатене на клапите (swing), климатика изписква и след това го включваш вече.
за нулиране на таймера, има един ключ точно вътре на таблото под капака.Спираш от дистанционното, превключваш наляво, след почистване включваш надясно, клапата се отваря и затваря и таймера е нулиран.
Това нещо няма да помогне.Първоначално публикувано от edi1
Помага, след превключването на ключа, зеления индикатор изгасва.
Това направи и ще угасне.Първоначално публикувано от ewgeny
Благодаря на всички от сърце . Справих се с ваша обща помощ .
Но съм безкрайно разочарован от обслужването на Техноклима във Варна (......)
Само едно некоректно обслужване може да зачерни цяла фирма като продавач . Жалко но факт .
До колкото разбирам се оплакваш, че монтажната ти фирма не е дошла да ти натисне копчето от дистанционното и за това казваш, че били некоректни. Това ли искаш да кажеш?Първоначално публикувано от Sineon
хах това беше яко!!!Първоначално публикувано от valen1
![]()
Изобщо не се оплаквам от монтажа !!! Напротив много съм доволен от момчетата който поставиха климатика . Бяха точни като час и изпълнение а от сервиза на Техноклима .Първоначално публикувано от valen1
Държаха се като ...по телефона . Ами като имат проблеми да си ги решават и пасат овцете на село не да обслужват клиенти и говорят по телефон
Ти кво да не се засегна нещо на фирма ????
Аз ги похвалих където трябва
Нека незабравят какво води след себе си един недоволен клиент ако са го забравили правилото могат да си отворят книжките по маркетинг ако изобщо някога са ги отваряли
Да са живи и здрави и дано нямам поводи за обаждане към тях
Ай дай нататък има къде по- хубави неща от една е.... фирма![]()
Здравейте, ще използвам темата на колегата да попитам дали някой е намерил графики за зависимоста на COP и отдаваната мощност в зависимост от външната температура?
Мерси предварително на отзовалите се!
Разгледай тази тема:Първоначално публикувано от drianov
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37698.0.html
Благодаря за линк-а, съдържа доста полезна информация, но там никъде не намерих E14H2.Първоначално публикувано от fiuri
Мен ме интересува колко е КОП-а на Hitachi E14H2 при -7 градуса или някаква друга отрицателна температура
Аз искам само да споделя, че съм доволен от моето хитачи, което бачка без грешка при тези температури. Чувам доста колеги се оплакват, че им замръзват тотално клими за по 1800-1900лв. Имах известен проблем с монтажа, но по съвети на съфорумци вече ги отстраних и съм 6.![]()
Привет на всички собственици на Хитачи-та. Аз също съм един от тях, но не знам дали вече е за добро
. Както писах в другия пост, http:/forum.setcom.bg/index.php/topic,37708.20.html при минусови температури /около -10/, моето Hitachi RAS/RAC 09 CH2, доста се затруднява с топленето. В стаята температурата е около 15-16 градуса, а климатика се размразява почти на всеки 50 минути. Така че не знам дали вече не е издъхнал или това си му възможностите.
E що да си разочарован. Все пак това е около 6-8 годишна машина. Може да е поради спад количество фреон. Колко градуса духа инъче?