Ей ....... и само Фуджицо-то е заслужило "честта" да бъде с главна буква.
Ей ....... и само Фуджицо-то е заслужило "честта" да бъде с главна буква.
За гонене не си. За забележка си, надявам се да промениш начина си на участие и рекламиране...Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Кой друг е за гонене има кой да прецени, но повярвай, толкова фрапантен случай като теб като че ли няма .
ПС - Забележката на curizo е на място Виж от толкова дребно нещо като главната буква как си личи... От 5 марки само една с главна буква - това е случайност или подсъзнателна привързаност към дадената марка?
Нали затова е форум - всеки си има пристрастия. Всяка добра марка си има по някой привърженик, има хора с климатици от всяка една марка и точно с това е полезен този форум. Не виждам да е казал нещо лошо по адрес на наистина добра марка. А защо да не се казва истината за тези, които не се справят - нали точно идеята е да се насочват хората към правилния избор?
Да бе, то голяма истина, няма що.
някои марки наистина са преекспонирани ,но това не е тенденция във форума а изобщо в БГ .. даже много малка част от закупилите климатик хора са чели форума .. едната от тези марки е Панасоник - климатик с посредствени модели на нашия пазар с 1-2 изключения ,но пък доста скъп и популярен в близкото минало - 2,3 години назад .. напоследък поотстъпи място на наистина читави марки ...
Не работя с Fujitsu а с General ако става въпрос но както и да е.
Проблема който миналата годиан го имах с деветки Hitachi сега го имам и с деветки LGC които за напред мисля аз лично да не монтирам просто слаби машинки са днеска цял ден съм ги тествал 2 чисто нови поради оплаквания от клиенти и наистина това за мен не е Generala от миналите години макар че от 12-ка нагоре LGC са стабилни и тях тествах днес ако искате по подробна информация за самото тестване което направих ще пиша във темата за fujitsu-general.
Тия Хитачита защо толкова ги плюят не мога да разбера.
Е ,моя 14ЕН1 в големия студ си работи без грешка.Няма лед,няма чудесий.
Нощем-21,денем 23 гр.,стая 40 куб.м. от къща,западна,изолация само на тавана.
Климатика никога не се спира.При темп. над +6 гр. + още една стая 25 куб.м.
Като ти се падат по 105 Вт/м3,става ясно защо работи добре.Винаги съм защитавал тезата,че ако човек може да си го позволи,е по-добре с преоразмерен климатик.
естествено vanko68, напълно съм съгласен с тази теза, с 14eh1 съм от техномаркет от преди 2 месеца и нещо и за сега съм супер доволен, също е преоразмерен за стаята в която е 13кв. м!Първоначално публикувано от vanko68
Затапих външният температурен датчик с парче стиропор и дефроста от 15 мин става за 10 мин
Да не ти казвам как бръмчат тез Фуджитсута и 9 и 12, а пък LD-то в началото се чудех защо така трепери цялото външно тяло. Бе направо си играе на стоиките, ама вече не им обръщам внимание. Че топлят добре, така е. А и още нещо - как са ги правили тез пластмаси незнам, обаче просто не се закопчават добре и остава луфт към стената, много ме дразни. Така че, недей го хвали много, че ще отидат при дайкините - галена прехвалена.Първоначално публикувано от TIMBERLAKE
Panchev този външен температурен датчик къде се намира точно и какво точно направи , моя прави дефрост 25 мин.и работи 1 час, направо ужас пък и сме с малко бебе помагам с кварцова печка
За датчика може да се бъркам но друго е факт на 100% При мен На heat дефроста е 20мин а на auto е 5мин 3пъти го мерих Не знам луда работа
Ммм колеги ..?!? значи при външна температура „минус 16“, „минус 17“ Hitachi RAS/RAC-14EH1 е настроен на 23 градуса и вътрешното тяло духа 35-36 градуса струя ?!? Нормално ли е това ?!?!